2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045261 بازدید | 684441 پست
میگم مطبش جدا باشه ولی میشه از جنینایی ک تو مرکز داریم انتقال بده یا خودش باید از اول تخمک گیری کنه

بله عزیزم میشه

چون خودشون همه عملاشون رو اونجا انجام میدن

من ازش پرسیدم گفت بله میشه فرقی نداره

انشاالله شما مثبت میشی ودیگه احتیاجی به بقیه جنینات نداری

مرررسی عزیزم بابت دعای خوشگلت 😍😍😍 امیدوارم همه ما مامان بشیم 😔😔 خیلی سخته که هر ماه منتظر باشی ...

امیدوار باش چون حتما مامان میشی هم تو هم ما  

میگن آسیاب ب نوبت خدا بزرگه نا امیدمون نمیکنه 😘😘

منم و حسرتِ با تو ما شدن...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

https://s16.picofile.com/file/8417286968/۲۰۲۰۱۲۱۲_۱۳۴۱۱۰.jpg سلام دوستان  میشه عکس بی بی چک من ...

یه هاله افتاده انشالله که مامان شدی عزیزم مبارکه فکر نمیکنم کیست بی بی چک رو مثبت کنه ربطی نداره اصلا

در اندک من تویی فراوان یارب..
بله عزیزم میشه چون خودشون همه عملاشون رو اونجا انجام میدن من ازش پرسیدم گفت بله میشه فرقی نداره ا ...

انشالله 

نمیدونی چقد سخت میگذره  انگار ساعت هم لجن با آدم 😁😪

امیدوار باش چون حتما مامان میشی هم تو هم ما   میگن آسیاب ب نوبت خدا بزرگه نا امیدمون نمیکنه 😘 ...

اگه امیدمون به خدا نبود که هیچی ....

فقط وجود خودشه که وادارم میکنه صبر کن 

هرچند از وقتی رفتم تو ۳۱ سال نگرانیم بیشتر شده 😑😑 هرچی صلاح میدونه همون بشه 😇

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
عضلانی رو چه جوری میزنی؟ قبلا به کسی آمپول زدی؟

عزیزم شوهرت اگه چند روز پیش یکی از این تزریقاتی ها بره یادش بدن کاری نداره زدنشون 

من سه روز رفتم زدم قبل از انتقال شوهرم آمد نگاه کرد اونجا هم براش توضیح دادن چطورو کجا ها بزن الان خودش برام میزنه هپارینو هم خودم میزنم 

یه هاله افتاده انشالله که مامان شدی عزیزم مبارکه فکر نمیکنم کیست بی بی چک رو مثبت کنه ربطی نداره اصل ...

نمیدونم والا 

تو این ۳ سال و نیم که منتظرم انقدر چیزهای عجیب و غریب دیدم و شنیدم که خدا میدونه 😅😅

دعا کن مثبت باشه 

اگه من حامله باشم یه موسسه خیریه هست میرم اونجا برای ۲۰ نفر از مددجوها که میان کاردرمانی کاچی درست میکنم به نیت مامان شدن همه بچه های این تایپیک که منتظرن مامان بشن 🌷🌷

امیدوارم باردار باشی عزیزم.توکل کن به خدا

مررسی عزیزم ❤ فردا یه مارک جدید بیبی چک گرفتم امتحان میکنم ببینم چی مشه 

اگه پریود نشم تا اون موقع 😅😅😅

عزیزم فعلا سنی نداری ک حالاحالاها وقت داری 

چه میدونم والا 

تو این راه پیر شدم 

تموم موهام سفید شدن 😓

هر روز هم یه مشکل جدید پیدا میکنن این دکترا 

دیگه دلم نمیخواد برم پیششون 

چه میدونم والا  تو این راه پیر شدم  تموم موهام سفید شدن 😓 هر روز هم یه مشکل جدید پیدا ...

ایشالله ک ب مراد دلت برسی خواهری  

دکتر رفتن و ادامه دادن فقط ی اعصاب قوی میخواد ک ما هم ایقد رفتیم آمدیم اعصابی نمونده😂☹️☹️