2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست
خانومی عزیزم گرفتن جنین فقط به کیفیت جنین ربط نداره!!!! بدن مادرم باید جوری باشه که جنین رو پس نزنه!!!! اگه مادر مشکل ایمنی داشته باشه جنین پس زده میشه!!!! اگه مشکل انعقادیم داشته باشه خونرسانی به جنین خوب انجام نمیشه و بازم نمیذاره جنین بگیره!!!!! غزل جون آره عزیزم متاسفانه اکثر دکترا تو نوشتن آزا تفره میرن و جون آدمو به لب میرسونن!!!! ایشالله که همه چی خوب پیش میره!!!! عزیزم عجله نکن سعی کن دنبال پیدا کردن مشکل باشی!!!! مگه منی که پارسال تو سه ماه دوبار میکرو کردم شق القمر کردم؟؟؟؟ کاش پارسال به جای دو بار میکرو بی نتیجه همین کارایی که الان کردمو میکردم و بعد میرفتم سراغش!!!! توکل به خدا ببینیم این سری میکروم چه نتیجه ای دنبال داره!!!! من هر کاری از دستم بر میومد انجام دادم و بقیش دیگه دست اوست کریمه!!!!! شمام عجله نکن سعی کن همه چیو بررسی کنی!!!! خزر جون فرقی ندارن!!!!! دوستانی بودن با هر دو جواب گرفتن!!!!! حتی یه مقاله بود بررسی کرده بود و به این رسیده بود تاثیر هر دو یکیه!!!!! اما خوب خیلیا از نظر روانی به این باور دارن تاثیر آمپول بیشتر از شیافه!!!!! در ضمن اون چیزی که از شیاف پس زده میشه قسمت دارویی شیاف نیست!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ویدا جون مبارکت باشه ایشالا ازمایشتم مثبت بشه. درسا جون ممنون عزیزم از تبریکت . انتظار جون ممنون عزیزم هنوز معلوم نیست یدونه است یا دوتا . من چهار روز استراحت کردم روز اول فقط مطلق روز پنجم هم رفتم سرکار . راستش اینسری من هیچ رعایت خاصی نداشتم عزیزم سرکار که توالت فرنگی نداشتم خونه خودمم همینطور فقط چهار روز اول خونه خواهرم فرنگی داشتم . پله رو هم که بالا و پایین می رفتم هم شرکت هم خونه مامانم یکی دوبارم مجبور شدم موتور سوار بشم . رعایت غذایی هم نداشتم مثه همیشه بودم . به نظر من بخواد بگیره به این چیزا نیست .خدا باید بخواد سری قبل پونزده روز تو خونه خوابیدم منفی شدم . سار جون مبارکت باشه ایشالا به سلامتی بدنیا بیاد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

غزل جون من انتقال فریز نداشتم اما تا جایی که یادمه دوستان سینافکت یا دیفیرلین و یا دکاپیتیل رو به عنوان مهارکننده تخمک گذاری داشتن!!!! دیفیرلین و دکا که یک سوم یا نصف تزریق بود و سینافکتم روزانه بود مثلا از ۲۰_۲۱ سیکل به بعد و از این حرفا.... بعدشم استرادیولم با توجه به ضخامت آندو کم و زیاد داشتن.... نگران نباش هورمونتراپی خاصی نداری اما بازم میگم سعی کن فریزاتو هدر ندی!!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
غزل جان من فریز انقال دادم یکماه ال دی و آ اس آ خوردم و بیست ویکم پری یک سوم دیفرلین زدم ماه بعد که انتقال دادم از سوم پری استرادیول + آ س آ و از نهم پری کرم واژینال ای کویین تا شب انتقال و سه تا قرص واژینال سیدنافیل
سلام تورک آنا جان میگم من با بدن و جنین سالم دو بار میکرو انجام دادم نشد شاید مشکل انعقادی دارم اخه دو سری جنینام چی شدم چرا رحمم بچه رو قبول نمیکنه
همیشه در لبه پرتگاه به خداونداعتماد کن.....یاتورا از پشت میگیرد ویا به تو پرواز کردن می آموزد...
ویدا جان عزیزم شما هم ک دل پاکی داری و هم مادر شدی برای همه بچه ها دعا کن این شادی بزودی نصیبمون بشه ❤️❤️🙏🏻🙏🏻خیلی بهت تبریک می گم امیدوارم شاهد موفقیت های این کوچولو ها باشی سمی عزیزم دلم رو أروم کردی و دیگ نگران کار رو نخواهم داشت ، ان شاله اگ خواست خدا باشه منم دارم ب مادر شدن نزدیک میشم هفته أینده اخرین بسته جنین هامو انتقال میدم الان یک سال ک نی نی ها دلشون واسه خونه اصلیشون تنگ شده تو شرایط سختی هستم ولی ب خدا توکل میکنم و شروع میکنم می خَوَّام از تمام لحظات انتقال لذت ببرم و مثل همیشه نیازمند رحمت خدا و دعای شما دوستای خوبم هستم
الهی و ربی من لی غیرک خداوندا تو میدانی به معجزه ات ایمان دارم و یقین دارم این امید به زودی به ثمر خواهد رسید
ویدای عزیز خیلی بهت تبریک میگم خوشحالم ک این کوچولوهای دوست داشتنی مادری مؤمن و مهربان دارن ک قراره واسه مادر شدن همه منتظرا با قلب پاکش دعا کنه 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 سمی عزیزم ممنون از راهنماییت نگرانیم کمتر شد ان شالا بارداری راحت همراه با لحظاتی شاد داشته باشی ، التماس دعا منم هفته أینده ان شاله میرم جنینهایی ک الان یک سال شده منتظر نشستن تو خونه اصلیشون هستن بیارم ، در حال حاضر شرایط خیلی سختی رو دارم ولی هنوز ب رحمت خداوند امیدوارم و مطمئنا هرچه در صلاحم هست اتفاق خواهد افتاد 🙏🏻
الهی و ربی من لی غیرک خداوندا تو میدانی به معجزه ات ایمان دارم و یقین دارم این امید به زودی به ثمر خواهد رسید
عاقا من امروز زیردلم یهو تیرمیکشه تو مقعدم ک جیقم درمیاد حتما باید نیم خیز شم تا دردش ساکت شه...... امروزم 18پریمه.... ال دیم میخورم..... تاحالاهم اینتورنشدم... میدونین چمه؟؟؟؟؟
بلاخره اونی ک باید میاد و... 
سلام از سایت ازمون تبیان استفاده کردم نتیجه ش مزاح فعلی شما گرم است درجه گرمی 1از 4 به لحاظ تری وخشکی :متعادل مزاج شما غلبه سوداوی حاد دارد تو ایام پریودی درمحیط سرد قرار نگیرد سردی استفاده نکنید اینا یعنی چی ? به لخاظ تری وخشکی متعادل رو نفهمیدم یعنی چی ?
امیر توپولی جون منم ظاهرا مشکل نداشتم و دو بار جنینای عالی انتقال دادم!!!! اما بعدا معلوم شد هم مشکل انعقادی داشتم هم ایمنی!!!! عزیزم اینجور مشکلات معمولا بعد آزمایشهای تکمیلی رو میشن!!!! بهتره این آزای ایمنی و انعقادی حتی کاریوتایپم بدی تا همه چی بررسی بشه و این بار با خیال راحتتر جلو بری و ایشالله دیگه نتیجه بگیری!!!! ژینا جون یعنی بدنت نه خیلی مرطوبه نه خیلی خشک!!!! یعنی معتدله!!!! این طور که به نظر میرسه یکم اما خیلی کم گرم هستی اما از لحاظ رطوبت معتدلی!!!!! پس سعی کن که از دسته غذاهای سرد (از لحاظ سردی و گرمی) و معتدل (از لحاظ تری و خشکی یعنی رطوبت) استفاده کنی!!!! مثلا ادویه جات گرم و خشکن!!!! یعنی رطوبت بدن رو کمتر میکنن!!!! پس خیلی برات خوب نیستن اما نه اونقدری که برای طبع گرم و خشک ضرر دارن!!! برا تو تا حدی خوب نیستن و اگه در حد کم استفاده کنی ایرادی ندارن!!!! ببین قانون تغذیه دقیقا ضد طبعته!!!! مثلا برای طبع گرم با درجه ۱ از ۴ خوردن مواد غذایی سرد از درجه ۱ خوبه تا بدن رو در تعادل نگه داره!!!! یعنی خیلی سردیم برات خوب نیست!!! اما از لحاظ گرمی و خشکی اعتدال رو داری و همونو حفظ کنی کافیه!!! نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یا نه!!!!! غزل جون آز دی اف آی برای بررسی میزان شکست و تیکه تیکه شدن دی ان ای اسپرمه و باید همسرت انجام بده!!! یعنی بررسی میکنن ببینن این تیکه تیکه شدن تا چه حده و اگه خیلی بالا باشه معمولا پیشنهاد اسپرم اهدایی میدن و توصیه می کنن از اسپرم خودتون استفاده نکنین!!! ولی آز ژنتیک مولکولی یا جهش ژنی مشکل انعقادی از نوع جهش و تغییر ژن رو نشون میده و میره رو بحث ژن غلظت خون و ریسک ترومبوز و لخته شدن و .... همون آیتمهای mthfr وpai1 و سومی که من ندادمش vleiden البته اگه اشتباه ننوشته باشم!!!! مثلا من تو دو تای اول که برام نوشته شده بود مشکل داشتم و هتروزیگوت بودم یعنی ژنی با الل جهش یافته داشتم اما اگه هموزیگوت بودم بعنی مشکلی نداشتم!!!!! و اما کاریوتایپ!!!! تو آز کاریوتایپ که یه آز خونه و هر دو انجام میدین، میان ۴۶ کرومزوم x تو و ۴۶کرومزوم xy همسرت رو از لحاظ شکل ظاهری نه بیشتر بررسی می کنن تا ببینن ظاهرا مشکل کرومزومی دارین یا نه!!!! اگه نداشته باشین که هیچ اما اگه داشته باشین حتما باید از طریق پی جی دی سلامت جنین بعد از تشکیل جنین تایید بشه بعد انتقال جنین صورت بگیره!!!! آرام جان یادمه برا شما جنین با تعداد کم تشکیل شده بود!!!! بهتره یه مشاوره جنین شناسیم انجام بدین!!!! شما آز دی اف آی و کاریوتایپم انجام دادین؟؟؟؟ بهتره رو بحث کیفیت جنین نه فقط از لحاظ شکل ظاهری دقیقترم زوم کنین ببینین ممکنه مشکل از جنینتون بوده باشه؟؟؟؟ عزیزم میدونم خیلی سخته اما ایشالله این سختیا به زودی جاشو به شادیو شیرینیا میده!!!!!