2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
نمیدونم یکم درد داشتم ولی نمیدونم کجام بود چون کمر و شکمم نبود بیشتز واژنم بود ... رفتم سونو هم همه ...

آخه عزیزم وقتی کیسه اب سوراخ بشه مشکلی نداره ولی اگه پاره بشه باید ختم بارداری بدند 

شما هم مشکلی نداشتی ولی ممکنه بچه ها اومده بودند پائین ک ختم بارداری زده برو پیگیر شو از دکتر ببین علتش چی بوده

عزیزم کساییکه سنشون بالای ۴۰ باشه نوارقلب میگیرند و یا مشکلی داشته باشند شما چند سالتونه

اسفند سی و یک سالم میشه. نمیدونم والله. دکتر گفت چون بیهوشی داری چک کن. رفتم نوار قلب گرفتم گفت محض احتیاط تست ورزش و اکو انجام بده. میدونی انقدر تو این دو سال اخیر مشکلات رو سرم آوار بود. از ورشکستگی پدرم. نازایی وحشتناک شوهرم‌. دفاع طولانی و سخت خودم و ...خودم گه گاهی احساس قلب درد دارم. میدونی این قلب بدبخت هم یه رمقی داره دیگه😢 امروز نوار قلبم رو دستیار دکار دید گفت یه کوچولو غیر طبیعیه ولی دکتر دید گفت طبیعیه ولی برام تست اکو و ورزش نوشت. گفت داروهای هورمونی باید استفاده کنی و بیهوشی داری بهتر هست بدی تستشو

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به سلامتی گلم. منم امروز تخمک کشی شدم. از چار فولیکول فقط دوتا کشیدن. به آزمایشگاه گفتم برام هچینگ ا ...

مثل معاینه میمونه و با همون وسیله دهانه رو باز میکنه ولی من اون ابزاری که باهاش خراش داد رو ندیدم .درد داره اما اگه مسکن بخوری و خودت رو شل بگیری خیلی خیلی کم میشه دردت فقط به این فکر کن که خیلی تاثیر داره تو لانه گزینی و مثبت شدن .حدود ۲۰ درصد شانس بارداری رک بیشتر میکنه که عدد کمی نیست 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
اصلا نترس.بدنت رو شل بگیر که دکترت راحت بتونه دهانه رو باز کنه.دو سه بار با یه وسیله خراش میده در حد ...

راس میگی خواهر؟اخه اینجایادمه همه میگفتن دردداره ب غلط کردن افتادیم رفتیم مطب،منم سری قبل توهیستروبرام خراش دادبیهوش بودم متوجه نشدم

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
ثمین جون تومطب میخوای خراش بدی؟ب منم گفتن بایدتومطب خراش بدم گف بیهوشیم میتونی بگیری هزینش بالاتره،م ...

من دوست دارم انجام بدم ولی دکترم قطعا قبول نخواهد کرد

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
اسفند سی و یک سالم میشه. نمیدونم والله. دکتر گفت چون بیهوشی داری چک کن. رفتم نوار قلب گرفتم گفت محض ...

من فکر میکنم هزینه الکی دارند میگیرند و به همدیگه پاس میدند

من دفعه قبل ۳۹ سالم بود و نوار قلب نداشتم 

مثل معاینه میمونه و با همون وسیله دهانه رو باز میکنه ولی من اون ابزاری که باهاش خراش داد رو ندیدم .د ...

فدایی داری. مرسی که راهنماییم میکنی گلم. یعنی تو مطب انجام میدن یا بیمارستان؟ دقیقا قبل از انتقال؟ یا چند روز قبلش؟ خودت تو چه مرحله ای هستی؟ مشکلت چی بوده؟

من فکر میکنم هزینه الکی دارند میگیرند و به همدیگه پاس میدند من دفعه قبل ۳۹ سالم بود و نوار قلب نداش ...

من مرکزم خصوصیه عزیزم. ولی واسه این بیمارستان دولتی رفتم. هزینش خیلی کمه. تو خود مرکز نیستم گلم

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
روزای خیلی بدی رو گذروندم .سخت تر از همش این بود که کسی به جز شوهرم درکم نمیکرد ..همه گریه ها و نارا ...

آخ عزیز دلم😭😭😭😭

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
اسفند سی و یک سالم میشه. نمیدونم والله. دکتر گفت چون بیهوشی داری چک کن. رفتم نوار قلب گرفتم گفت محض ...

سلام عزیزم اینا روتین بعضی مرکزاست من با اینکه بیهوشی ندارم و فقط انتقال دارم

امروز رفتم نوار و اکو انجام دادم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
فدایی داری. مرسی که راهنماییم میکنی گلم. یعنی تو مطب انجام میدن یا بیمارستان؟ دقیقا قبل از انتقال؟ ی ...

عزیزم من تو مطب برام انجام داد بدون بی هوشی.تو سیکل انتقال بودم روز دوم پریودی برام خراش رو انجام داد روز ۱۴ پریودی انتقال دادم.و الان هم ۲۰ روز از انتقالم گذشته.به لطف خدا و دعای دوستان مثبت شدم ایندفعه.تا خدا چه خواهد من بعد

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
۱۲سیکل تخمک کشی شدم .بعد از پانکچر لکه بینی داشتی؟

الان چند سیکلی؟ تا 28،29 سیکل جا داری پریود شی، آره دو روز لکه بینی داشتم بعد خوب شدم چون وسیله میزارن تو واژن و تخمک کشی انجام میدن، لکه بینی بعدش طبیعیه.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست