2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045271 بازدید | 684444 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان شاالله منم دفعه پیش کلی علایم داشتم اما این بار نه. فقط دیشب خیلی سردم شد و با دوتا پتو و جوراب ...

روز چندم انتقال هستید؟

اتفاقا منم دیشب لرز شدید گرفته بودم با دوتا پتو بازم سردم بود.

شما دفعه قبل مثبت شدید؟

خدایا شکرت
سلام گلم خوبی نی نی خوبه؟والا دوست  داشتم برم پیش کلانتری ولی فقط انتقال میگن با خودشونه کدوم ...

سلام عزیزم شکر ما خوبیم. والا من زیاد از خانم دکترای مرکز اطلاع ندارم چندباری ویزیت شدم ولی واسه مسائل جزیی بوده ولی شنیدم دکتر حیدری تجربشون بیشتره. 

الان انوکسا هم دارم . الان ۲۲ هفته هستم تقریبا . هم انوکسا دارم هم آسپرین . بهش گفتم تا کی باید ادام ...

عزیزم منم دکترم گفته تا اخر بارداری باید استفاده کنی البته من پلاکت خونم بالاست ولی همش میترسم اگه یهویی اتفاقی بیوفته مثلا ۳۵ هفته بخوام زایمان کنم یوقت مشکلی پیش نیاد در حین عمل

منم لگنم شدید درد میگیره یا گاهی وقتا پای راستم همش به طول سرویکسم ربط میدم .راستی من وقتی میخوام په ...

خوب احتمال داره به خاطر طول سرویکسم باشه اخه من موقع سونو ان تی دکتر سونو بهم گفت درد لگن داری گفتم اره چطور گفت طول سرویکست انگار کوتاهه احتمالا سرکلاژ نیاز داری. اره این دردا فکر کنم دیگه طبیعیه  وزن بچه داره میره بالا عضلات کشیده میشه منم تو پهلو به پهلو شدن یا وقتی میخوام از جام بلند بشم احساس کشیدگی و درد میکنم 

‌ببخشید عزیزم دکتر فشارکی و کلانتری کدوم مرکز هستن؟

عزیزم دکتر کلانتری مرکز ناباروری مشتاقه فشارکیم من روز انتقال دیدم چندتا مریضاش اونجا بودن واسه انتقال حالا نمیدونم مرکز دیگه ای هم کار میکنه یا نه

ببین من حس میکنم از خودش گفته و همون دو سه روز دیگه صبر کن  یا با خود دکتر صحبت کن تلفنی

عزیزم اصلا دکتر تلفن جواب نمیده ریش و قیچی دست ماماهاس 🤭 ولی آره منم خودم حس میکنم از خودش گفته چون زیاد از اینجور شرایطا پیش اومده جالب اینجاس که وقتی بعدا به دکتر گفتم دقیقا برعکس نظر ماما توصیه کرده😐 حالا تا دوشنبه صبر میکنم میشه ۱۴ روز بعد دوفاستون دیگه فکر کنم اونموقع بیاد

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
اره میدونم میخوای بری به سلامتی برا سیکل انتقال نه عزیزم ضرری نداره اگه ضرر داشت که بهت میگفتن صبر ...

عزیزم زینب جون میگن صبر کنم دو سه روزم ان شاالله که پری خانوم تشریف فرما شن واقعا که خیییلی ناز داره😉🤭

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن