2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
@مامان_ماهک10     سلام عزیزم من امروز که روز ۹انتقال بود بی بی چک زدم منفی شد کامل خود ...

عزیزم روز ۹ زود نیست به نظرت برا باختن؟زود زدی خواهر

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فداااات ممنون  من ۳۹ هفته کامل سزارین شدم  بیمارستان نیکان میری ؟

اره نیکان میرم 

ااا منم دوست دارم ۳۹ هفته کامل ایشالا برم که میشه ۱۱ اسفند 

نی نی ت چند کیلو بود؟ 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
اره گلم من توی دوسال شاید پنج بار دارو گرفتم ولی رحمم مناسب نبود و کنسل میشد ... نگران نباش ستروتاید ...

بله درست هست ولی میدونی چون چند بار کنسل شده انتقالم  ترس افتاده بهم من ضخامت رححم خوبه فقط با استرادیول لک میدیدم ولی سری اخر لک ندیدم ولی کیست گرفتم خیلی اذیت شدم 

سلام عزیزم ممنونم از تو صیحاتت یعنی دوسال طول کشید تا انتقال بدی؟ تخمک آزاد شد بعدش انتقال دادن ؟&nb ...

به دکترت اعتماد کن درست داده دارو رو.باید تخمک ازاد نشده که بتونه پانکچر کنه و تخمک ها رو برداشت کنه دیگه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه ها کمرم درد میکنه حس سنگینی و خستگی تو قسمت کمرم دارم میتونه نشونه چی باشه؟حامله نیستم تو سیکلم نرفتم لوله هام هیدروان فقط ربطی داره ب لولم؟هیچ توع علائم دگ ای ندارم

لطفا برای سلامتی بچم💚صلوات💚بفرستین
سلام دوستان یک سوال، دوستان باردار همه هفته 10 سونو داشتن؟ دکتر به من نگفته، نگرانم 

نه همم ندارن من ۶هفته و ۴ روز رقتم چون فک کردم چیزی شده وگرنه قرار بود ۸ هفته برم قلبشم دیده شد دکتر گفت ۹ هفتم برو برای قلب باز رفتم ولی حتما نباید رفت

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
بله درست هست ولی میدونی چون چند بار کنسل شده انتقالم  ترس افتاده بهم من ضخامت رححم خوبه فقط با ...

عزیزم قطعا دکترها بهتر میدونن چ دارویی رو به کدوم بیمار بدن ... منم یه بار ستروتاید گرفتم ... انشاله خیره فقط آرامش داشته باش 

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
اره گلم من توی دوسال شاید پنج بار دارو گرفتم ولی رحمم مناسب نبود و کنسل میشد ... نگران نباش ستروتاید ...

عزیزم ایشالا مثبت بشی میفهمم چقدر عذاب کشیدی انتظار سخته واقعا برای منم دعا کنید خیلی ناراحتم موندم اصلا چیکار کنم دیگه، اخه لترازول تخم ها را بزرگ میکنه و ستروتاید مانع تخمک گزاری میشه اینا به نظرم با هم صدق نمیکنه ، شما خودتون دیدین که لترازول و ستروتاید بدن واسه انتقال؟ مشکل شما چی بود؟ من پلی کیستیکم 

عزیزم قطعا دکترها بهتر میدونن چ دارویی رو به کدوم بیمار بدن ... منم یه بار ستروتاید گرفتم ... انشاله ...

توکل به خدا ولی دکترا هم باور کن نمیدونن ، فقط چند تا چیز یاد گرفتن هی تکرار میکنن ، وقتی میبینن یکی مشکل داره دارو رو  عوض نمیکنن ، 

میبینیش عزیزم مطمئن باش همه چی خوب نینیتم تو شکم مامانش جاش راحت و رشد میکنه ؟عزیزم شما چند هفته ای ...

امروز نه هفته تموم شده، بعضی وقتا مثل نبض، ون هفته مثل حباب بود، شکمم یکم سفت شه اما نمیدونم مال آمپولاست یا بچه