2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ذخیرو دو و چهار...نمیدونم بخدا پس چرا همه میگن چندین میلیون میشه داروها

فرشته جون منم با اینکه ذخیره ام کم بود امپول هام خیلی کم بود هر دو بار، پانکچر اولم ۲۴ خط سینال با دو تا هاش ام جی داشتم فقط

فرتیل سی خوبه ؟ برای تقویت تخمک چه داروییی خوبه ؟

نمیدونم گلم. ولی من هم خیلی اهل ورزش بودم از بچگی هم خیلی اهل تغذیه ی سالم جوری که ویتامین دی انقدر بالا میرفت دکتر میگفت نخور بسه مثلا ۸۰ و خورده ای اینا میشد. عاشق شیر بودم. بعد ازدواجم شیر محلی زیاد میخوردم. فک کنم رو تغذیه و ورزش کار کنی تاثیر خوبی بگیری. 

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
سینال اف ک پودر و اب نیست

عزیزم برایه شما از اون اماده هاس احتمالا دوزشم بالا باید باشه اگه اونه خوتکاری فکر کنم باید هر روز رو یه درجه ای تنظیم کنی اونه درسته درجشو بهت نگفت چون یکی بود تو مرکز بهش داده بودن

من خودم نگرانم ولی با همین سینال روزی ۳۶ واحد ماما میگفت هر طرف هشت تا داشتم شکر خدا. خنگم به جای ای ...

ان شالله ک بهترین نتیجه را بگیری میگم ۳۶واحد یعنی عدد سرنگش روی چند تنظیم کردی؟

نه دکتر اوصاری پور اگه ننوشته حتما لازم نیست ولی بهش یاداوری کن برایه من همه رو روز اول عکس رنگی تما ...

خب منم دکتر انصاری پور رو انتخاب کردم . ولی یه دکتر متخصص اینارو برام نوشت گفت جوابا رو ببر پیش دکتر انصاری 

خدای من خدای معجزه هاست . 
من hmgپودر و اب بود بانو مطمینی اشتباه نمیکنی نکنه اینا ک من خریدم مارک خوب نیست

نه عزيزم مطمئنم hmg پودر و اب تو يه جعبه بود يعني بسته بندي شده بود سينال اف تو هرجعبه جدا يه پودر بود كه با اب مقطر رقيق ميكردم اچ ام جي عضلاني ميزدم سينال دور ناف

خداياشكرت....❤️