2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045057 بازدید | 684424 پست
خانما من ۱۴ هفته هستم تا دیروز تهوع داشتم و خیلی شدید ترش می کردم امروز که بیدار شدم خبری از هیچ کدو ...

آره عزیزم.من یه روز خوبم یه روز بدم.یه روز اشتهام خوبه.تهوع و معده درد ندارم.حتی دو روز.فرداش باز همش برمیگرده.

خدایا شکرت  
عزیزم نترس منم تینطوری بودم راحت شدم نگران نباش

در عرض یک روز همه علایم از بین رفت؟ حالا اونا یه طرف این کمردرد پریودی چیه بعدم احساس میکنم شکمم کوچیک شده از دیروز. به خدا هر روز یه نگرانی و مشکل به وجود میاد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله عزیزم امروز که سونوی داپلر دادم متوجه شدند که من خونرسانی به رحمم خیلی کم هست متاسفانه

عزیزم ببخشید مشکلت چی بود ک سونو داپلر کردی ؟ یعنی تو سونو مشخص شد خونرسانی کمه؟ شما بارداری؟

عزیزم ببخشید مشکلت چی بود ک سونو داپلر کردی ؟ یعنی تو سونو مشخص شد خونرسانی کمه؟ شما بارداری؟

ببخشید من جواب میدم ولی توس سونوی داپلر معلومه ک خونرسانی خویه ن ضعیفه

منم و حسرتِ با تو ما شدن...
خانما من ۱۴ هفته هستم تا دیروز تهوع داشتم و خیلی شدید ترش می کردم امروز که بیدار شدم خبری از هیچ کدو ...

نمیدونم به حال خودمون بخندم یا گریه کنم. اصلا نگران نباش. هیچی نیست.  من پانزده هفته و شش روزم. من یبوست شدید داشتم دو روز پیش خیلی راحت رفتم دستشویی. زنگ زدم همسرم گریه که حتما یه چیزی شده چرا یه هو یبوستم خوب شد نکنه بچه چیزیش شده. اصلا حالم خراب بود شدید. بعد دوباره خدا اون یبوستو بهم پس داد که دیگه ناشکری نکنم.

وقتی حالمون بده غر میزنیم که چرا بدیم، وقتی هم‌ خوبیم میگیم چرا خوبیم، حتما یه چیزی شده. ببین اگه درد شدیدی نداری، لک بینی نداری، خونریزی نداری یعنی حال نی نی خوبه فقط نگرانی ماست که میتونه تاثیر منفی رو اون طفل معصوم داشته باشه.

منم حالت تهوع وحشتناک داشتم از ۱۰ روز پیش خوب شد، از دیروز معده درد شروع شد که امروز هم خیلی شدید شد معده دردم. ممکنه معده درد بگیری جای حالت تهوع پس حالا این چند روزی که خوبی به خودت برس و لذت ببر.

نمیدونم به حال خودمون بخندم یا گریه کنم. اصلا نگران نباش. هیچی نیست.  من پانزده هفته و شش روزم. ...

وای دقیقا پس عین خودمی 🤣🤣🤣 

من که شوهرم اصلا به حرفام و غرغرهام گوش نمیده دایم میگه خوب میشی خوب میشی😉😉 

نه عزیزم نه لکه بینی دارم و نه خونریزی ولی روزایی که خوبم بیشتر نگرانم تا روزایی که بدم. اخه من روزی ۲-۳ تا دمیترون می خوردم یهو امروز خوب شدم واسه همین ترسیدم بعد نمیدونم چرا شکمم کوچیک شده امروز اونم طبیعیه با اینکه غذای نفاخ هم خوردم. دیگه از وسواس و فکر وخیال دارم خل میشم. باور کن الان دلم می خواد برم سونو حیف که محدودیت رفت و آمد داریم 😂😂😂