2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
هیچی علائم نداشتی ؟درد تخمدان هم نداشتی درد زیر دل؟؟

فکر کنم این دردا برای همه هست. من و شما و سارا و طوطیا همه یه مدل رو داریم تجربه میکنیم. احتمالا علائم بعد بارداری مشخص میشه و شاید تنها علامت قطعی لک لانه گزینی باشه که من تا الان ندیدم ولی چندنفر رو خوندم که قبل آزمایش لک داشتن...

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم دو تا بلاست انتقال دادم 

بلاست چیه؟؟؟ 

آخی شکر خدا به سلامتی دیگه اگه جنسیتشون هرچی باشه برات جالب میشه غربالگری اول می فهمی جنسیتشون چی هستن🤩🤩🤩

من به زودی مامان میشم 💖💖💖
ی سوال یکی از دوستان گفتن ک واکسن آنفلوانزا باعث کمک  لانه گزینی میشه اگه کسی باردار باشه 5-6 ه ...

عزیزم بهتره از دکترت سوال کنی ولی من هرجایی خوندم و شنیدم، کفته بودن باردارها اگر پیدا کنند حتما باید بزنند، در اولویت هستند

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
از روز یکشنبه شروع میشه روز اول ۱۰۰تا روز دوم ۲۰۰تا روز سوم ۳۰۰تا و به ترتیب همینطور صدتا صدتا اضافه ...

من قبلا خیلی این ختم رو نذر میکردم رد خور نداشت ، هربار جواب گرفتم... ولی چون سر کار میرم روزهای آخرش نمیرسم واقعا ، برای همین نذر نمیکنم. یادمه  از مامانم و خواهرهام هم کمک میگرفتم برای اتمامش

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
من تو ايران انجام دادم امريكا خيلي گرونه شما كجا انجام داديد و چند سالتونه؟  خيلي حيف ميشه كه ...

عزیزم من امریکا انجام دادم، ۳ بار تا حالا انجام دادم ، سیکل چهارمم هم بزودی هست.

نه اصلا نگران نباش واقعا هر بدنی یه جوره و نمیشه مقایسه کرد

بعضیها جنینشون راحت بلاست میشه و بعضیها نه، به کیفیت تخمک خیلی ربط داره. 

اینجا اصلا ۳ روزه فریز نمیکنند، اگر سرچ کنی دلیلش رو همه جا توضیح دادن تو مقاله های مختلف. فقط بلاست فریز میکنند

جنینهای من هم خیلیهاشون از بین میرن بین ۳ تا ۵ روز

ولی دکترها میگن اونهایی که توی آزمایشگاه بلاست نمیشن و از بین میرن، اگر انتقال هم میدادیم همون ۳ روز ، به بارداری نمی رسیدند

من ۳۸ سالمه ذخیره ۱/۲

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
@مرضی96     عزیزم خوبی ؟ بیا از خودت خبر بده

سلام عزیزم خوبی لیانا جان؟ نی نی ت چطوره؟ چند هفته شدی شکر خدا؟ 

والا منم درگیر سفید برفی ام، یه روز خوب، سه روز بد، دیگه باهاش میسازم، نسبت به روزهای اول اوضاع بهتری دارم ولی هنوز فکر کنم زوده که به روال عادی زندگی برگردم 😁

خیلی ممنونم از احوالپرسیت گلم 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
سللم عزیزم نه نداشتم 

سلام مامان ماهک خوبی عزیزم؟ بسلامتی چند هفته ای؟ "گل پسرمون چطوره؟ 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
پسر من مدتهاس دست ب دیوار راه میره خیلی دوس دارم.زودتر راه بره ولی فعلا هیچ.اشتیاقی نشون نمیده اره ...

سلام نفسي جون ، خوبي عزيزم ؟ من هم دخترم و هم پسرم تقريبا ١٣ ماه تمام بودن راه افتادن ، ان شا الله هر وقت به صلاحت هست خدا بهت يك فرشته ديگه هديه بده .

والا کلا روتین رویان انتقال بر اساس عمق رحم هست  روز انتقالم هم دکتر حافظی بود  نگران نب ...

منم فکر میکنم خیلی خفنه😏

باشه گلم امید ب خدا❤

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻