2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045444 بازدید | 684467 پست
انوکسان هم نمیزنی؟؟؟ضد انعقاد هست 

نه عزیزم بهم نداده☹☹☹

یعنی امکان لختگی خون هست؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ان شاالله مثبت میشی دل خودتو مادر مهربونتم شاد میشه🤲🤲الهی آمین

مامن ماهک جون تو انتقال دومش قرص رویال ژل گرفته بود خورد مثبت شد حالا میخوای شما هم امتحان کن

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تازه من جنینام بلاست بودا برا همین زود لک دیدم...بعدم همه که لک لانه گزینی نمیبینن نگران نباش   ...

والا عزیزم دیوونه شدم رفت نمی دونم لک ببینم بهتره یا نه

آخه فک میکردم لک نبینن مثبته الان فهمیدم ربطی نداره خدا بخیر کنه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام عزیزم خوبی‌؟ گلم احتمالا عفونت قارچی هست، ولی حتما لازم نیست دکتر خودت باشه، برو بیمارستان یه د ...

ممنونم عزیزم ، خیلی لطف کردی جواب دادی و اطلاعاتت و در میون گذاشتی باهام، حتما میرم بیمارستان

واقعا؟ پس چرا اخه دکتر عارفی میگه یدونه درصد گرفتنش پایینه چه خوبه که دکترتون نظرش اینه و امید داد ح ...

بله عزیزم خیالت راحت اگرقرارباشه بگیره بایه دونه هم میگیره

سلام دوستان من شنبه باید برم سنو بشم اگه خدا بخواد دوباره بعد از انتقال منفی دکتر گفت برات انتقال می ...

عزیزم به نظرم پیاده روی خیلی خوبه من حتی روز انتقال هم قبل انتقال پیاده روی تند کردم.و دراز نشست رفتم

تو بارداری طبیعی اگر همه چی عادی باشه برید حال کنین چون بعد از تولد خیلی چیزا تعطیل میشه 😅😅😅😅 ال ...

شوهرم فاز جاست فرندی جدی گرفته ازوقتی جواب آزمایشم مثبت شده از ده کیلومتریمم رد نمیشه 😕😁حالا تا بعد ازسه ماهگی شاید یخش اب شد 😄😄

حتی اگه همه چی نرمال باشه البته من هم هماتوم دارم هم جفتم پایینه کلا قدغنه برام . ولی خوب در صورت نب ...

دیگه اون موقع باید دکتر اجازه بده عزیزم، چون ivf اغلب های ریسک میشه مثل شما، مثل خودم که لک داشتم و طول سرویکس کوتاه و سرکلاژ شدم و مثل بقیه دوستان که لک و خون داشتن و هماتوم

ببخشید الانم درد دارید گاهی؟ من انقدر کلافه میشم گاهی!بیشتر نگرانیم اینه که دوباره برم لاپارا!

من قبل از لاپرا خییییلیییی درد داشتم و درحدی که بعضی وقتها پریود میشدم از درد کارم به بیمارستان میکشید . ولی از وقتی لاپرا کردم خدا خیر بده دکتر آصف جاه رو راحت شدم . بعضی وقتها نهایتا یک مسکن ساده بخورم . خود دکتر بعد از عمل من اومد به همسرم گفت این چطوری زندگی میکرد ؟ انقدر وضعیتم داغون بود گرید ۴ بودم کلی بدنمو درگیر کرده بود . الان فقط گاهی زمان پریودی در حد چند ساعت جای عمل سمت چپم درد میگیره ولی در حدی نبود که پیگیر شم یا بهش توجه نمیکردم نمیدونم . در کل از عملم خیییلییی راضی بودم