2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045075 بازدید | 684424 پست
بچه ها الان از پیش دکترم اومدم ، گفت خوب لانه گزینی نکرده بوده متاسفانه 😔  امپول و شیاف و قطع ...

بمن گفتن قطع کنم تا یک هفته بعد پریود میشم 

در اندک من تویی فراوان یارب..
بمن گفتن قطع کنم تا یک هفته بعد پریود میشم 

پس منم همینممم 

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فدات ممنونم عزیزم همچنین شما . رفتی سونو ؟ 

سونو که دوشنبه شدم ، ساک و ندید

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
احتمالا عزیزم ایشالله بزودی باردار بشی و اینسری تمام مراحل به خوبترین شکل برات پیش بره خدا به دلت آر ...

همچنین گلمممم ، ممنونم از دعای قشنگت

دکترتون نگفت برای انتقال بعدی میتونی کی بری ؟

دارو داده ، از روز اول پریودم مصرف کنم برم برای انتقال بعدی

منم از همین روند واقعا ناراحتم متاسفانه یکی از ماماهاش هم اصلا اخلاق نداره و فکر میکنه کیه یعنی به م ...

اره واقعا خیلی بداخلاق قبول دارم اخه یعنی چی دکتر میده به یه ماما داروها رو بنویسه موقعی هم ک دکتر میاد پرونده رو نگاه میکنه یه الکی نگاه میکنه اصلا اهمیت نمیده سریع میره که نتونیم ازش سوال بپرسیم منم از این لحاظ ناراضی ام

دارو داده ، از روز اول پریودم مصرف کنم برم برای انتقال بعدی

اا یعنی استراحت نذاشته من فکر میکردم همیشه اینجوریه که یه پریود باید بشی و پریود بعدی باز بری توسیکل.

خیلی عالیه پس بزودیه زود مامانی ایشالله

میدونی داروهای پانکچر منو ماماش نوشت روز پانکچرم از تمام اون خانومای دیگه که مریضش بودن داروهام کمتر ...

چی بگم واقعا منم داروهام کم بود اون روز پانکچر همه ۲۰ تا ۳۰ تا تخمک داشتن اونوقت من😔😔 آخرشم شد این

اره واقعا خیلی بداخلاق قبول دارم اخه یعنی چی دکتر میده به یه ماما داروها رو بنویسه موقعی هم ک دکتر م ...

دقیقا من اصلا شک دارم خوب ازمایشامو نگاه کردن اخه تمام پرونده رو ماما فقط میبینه چهارتا چیز تو اون برگشون مینویسه و دکتر دیگه خودش قشنگ آزمایشارو نمیبینه فقط نوشته ماما رو میخونه اونم که خیلی تند سرسری

اا یعنی استراحت نذاشته من فکر میکردم همیشه اینجوریه که یه پریود باید بشی و پریود بعدی باز بری توسیکل ...

اره چون سقط انچنانی نبوده ، ایشالااا هممون مامان بشیم دلمون شاد بشه 🤲🤲

چی بگم واقعا منم داروهام کم بود اون روز پانکچر همه ۲۰ تا ۳۰ تا تخمک داشتن اونوقت من😔😔 آخرشم شد این

عزیزم ناراحت نباش البته من الان خودم داغونه داغونم بخدا ولی چاره چیه. من احتمال زیاد برم پیش دکتر علیرضایی تو مام ویزیت شم لااقل اون پروندمو خودش ببینه 

اره چون سقط انچنانی نبوده ، ایشالااا هممون مامان بشیم دلمون شاد بشه 🤲🤲

اره میدونم خداروشکر سقطی نبوده نه من از لحاظ سقط نگفتم کلا فکر میکردم بعد آی وی اف منفی باید دوتا پریود بشی بعد... که الان شما اینجوری گفتی خیلی ام خوبه بیخود ادم وقت تلف نکنه

اره میدونم خداروشکر سقطی نبوده نه من از لحاظ سقط نگفتم کلا فکر میکردم بعد آی وی اف منفی باید دوتا پر ...

اهان اره ، شما هم زود شروع کن پر انرژی