2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045075 بازدید | 684424 پست
عزیزم طرح دولتی یه بار در سال چیه؟میشه توضیح بیشتر بدی؟

عزیزم تو مراکز دولتی میتونی از طرح تخفیف ۸۵ درصد دولتی استفاده کنی البته باید زیر ۳۵ سال باشی وبچه هم نداشته باشی

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم طرح دولتی یه بار در سال چیه؟میشه توضیح بیشتر بدی؟

ای وی اف تو بیمارستان دولتی هست من از یه خانمی یه هفته پیش شنیدم که پانکچر ۱۳۰۰ شده براش و انتقال۷۰۰تومن.خیلی ارزون تر از مراکز خصوصیه

یا رب العالمین
بهترین کارو کردی عزیزم، نگران نباش چند روز این ور و اون ور خیلی مهم نیست، مهم رفتن به دکتر هست

سلام زینبی جون درمورد  ساروگیتم گفته بودم اینجا 

ساروگیتم نزدیک سه بسته ال دی خورده که پریود نشه رفتیم دکتر سونو کرد براش روزی ۴ تااسترادیول انوکساپارین وآسپیرین واسید فولیک نوشت امروز روز ۸ پریودش هنوز لکه بینی داره طبیعیه؟می تونه بنظرت مفتانیک اسید بخوره قطع بشه یا تداخل داره؟

خدایا به امید تو

خانم‌هایی که سونوی NT دادین برای سونو باید مثانه پر باشه یا خالی؟ بعد جواب سونو را همون موقع میدن و جواب خون را چند روز دیگه؟ من فردا NT دارم خیلی استرس گرفتم برای سلامتی نی نی هام. برام دعا کنین همه چیز خوب باشه.

شما کجا انتقال جنین انجام دادی؟بهشتی یا مشتاق؟

من تهران انتقال دادم دكتر تهراني 

خدا كمكم كن بعد از هفت سال نازايي د و تا جوجه انتقال دادم خداايا كمك كن بمونن واسم🙏🏻🙏🏻😍
خانم‌هایی که سونوی NT دادین برای سونو باید مثانه پر باشه یا خالی؟ بعد جواب سونو را همون موقع میدن و ...

عزیزم باید مثانه پر باشه. برا اندازه گرفتن ژول سرویکس باید خیلی پر باشم. من یه کم پر بود همه چیزو چک کرد گفت برو اب بخور مثانه ات که کامل پر شد سرویکس رو اندازه بزنم.

جواب سونو رو بهت میدن با اون میری ازمایشگاه و ازمایش غربالگری رو میدی، بعد چند روز هم نتیجه ازمایشت میاد که همه چیز خوبه. برا اون نی نی استرس سمه

سلام مامان ماهک جان، انشالله توراهی تون به سلامتی بغل بگیری چند تا بسته دارین (مبلغ هزینه بفرمایید) ...

۳بسته ۱۵ تایی با یه ۱۰ عدد دارم 

کساییم که دنبال شیاف خارجی می خوایین داروخانه تو نیاوران نزدیک پمپ بنزین نیاوران داره من همیشه از اونجا گرفتم‌

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود