2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
دیبا جون عزیزم ایشالله مادرانگیت نزدیکه، برای شما آزمایش های تکمیلی رو نوشت؟ ویدا جون تبریک میگم عزیزم ایشالله نه ماه بارداری خوبی داشته باشی عزیزم خانمی عزیزم همونطور که آنا جون توضیح داد ربطی به کیفیت جنین نداره، منم سه تا جنین با کیفیت بالا. داشتم، تا جایی که سعی داشت ی برو پیش یه دکتری و بگو همه اینا رو برات بنویسم آرام جون منم دیروز پریود شدم اما بسیار شدید و با درد وحشتناک تا به امروز اینجوری درد پریودی نگرفته بودم، با مطالعاتی که انجام دادم از عوارض شیاف سایکلوژست پریود دردناک هستش
یا ابالفضل العباس ..... 28سالمه،4 سال ازدواج ، همسرم مشکل مورفولوژی داره نرمال 5 درصد ، خودم خدا رو شکر سالم اولین میکرو 21 مهر 94 موسسه مهر رشت ، تشکیل سه جنین بدون جنین فریزی، 6 آبان جواب آزمایش منفی، تصمیم دارم واسه میکروی بعدی برم تهران پیش دکتر طرازی خیلی خیلی التماس دعا
دوستان کسی خبر بسارا رو نداره روز آزمایش. فکر کنم فردا باشه ایشالله دست پر میاد
یا ابالفضل العباس ..... 28سالمه،4 سال ازدواج ، همسرم مشکل مورفولوژی داره نرمال 5 درصد ، خودم خدا رو شکر سالم اولین میکرو 21 مهر 94 موسسه مهر رشت ، تشکیل سه جنین بدون جنین فریزی، 6 آبان جواب آزمایش منفی، تصمیم دارم واسه میکروی بعدی برم تهران پیش دکتر طرازی خیلی خیلی التماس دعا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ارام جان خدا انشاله ایندفعه دامنت رو سبز کنه الان گفتی این کارا رو کردی امن نشده من یه کم ترسیدم بچه ها من انشاله دوشنبه انتقال دارم می شه لطفا بگید منی که سر کار می رم بیشتر از دو روز نمی تونم خونه باشم به نظرتون اگه سر کار برم اشکالی داره احتمال داره ضرری داشته باشه . محل کارم خیلی دوره و مترو خور هست پیاده روی و پله هم دارم
یا امام رضا
بچه ه من احتیاج سریع به دکتر اورولوزیست خوب دارم دکتر اقصی دکتر ایتی رو معرفی کرد که گفتن ایران نیست وکلا دیگه وقت نداره بین پویان وسعید کشاف کدوم بهتره؟ دکتر به روز وخوب دیکه ای سراغ دارید خیلی واجبه برام

زندگی مثل یک استکان چای میماند !به ندرت پیش می آید که ...
هم رنگش درست باشد ،و هم طعمش و داغیش ...اما هیچ لذتی با آن برابر نیست ... !
ها جواب منو ندادین فولیک اسید5 میخورین یا 1 یه سوال دیگه دوستایی که سیکلتون با ال دی بوده سوم پریود سونو شدین بعد ال دی مصرف کردین؟ سوگلی جان منم اتفاقا دنبالشم که شیراز انجام بدم اما. نمیدونم انجام میدن یا نه
سوال منم هست فرق بین سیکل کوتاه و بلند چیه. دوم اینکه من اولین میکروم هست و آناجون لازمه که شوهرم علاوه بر پروسسینگ که ازش گرفتن به دکتر بگم آزمایش کاریوتایپ و dfa هم ازش بگیرن؟
خدایا میشه یکبار دیگه معجزه تو نشونم بدی . 
سلام دوستان... مهدیه ومهیار عزیز...برای من که تاحالا هرچی فولیک تجویز شده فولیک اسید5بوده...واصلا نمیدونستم فولیک1هم وجود داره..... من برای تجویزال دی روز3پری رفتم که اصلا سونو نشدم وفقط ال دی وآسپرین برام تجویز شد ونوبت بعدی هم روز15پری بود که انوقت سونو شدم.... رزسفید عزیز...منم مشکلی ندارم وهمه چی نرماله...منتهی هم برای تخمک کشی وهم سیکل انتقال ال دی داشتم.... فرق بین سیکل کوتاه وبلند وآنای عزیز توضیح دادن
قدم به قدم به به حس قشنگ مادرشدن نزدیک میشم...خدایا تو رو به امام حسین شرمنده ام نکن....!!
سلام دوست جونام انشااله که خوب باشید سمی جونم خیلی تبریک میگم امیدوارم بقیه دوستانم تا آخر سال جواب بگیرن
خدای مهربونم نی نیامو به دستای مهربون تو میسپرم خودت فقط حافظشون باش
سلام دوستان من اینسری دیگه نمیخوام واسه شروع سیکل میکرو رویان برم میخوام یجا برم دکتر بیشتر حواسش به من باشه بفهمه چرا دو سری انتقال دادن نشد لازم بود آزمایشای بیشتر بنویسه منکه از رویان خیری ندیدم کلن 4تا جنین تشکیل دادن نکردن جنین بیشتر تشکیل بدن میخوام برم یجا بگم آزمایشای ایمنی انعقادیم انجام بده فقط از اینکه باز بگن برو عکس رنگی از رحم بگیر خیلی میترسم شاید اینسری برم بیمارستان مهر .... بنظرم اگه زن بین 30تا 35 سال باشه بهتر رحمش بچه رو بگیره من 25 سالمه انگار رحمم با جذب جنین مشکل داشت هر سری نشد
همیشه در لبه پرتگاه به خداونداعتماد کن.....یاتورا از پشت میگیرد ویا به تو پرواز کردن می آموزد...