2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045109 بازدید | 684429 پست
سلام دوستان عزیزم خواهرای گلم من فردا برا بار سوم انتقال دارم ازهمه تون عاجزانه میخوام برام دعا کنید ...

بسلامتی عزیزم انشاالله باخبرای خوب میای

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@shadennn     عزیزم به سلامتی رفتی آنومالی؟ کوچولو رو دیدیش؟ دل تو دلم نیست

آره عزیزم، خداروشکر همه چیش خوب بود فقط مایع دورش کم بود دکترم گفت روزی 8 لیوان آب بخور

باورت میشه فقط سرشو تشخیص دادم؟😅 دکتر سونو هم چیزی نگفت فقط گفت همه چی خوبه و پسره

راستی غربالگری دومم رو گرفتم ریسک ntd خیلی بالا بود 1 به 34😔 مربوط به نقص لوله ی عصبی هستش ولی دکترم گفت اهمیتی نداره

والا من نزدیکه دو ساله دارم فولیک اسید 5 میخورم نمیدونم چرا اینجوری شده😕

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
آره عزیزم، خداروشکر همه چیش خوب بود فقط مایع دورش کم بود دکترم گفت روزی 8 لیوان آب بخور باورت میشه ...

بسلامتی عزیزم . خیالت جمع شد و دیگه نگران نباش . طول سرویکس رو اندازه گرفت ؟ گرید جفت چی بود ؟

آره عزیزم، خداروشکر همه چیش خوب بود فقط مایع دورش کم بود دکترم گفت روزی 8 لیوان آب بخور باورت میشه ...

خدارو شکر که خوب بود. مایعات بیشتر بخور عزیزم. شاید جواب آزمایشت نرمال بوده که دکترت گفته مشکلی نیست. به هر حال اونا روزانه کلی مریض میبینن عزیزم. پس الکی خودت رو نگران نکن. مبارکه گل پسری عزیز دلم. وای خدا جون من اصلا نمیتونم آب بخورم!!

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
چرا بود ولی من چون بدون سونو انتقال میدن راضی نیستم احساس میکنم با سونو دقیق تره البته فشارکی هم ...

عزیزم بهشون بگو من این انتقال مو زدن ک با گاید سونوگرافی انجام بدن 

منم و حسرتِ با تو ما شدن...
عزیزم بهشون بگو من این انتقال مو زدن ک با گاید سونوگرافی انجام بدن 

باراول والا گفتم گفتند دکتر احمدی وکلانتری چشماش سونو هست😔

بعد دیدم دکتر فشارکی اونجا با سونو انتقال میده گفتم برم زیرنظرش دیگه بقیش با خدا

بسلامتی عزیزم . خیالت جمع شد و دیگه نگران نباش . طول سرویکس رو اندازه گرفت ؟ گرید جفت چی بود ؟

گرید جفت چیه؟ ما هنوز درسمون به گرید جفت نرسیده     

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

سلامت باشی دوست خوبم،نه نگرفت راستش خودمم نگفتم آخه تو نت نوشته بود واژینال میگیرن اینم مرد بود دیگه کلا بیخیال شدم

جفت فوندال گرید 1 بود، خوبه؟

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...