2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
خداروشکر ایشالله آزمایش آزمایش خونتم مثیته  چ علائمی داشتی  داروهات چین انتقال چندومی

من فقط سینه هام درد میکرد که همیشه قبل پری اینطوری میشم، اما از دیروز دل درد و کمر دارم با پری فرق داره حالت گرفتگی بیشتر، دمای بدنم هم 37 بود، اولین انتقالم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من فقط سینه هام درد میکرد که همیشه قبل پری اینطوری میشم، اما از دیروز دل درد و کمر دارم با پری فرق د ...

ایشالله ک دیگه مامان شدی 

من انتقال سوممه واسه همین میترسم آخه از الا زیر دلم درد دارم پاهامم درد میکنن 

منم و حسرتِ با تو ما شدن...

علائم مهم نیست، بیشتر آرامش داشته باشید من دقیقا روز انتقال فقط می خندیدم و تا روز 5 خیلی حالم خوب بود، بعد یکم استرس داشتم اما واقعا حال خوب خیلی تاثیر داره، توکل به خدا اگر بخواد بشه میشه 

سلام دوستان من آخر این ما باید برم سیکل انتقال بچه ها مشکلتون چی بود!؟؟؟؟ من هیدروسالپنکس لوله ام کسی مشکل لوله داره 

ميشه يه روزی منم بی بی چکم مثبت شه. لطفا دوستان واس مادر شدنم صلوات بفرستين.ممنونم 
ایشالله ک دیگه مامان شدی  من انتقال سوممه واسه همین میترسم آخه از الا زیر دلم درد دارم پاهامم ...

انشالا که شدی توکل به خدا، اگر خدا قبول کنه دعا میکنم که انشالا مامان بشی 

زنگ زدم جنین شناسی گفت ۱۴ تا با گریدa و ۳تا با گرید ab داریم.

چه خوب مبارک باشه عزیزم شما چندتا تخمک داشتیدک۱۷تاجنین شدن،من۲۸تا داشتم ۱۶تاجنین شدن ،بعدمشکلتون چه بود؟کیفیتشون عالیه

بچه‌ها گرفتگی تخمدان چپ از چیه؟! زمان تخمک گذاریمم هست. و ا ر ض ا شدن همراه با درد تخمدان چپ از چیه ؟؟؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
چه خوب مبارک باشه عزیزم شما چندتا تخمک داشتیدک۱۷تاجنین شدن،من۲۸تا داشتم ۱۶تاجنین شدن ،بعدمشکلتون چه ...

شما چند سالتونه؟؟من ۳۶ و ۷تا جنین شد. ممکنه به سن ربط داشته باشه تعداد تخمک ؟؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
شما چند سالتونه؟؟من ۳۶ و ۷تا جنین شد. ممکنه به سن ربط داشته باشه تعداد تخمک ؟؟

چرا ایقدکمک عزیزم من۳۱سالمه شما چندسالتونه بعدمشکلتون چه بوده؟فک کنم تعدادجنین بیشتربه کیفیت اسپرم وتخمک ربط داشته باشه سن هم بالاترباشه کیفیت تخمک کمترمیشه