2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
آفرین عزیزم 😂بالاخره راحت شدی

😂😂😂😂👍

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
وای عزیزم خیلی ناراحت شدم واست یادمه شمامثبت شدی خیلی خوشحال بودم شمااسپرم اهدایی بودی اره؟ خدابه دل ...

اره عزیزم 

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان من دو ماه پیش انتقال جنین داشتم منفی شد پنج روز بعد قطع دارو ها پریود شدم سیکلم به حالت طبیعی ۲۷ روزه بود که بعد پانکچر هایپر شدم شد ۲۰ روزه دومین ماه بعد انتقال منفی سیکلم شد ۳۰ روزه و پریود شدم الان این میشه سومین ماه الان ۳۳ سیکلم هنوز پریود نشدم بنظرتون نیازه برم دکتر آمپول بزنم😔😔😔تنبلی تخمدانم دارم ولی قبل انتقال همیشه منظم بودم

@زینبی_بابا    

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

سلام دوستان

شهریور دکتر برام هیسترو انجام داد تابعدش انتقال بده. تشخیص اندومتریوز داد و انتقال کنسل شد. ۳دوره ۱ماهه بهم امپول دکا داد. که پ ر ی و د  نمیشدم.وقتی رفتم سونو گفت رحمت پاک شده و امروز رو روز اول پ ر ی و د در نظر می گیریم و استرادیول رو شروع کردم. ۱۳ روز بعد سونو کرد و گفت ضخامت رحم ۹ هست و خوبه بعددارو های انتقال رو بهم داد و چند روز بعد برام انتقال داد. دوشنبه ازمایش دادم و منفی شدم. با این اوضاع من که چند ماهه پ ر ی و د نشدم، مثل بقیه حتما یه هفته بعد قطع داروهام  پ ر ی و د میشم.؟

از روز اول انتقال تا الان حتی یه لکه هم ندیدم. نگرانم.....

سلام دوستان شهریور دکتر برام هیسترو انجام داد تابعدش انتقال بده. تشخیص اندومتریوز داد و انتقال کنسل ...

عزيزم منم از روز اول انتقال تا الان اصلا لك نديدم ١٧ آذر انتقالم بود كه منفي شد طبيعيه چند روز ديگه شروع ميشه عادت ماهانه

عزيزم منم از روز اول انتقال تا الان اصلا لك نديدم ١٧ آذر انتقالم بود كه منفي شد طبيعيه چند روز ديگه ...

عزیزم

من چند ماهه بخاطر امپول دکا پ ر ی ود نشدم. با شما فرق میکنم.😐میترسم اثر امپول دکا هنوز باشه....

ممنونم عزیزم 😘یه ازمایشگاه خوب می‌رفتی ایشالا شنبه هم حسابی بالارفته باشه وخیالت راحت بشه 

خیر سرم آزمایشگاه خوب رفتم صبح آزمایش میدم غروب آماده میشه حالا شنبه تکلیفم روشن میشه ان شاءالله 

خدایا شکرت
فکر کنم بیشتر ترس از نگرفته منم اینطور شده بودم. یا فکر می کنی همچی باید ردیف بشه خونه تمییز بشه. ول ...

ای جانم عزیزم اره دقیقا همین مسایله تمیزی خونه و... حال مادرم .

من میدونم بچه دارم اخربایدیه دکتربرم, دکترلازم میشم

ان شاالله که هر وقت انتقال دادی با همون انتقال اولت مامان بشی و دلت شاد شه عزیزم آره بابا پس این هم ...

خیلییی ممنون عزیزم توکل بخدا, اره من فکرمیکنم تموم میشه خودشون روخواستنه, مریض شدم قاطی زدم. 😂😂😂

انشالله توام خوش خبرمیای حتما

خانمای که باردار بودن و درد معده و سوزش سر دل داشتن تو رو خدا بگین چی مصرف میکردین بهتر میشدین😔😔😔

من ناشتا پنتوپرازول مصرف میکردم ولی خوب بعضی وقتا همینم جواب نمیداد اما اکثرا خوب بود من از ۱۶هفته به بعد دیگه خوب شدم قرص نخوردم 

اره میبینی 🤭 منم ی دوست دارم اینطوریه ..  ایشالا عزیزم اصلا نگران نباش دعا میکنم برا مامانت خ ...

ایشالله ماهم مامان میشیم بعدیادمون میره داروهامون چیابودن ومیخندیم بانی نی هامون. 

انشالله قسمتت بزودی قربونن برم. 

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم

شما قبلا هایپر شدی؟  علائمش جز بزرگ شدن شکم چیه؟

اره هایپر شدم از همون اول که پانکچر شدم گفتن حواست باشه دور شکمتو همش اندازه بگیر بزرگ شد بفهمی رو ترازو هم برو ادرار اگه کم شد تهوع یا تنگی نفس داشتی سریع بیا. من تهوع داشتم با یکم تنگی نفس یک روز در میون سونو میشدم در نهایتم بستریم کردن ۲ روز ی عالمه سرم البومین بهم زدن تا روبه راه شدم. شکمم ورم داشت نفخم شدید بود ی شب نصفه شب بیدار شدم احساس کردم دارم میترکم همون نصفه شب رفتم حمام اماده شدم صبح زود رفتم مطب. در مجموع باید تحت نظر باشی تا دورشو رد کنی گلم. به تو نگفتن چند روز بعد از پانکچر بری واسه سونو؟؟؟

اره هایپر شدم از همون اول که پانکچر شدم گفتن حواست باشه دور شکمتو همش اندازه بگیر بزرگ شد بفهمی رو ت ...

به منم دقیقا بعد عمل گفتن هایپر شدی

فقط پرستار اومد یه سری توضیحات داد که دارو هاتون چیه و غذا چی بخورید

همه رو رعایت کردم

ولی اصلا نگفت علائم خطرناک چیه

بگن چجوری شدی باید مراجعه کنی یا حداقل وقت ویزیت بدن

گفتن دوتا پریود بعد بیا😐😐😐

منم تهوع داشتم دیروز ولی فکر کنم به خاطر شکمم بود امروز خیلی بهترم

تنگی نفس نداشتم خدارو شکر

ادرارمم خوب بوده فقط دیشب پررنگ شده بود

ابن سینا هستم تا الان بد نبود ولی واقعا از بخش بستریشون ناراضی بودم موقع مرخص شدن یه دکتر نیومد حالمونو بپرسه😐

شما کدوم مرکز بودی

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑