2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684662 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامان ایدین جون تبریک میگم انشالله که بیمه امام حسین ودرپناه اقامون بزرگ شه اناجون امیدوارم حالت خوب باشه ودرصحت وسلامتی کامل باشی عزیزم
صبور که باشی هم حکمت رو میفهمی هم معجزه رو میبینی.... به امید معجزه ات.. ....
دوستای گلم از تک تکتون بخاطر تبریکات صمیمانتون ممنونم. اسم نمی برم که کسی از قلم نیفته. انشالله روزی همه منتظرا باشه. به حق این روزها برا همتون دعا کردم. البته اگه قابل باشم. انشالله که خدا حاجت دل همتون رو به این زودی خواهد داد. آمین.
یه سوال دارم شیاف سایکلوژستو به شکل واژینال میذارم چند ساعت بعدش خوابیده باشم کافیه و خوب جذب میشه ؟ اخه ببخشید روزی ٢ تا باید بذارم تا میذارم یکساعت بعدش دستشوییم میگیره ! همش میاد بیرون ممنون میشم زمانی که باید بخوابیم بعدش رو بهم بگین ؟
خدایا منو دریاب کمکم کن و راه رسیدن به ارزوهامو بهم نشون بده💝 خدایا شکرت که هدیه مادر شدن را در بهترین شرایط به من دادی بگو امین و برام دعا کن
مرسی پونه جون خیالم راحت شد
خدایا منو دریاب کمکم کن و راه رسیدن به ارزوهامو بهم نشون بده💝 خدایا شکرت که هدیه مادر شدن را در بهترین شرایط به من دادی بگو امین و برام دعا کن
ارام جون قبل شیاف حتما برو دسشویی.تو بیمارستات بهمون گفتن قبلش برید دسشویی.یه ساعت تا یه ساعت و نیم هم میخابیدیم.کل مواد شیاف میگن یه گرم بیشتر نیست بقیه اش مواد نگهدارنده هست
آرام جون منم شیاف سایکلوژست دارم حتی بعضی وقتها تا سه ساعت هم از جام بلند نمیشم اما باز هم وقتی پاشدم میریزه بیرون، به من موقع انتقال گفتن نیم ساعت دارای بکش ولی من همیشه بیشتر صبر کردم اما انگار تاثیری نداره دوستان من خیلی حالت پریودی دارم خیلی می ترسم
یا ابالفضل العباس ..... 28سالمه،4 سال ازدواج ، همسرم مشکل مورفولوژی داره نرمال 5 درصد ، خودم خدا رو شکر سالم اولین میکرو 21 مهر 94 موسسه مهر رشت ، تشکیل سه جنین بدون جنین فریزی، 6 آبان جواب آزمایش منفی، تصمیم دارم واسه میکروی بعدی برم تهران پیش دکتر طرازی خیلی خیلی التماس دعا
مرسی سوگلی و منتظر معجزه جان سوگلی جون پس ازمایش شما زودتر از منه انشالله با خبرای خوبت خوشحالمون کنی
منتظر معجزه جان نگران حالتهای پری نباش اونایی که مثبت شدن هم داشتن میگن تایمه پری این دردهای پری میاد حتی اگه باردار باشی امیدوارم هفته دیگه هممون دلمون شاد بشه و خدا کمکمون کنه ما هم نتیجه این صبر و تلاشمون رو ببینیم