2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045057 بازدید | 684424 پست
وای عزیزم ایشالله که درسته خوب یدونه بی بی دیگه هم بزار که مطمئن شی مارک مدیکور فکر کنم میگفتن خوبه ...

فردا میزارم صبح 

میشه الکی دوخط بشه ؟ چون اولش هیچ خطی نیوفتاد حتی خط اصلی گفتم خرابه انداختم دور 

الان دیدم دوخط شده چشام درومد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین من کلا نمیتونم یه جا بشینم. فقط هر بار پا میشدم خواهرم دعوام میکرد میخوابیدم سر جام. با این حال ...

همینکه خم و راست نشدی و سرپا واینسادی خودش استراحت هست وگرنه قدم زدن که خوبه کلا .

ان شاءالله که بعد اینم به خوشی برات میگذره چه خوب هم خواهرت زحمتاش نتیجه داده خدا براش خیر بخواد ان شاءالله. 

خدایا شکرت
اهان پس مشکلی نداره? انگارمیگن این عفونت نشون میده خب منم دارم تورحمم دارومیخوردم دیگه

به هر حال فکر نکنم برا پانکچرت اشکالی ایجاد کنه.ان شاالله که همه چی رو روال پیش میره.

خدایا شکرت  
فردا میزارم صبح  میشه الکی دوخط بشه ؟ چون اولش هیچ خطی نیوفتاد حتی خط اصلی گفتم خرابه انداختم ...

خدارو شکر عزیزم اگه امپول اچ ان سی اگه اشتباه ننوشته باشمو نزده باشی مثبته مامان ماهکم روزه ۹ بی بی چکش مثبت بود خیلی کمرنگ برو با گل پسری حال کن برایه منم دعا کن شنبه عمل دارم جنین پسرم زیاد بشه استراحتت چه جوری بود

خیلی ممنونم  من خیلی تعریف خانم دکتر رو شنیدم ان شاالله دستش برای منم خوب باشه  من 40 سالم ...

اره ولی تعدادش یادم نیست دو سه روز اخر هم بهم سیتروتاید داد و یکی HCG 

خدایا خودت مواظبش باش
فردا میزارم صبح  میشه الکی دوخط بشه ؟ چون اولش هیچ خطی نیوفتاد حتی خط اصلی گفتم خرابه انداختم ...

والا من تجربشو ندارم عزیزم همیشه اون خط اصلی برام افتاده بوده همون لحظه ولی انشالله میشه به فال نیک بگیر گلم

در اندک من تویی فراوان یارب..
به هر حال فکر نکنم برا پانکچرت اشکالی ایجاد کنه.ان شاالله که همه چی رو روال پیش میره.

باشه عزیزم ممنون وقتی جوابودیدم میخواستم بشینم زاربزنم خخ فکرکردم کروناس گقتن نه عفونته. 

دعاکن باتودلی نازت نذرکردم بنظرت کارخوبیه؟ به یکی مبلغی کمک کنم. اشنایه

بچه ها انتقالم افتاد سه شنبه هفته آینده برآم دعا کنید تروخدا این دفعه منم مامان بشم.. ☹️☹️

عزیزم انشاالله اینبار با یه بتای تپلی میای

آندومترت چند بود

روز چند پری میخان انتقال بدن