2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045451 بازدید | 684468 پست
اره برای ضخامت خوبه من میخورم ضخامتم بالا میره ولی لک میبینم وبه خاطر این کنسل میکنن به خدا از خرداد ...

بله مام میرم ، استرادیول یعنی باعث لک بینی میشه ؟ یا فقط به شما نمیسازه؟

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشاالله این سری خوب باشی خیلی ها مثل تو میشند اره خداراشکر

واقعا ؟ مثل من کسی بوده که لکه ببینه با استرادیول ؟ من فک میکنم فقط منم که این مشکلو دارم دکترم آخه همش تعجب میکنه و واسش عجیبه به خاطر همین هیسارو کرد و کلی پول دادیم اخرشم گفت رحمت سالمه ولی نمیدونم چرا اینجوری میشم

بله ولی به من گفته بعد قرصا پری شدی بیا یعنی دیواره رحم ریزش میکنه بعدمیرم عزیزم

به من الان استرادیول و اسپرین داده از روز اول پریودی بخورم ، میگم نکنه خونریزیم بند نیاد با اینا؟🤔 تاحالا نخوردم ننیدونمم چجوریه

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
نه به من نمیسازه وگرنه اصلا خونریزی را بند میاره 

اهان

منم مام میرم اول نصر بود حالا لاهوتی ویزیتم میکنه

جدی دکتر منم لاهوتیه

چه خوب مبارک باشه عزیزم شما چندتا تخمک داشتیدک۱۷تاجنین شدن،من۲۸تا داشتم ۱۶تاجنین شدن ،بعدمشکلتون چه ...

۲۰ تا تخمک داشتم عزیزم.مشکلم مورفولوژی ۱ درصد بود.شما هایپر نشدی؟

بعد از تخمک کشی بزرگ شدن شکم عادیه؟من خیلی معده درد و درد شکم دارم.و حالت تهوع

دکترم هم مجدد دید و گفت طبیعیه.تا کِی این احوالات هست؟

قبلا انتقال نداشتی؟ 

چرا اولین انتقالم مثبت شدم ولی رشدش متوقف شد و الان در حال سقطم😑

استرادیول خونریزیت رو کم میکنه

🙏🙏