2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045186 بازدید | 684433 پست
سلام خانما. میشه درباره.پی جی دی یکم برام توضیح بدین.؟ من سقط مکررم. الان هفتمین بارداری در حال سقطم ...

ببین پی جی دی تعیین جنسیته اما فککنم منظور شما پی جی اس باشه که جنین و از لحاظ ژنتیک بررسی میکنن و میزان سقط و خیلی میاره پایین . من انجام دادم اما توی مثبت و منفی تاثیر نداره تاثیرش برای بعد از مثبت شدنته که ژنتیکی میدونی سقط نمیشه چون علت اصلی سقط همینه 

آخه اصلا اون لحظه درد نداشت

درد نداره ولی باعث لکه بینی میشه ،جنین با این چیزها که دفع نمیشه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ظاهرا کسی انجام نداده اونجا! 🙁

چرا اتفاقا یکی از بچه ها مرکز دکتر رستمی تحت نظر هستن ،حالا خدا کنه ببینن پیامتون رو ،من کاربریشون روبلد نیستم که تگشون کنم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

خانما ممنون میشم جواب بدین من۲۱روزه ال دی میخورم امروز رفتم دکتر روز۲۲پریودیمه بهم دکا داد و گفت یه هفته باز ال دی بخورم با دکا و یک روز در میان هورمون رشد گفتن پریود شدم روز اول تاسوم برم به نظرتون این دوره انتقال میدن جنینامو

ببین پی جی دی تعیین جنسیته اما فککنم منظور شما پی جی اس باشه که جنین و از لحاظ ژنتیک بررسی میکنن و م ...

ممنون ک جواب دادی عزیزم. شما اطلاع داری از هزینه ای وی اف با این روش؟ من بطور طبیعی راحت  باردار میشم. میترسم ای وی اف چند بار منفی بشه برام. چون خیلی وقت ندارم 36 سالمه. و اینکه بنظرتون توی مرکز همه ازمایشات برا خودم و شوهرم انجام میدن.؟ چون دلم میخواد اول یه چکاب کامل بشیم از اول. ازمایشات ایمنی انعقادی کاریوتایپ دی اف ای. انجام دادیم. میخوام بازم اگر چیزی هست برامون انجام بدن

ممنون ک جواب دادی عزیزم. شما اطلاع داری از هزینه ای وی اف با این روش؟ من بطور طبیعی راحت  باردا ...

من رستمی نیستم اما تمام مراکز ناباروری انجام میدن و بهتره که این آزمایشا توی این مراکز باشه تا جای دیگه . هزینه هم من با پی جی اس (البته۶ تا جنین که ۳ تاش موند) پانکچر و انتقال و فریز و اینا ۲۰ این حدودا شد اما هرجا فرق داره میتونی زنگ بزنی به اون مرکزی که میخوای بری کامل معمولا میگن قیمتارو. اینم هست که هر کسی به خاطر دارو با کارایی که میکنن براش قیمتاشم متفاوته.

به نظرم اتفاقا با طبیعی دیگه ریسک نکن چون اگه میخواست درست باشه تا الان گرفته بود ۷ بار خیلیه من اگه بودم ای وی اف و انتخاب میکردم

همیرتون دی اف ایش بالاس؟

من رستمی نیستم اما تمام مراکز ناباروری انجام میدن و بهتره که این آزمایشا توی این مراکز باشه تا جای د ...

گفتن ازمایش همسرم مشکل نداره البته توی مرکز انجام نداد...... یعنی پی جی اس همه مراکز انجام میدن؟ توی شهر خودمون مرکز ناباروی نیست. گفتن فقط رستمی انجام میده بین مراکزی ک ب ما نزدیکن! 

گفتن ازمایش همسرم مشکل نداره البته توی مرکز انجام نداد...... یعنی پی جی اس همه مراکز انجام میدن؟ توی ...

معمولا آزمایشای مراکز ناباروری دقتش بیشتره ایشالا که اونجا هم انجام بدید مشکلی نداشته باشید

به نظرم زنگ بزنید تلفنی فردا ازشون بپرسید مطمئن میشید ☺️ولی فک میکنم همه مراکز انجام بدن پی جی اس و اینارو. 

شما رستمی همون شیرازه؟.

سلام خانما. میشه درباره.پی جی دی یکم برام توضیح بدین.؟ من سقط مکررم. الان هفتمین بارداری در حال سقطم ...

سلام عزیزم، کدوم دکتر برای سقط مکرر رفتی؟ من مرکز رستمی میرم ولی سقط مکرر نیستم، چون زوج مینور هستیم برای pgd جنین وارد سیکل میکرو شدم، دوبار پانکچر شدم ولی هنوز انتقال ندادم، در مورد سقط مکرر متاسفانه نمی تونم راهنمایت کنم گلم ولی در مورد هزینه ها اگه بخای بدونی الان پانکچر 10 تومان هست و انتقال 3 تومان، هزینه داروها و آزمایشات قبل از پانکچر هم 3 تومانی میشه، قبل از انتقال هم باز دارو داره که هزینه اینو نمی دونم چقدر شه، من یه کم تحقیق کردم خدا رو شکر مرکز رستمی آمار مثبتیشون تقریبا بالاست چندین نفر از دوستان تو همین تایپیک اونجا بودن و مثبت شدن، ولی خب هزینه ها بسیار بالاست، انشاءالله که با همین میکرو جواب بگیری و نی نی به سلامتی بیاد بغلت، اگه سوالی داری بتونم راهنماییت کنم در خدمتم عزیزم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
معمولا آزمایشای مراکز ناباروری دقتش بیشتره ایشالا که اونجا هم انجام بدید مشکلی نداشته باشید به نظرم ...

رستمی شیرازه. اما ما شیراز نیستیم. بله باید زنگ بزنم. هر چند امروز ده بار زنگ زدم جواب ندادن!