2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
منم ۲۱ پرگو زدم یک پیورگان ۱۲ تا اچ ام جی  ۲۰ تا فولیکول داشتم ک ۸ تا بالغ نبود و ۵ تا شم از ب ...

ای خدا با این همه سختی ۷تا جنین بشه اونم نمونه خدا کمک کنه عزیزم غصه نخور

نمیدونم چرا به من اصلا اچ ام جی نداده!  فقط ۲۰تا پرگو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش به من گفته بودن بچه ها. من پرسیدم چیکار کنم قبل انتقال. بگم هچینگ کنن جنینا رو؟ بچه ها گفتن آره. ...

قربون دلت عزیزم درکت میکنم ولی خودت یا کسی رو مقصر ندون اگرم میگفتی فرقی نمیکرد مرکزها طبق پروتکل خودشون عمل میکنن به حرف من و شما گوش نمیکنن که 

چرا حدا برای ما نمیخواد. من دیروز داغون شدم    

عزیزم ناراحت شدم دکتر چی بهت گفت؟ یعنی تا پنج روز تقسیم سلولی کرده بودن بعد متوقف شده؟ آخه وقتی جنین به سه روز می رسه معمولا روند تقسیم سلولی نشون میده که چجوری قراره پیش بره.درمورد وضعیت تخمک از دکتر پرسیدی؟ مثلا برای من نوشته بود آنکلوژن بادی داشت.

کاش به من گفته بودن بچه ها. من پرسیدم چیکار کنم قبل انتقال. بگم هچینگ کنن جنینا رو؟ بچه ها گفتن آره. ...

عزیزم. اینجور مواقع از دکتر بهتر مشاور جنین شناس خوب مشاوره میده شوهر منو گفت باید تسه بشه ولی ازش نمونه گرفتن بعدا تسه کلا دوبار کاری میشه تو این راه سختی راه و هزینه ها پدر اعصاب آدمو در میارن یکی از دخترا میگفت تو تبریز که کل جنیناش از بین رفت اما دریغ از یه توضیح اینقد ناراحت بود

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
عزیزم. اینجور مواقع از دکتر بهتر مشاور جنین شناس خوب مشاوره میده شوهر منو گفت باید تسه بشه ولی ازش ن ...

به منم توضیح ندادن بیشعورا. اصلا مگه جواب تلفن میدادن. شوهرم با یه مکافاتی تونست ازشون بپرسه وگرنه تماسای منو اصلا جواب ندادن

اونا نون و برنجو حذف کردن؟ شوینده ها رو چطور؟ آخه من از کجا صابون و شامپو و مایع لباسشویی که همشون ب ...

الینا جان تو اون پیج که سوفی جان گفتن رژیمش شبیه همونی هست که خودت می دونی ولی گفته کربوهیدرات رو قطع نکنید فقط کم کنید .فقط برای کسانی که بیماری سیلیاک دارن باید گلوتن مصرف نشه.در مورد صابون و شامپو باید سعی کنی کمش کنی چون حذف نمیشه کرد .کمتر حمام بری و سرت رو کمتر بشوری

خدا خدا خدا فقط خدا باید کمکمون کنه چون نمیدونیم کی با وجدان کار میکنه کی بی خیاله کی از ته دل زحمت میکشه فقط خدا کمکمون کنه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
توکل بخدا ما که هیچ کاری از دستمون برنمیاد جز خواستن از خدا. پس اگه اینجور باشه و با مشکل کروموزومی ...

آره عزیزم تو رحمم نمیشه.

آره واقعا ب این چیزا نباید فکر کرد. امیدمون ب خداست و ناامیدمون نمیکنه❤👶

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
به منم توضیح ندادن بیشعورا. اصلا مگه جواب تلفن میدادن. شوهرم با یه مکافاتی تونست ازشون بپرسه وگرنه ت ...

اصلا خیالشونم نیست آبجی خودمون باید از دهنشون حرف بکشیم

عزیزم ناراحت شدم دکتر چی بهت گفت؟ یعنی تا پنج روز تقسیم سلولی کرده بودن بعد متوقف شده؟ آخه وقتی جنین ...

دکتر که جلوس میکنه تو مطب خودش. من باید خبر می بردم واسش. جواب تلفنمو نمیداد آزمایشگاه. آخرش جواب شوهرمو دادن. فقط در حد اینکه سه روزه ها خوب نبودن گذاشتن پنج روزه بشن که روز پنج مردن!!! نه توضیحی نه نکته ای. اصلا زورشون میاد مساله علمیشو بگن. همین هچینگم قبل از عمل پرسیدم ازشون, گفتن خانم حالا کو تا اون مرحله. تو کجا انجام دادی عزیزم که حتی مشکلش رو هم دقیق گفتن؟ پاشم برم بیمارستان سروصدا کنم؟

سلا..خانما حقیقت داره که پی جی دی کنیم بعد ای وی اف کنیم جواب نمیده و انتقال منفی میشه؟

و همینطور تی پی او بالا باشه ای وی اف منفی میشه همیشه؟اصلا با دارو کنترل میشه؟

فمن ذا الذی ادعوه فیستجیب لی...پس کیست که او را بخوانم تا مرا اجابت کند؟ یا الله یا الله یا الله
اصلا خیالشونم نیست آبجی خودمون باید از دهنشون حرف بکشیم

به نظرت پاشم برم بیمارستان سر و صدا کنم؟ آدم این جور کارا هم نیستم که وحشی بازی درارم. تازه آزمایشگاهشم چسبیده به اتاق عمله. مستقیم نمیذارن برم تو. باید زورکی برم فک کنم