2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
من بعد از پانکچرم فرش انتقال دادم سونو نکرد دیگه ، بعد پانکچر دارو داد گفت پنج روز دیگه بیا

لاهوتی برات پانکچر کرد؟ انتقالتو به نظر من با نصر بگیر ، این سری نطنءن باش جواب میگیری چون فیریز بیشتر جواب میده تا فرش 

شما چند سالتونه؟؟من ۳۶ و ۷تا جنین شد. ممکنه به سن ربط داشته باشه تعداد تخمک ؟؟

ببخشید من جواب میدم.ولی به سن ارتباط مستقیم داره.بعد از ۳۲ سالگی و مخصوصا بعد از ۳۵ سالگی کیفیت و تعداد تخمک ها برای ivf شروع به کم شدن میکنه.اینا صحبتهای دکتر سارا مختار،توی لایو اینستای کلینیک مام هست.واسه همین دو سه روز اخیر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لاهوتی برات پانکچر کرد؟ انتقالتو به نظر من با نصر بگیر ، این سری نطنءن باش جواب میگیری چون فیریز بیش ...

چون با مرد خجالت میکشم میترسم اثر منفی بزاره تو انتقالم 

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
داروهاتو ول کنی پریود میشی 

اره ول کردم

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
خانمایی که هیستروسکوپی کردید وخراش رحم دادید شماهام استرادیول خوردید میخام ببینم واجبه خوردنش

به من هیچی نداد بعدش فقط یه آمپول دیفرلین که نمیدونم چیکار میکنه اینجا هم پرسیدم کسی جواب نداد نمیدونن حتما😷

شنبه تخمک کشی داشتم.تعداد تخمکها ۲۰ تا بود ولی به گفته دکتر هایپر نشدم.اما به شدت هنوز اذیتم.سفیده ت ...

منم یوبوست داشتم و دلم خیلی باد کرد چیپس هم با ماست موسیر و دوغ خوبه من اینا رو خوردم و دو سه روزه خوب شدم 

اره خداروشکر که پشت گوش ننداختم و رفتم سونو  برامن با بی حسی بود اینقد امپولش درد داشت 😥 ممن ...

حالا من موندم زایمان با بی حسی انجام بدم یابیهوشی کامل سر اولی بیهوشی کامل بودم ولی خیلی ازدوستام بی حسی بودن خیلی راضی بودن من یکم میترسم ...کلا از اتاق عمل ولباساشون واون وسیله هاشونو میبینم استرس میگیرم 😁😁