2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
انا جون من و با اوا جون اشتباه گرفتی.... گفتم دکتر بهم شیاف سیکلوژیست داده شبا استفاده کنم پماد کلوتریمازولم داده گفتم یه کوچلو زوش و خارش دارم...حالا به نظرت شبا شیاف رو بزنم و روزا پماد رو استفاده کنم؟ راستی یه چیز دیگه از دیروز که دکخر دارو داد دیگه تهوع و سر درد ندارم یعنی به خاطر داروهاست یکم نگران شدم نکنه خدایی نکرده رشدش دوباره متوقف بشه؟😢
ممنون انا جان، دیروز به توصیه بچه ها رفتم یه چیزی مشابه کاچی برا خودم جور کردم. مخلوط هفت مغز اسیاب شده به حالت خمیر تو روغن خودش پیدا کردم با اصل قاطی کردم از دیشب نمیدونی نصفش رو خوردم. خودم باورم نمیشه. خیلی دلم کشیده، انگار واقعا لازم داشتم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستای گلم امروز دخملم خیلی بیقراری میکنه اصلا تمرکز ندارم....
حتما قاطی پاتی کردم....

یکم خودمو پیدا کنم در خدمتتونم....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
لیزا جون امیدوارم امروز حالت بهتر بشه و سعی کن خودخوری نکنی و مثبت باشی، 😘😊😍

افسون جون خوش اومدی به این تاپیک. افسون شما ازمایشهات همش نرمال هست. هیچ مشکلی نداری. انشالله این سری جواب مثبت میگیری و قلبشم میزنه و بغلش میگیری. امیدوار باش و خدا رو شکر کن که مشکلی سر راهت نیست.
مرسی لیلا جون، اره هنوزم دلم می خواد همونو بخورم. کلا قاطی پاطی شده بدنم. اگر لوله هام بسته نبود میگفتم حامله ام. اخه بعد از سقط خوب بودم . الان سه چهار روزه اینطوری شدم! عجیبه برام.
لیلا جون راستی دیروز تو این فرومها که میخوندم یک مورد دیدم که کلینیک دولتی بود و پی جی دی رو انجام نمیداد و اگر می خواستی باید هزینه اون کار رو خودت پرداخت میکردی. شاید برای شما هم قبول کنند و اینجوری بازم به صرفه میشه که فقط هزینه این کار رو قرار باشه پرداخت کنید و بقیه اش با بیمه. گفتم بهت بگم ازشون بپرسی
نازی جون بد نیست یه چک کنی..... خدا بخواد نشد نداره ها!!!!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
رویا جون نه عزیزم..... دونه دونه باید بری و پاکشون کنی!!!!!
آناجون شما تجربه ندارید از داروی فرتیل اید ؟
اعتقادداشتن به خدا کافی نیست ....به خدا باید اعتمادداشته باشی....اعتمادیعنی باوراینکه خدا کاری رو می کنه که درسته💖💖💖💖 این بهارفقط یک اتفاق خوب کم دارد اتفاق خوب زندگی من رخ بده 😍😍😍😍
آنا جان همه رو جواب دادی اینا مونده من چک کردم ایشالله از قلم ننداخته باشم 💛💛بهار انا جون من و با اوا جون اشتباه گرفتی.... گفتم دکتر بهم شیاف سیکلوژیست داده شبا استفاده کنم پماد کلوتریمازولم داده گفتم یه کوچلو زوش و خارش دارم...حالا به نظرت شبا شیاف رو بزنم و روزا پماد رو استفاده کنم؟ راستی یه چیز دیگه از دیروز که دکخر دارو داد دیگه تهوع و سر درد ندارم یعنی به خاطر داروهاست یکم نگران شدم نکنه خدایی نکرده رشدش دوباره متوقف بشه لیلا 282آنلاین پست ها : 3694 عضویت:1392/4/5 1396/1/23 - 3:43 عصرگزارش پست نامناسب حذف پستویرایش پستلینک مستقیم سلام دوستان.... نگین جان الان برات ترجمه میکنم ,,, آنا جون الان راحت میتونی نظر بدی😊 اولین برگه که بهت دادن که توضیح داده چه شرایطی داری http://s9.picofile.com/file/8291842542/20170412_101447.jpg تعداد تخمک بدست آمده (پانکچر ) ۵ تعداد تخمک بالغ ۵ تعداد تخمک قابل لقاح ۵ پارامترهای ا س پ ر م حجم....۲.۸ تعداد اسپرم بر ml ۲۵ درصد حرکت مستقیم ا س پ ر م ۴۴ درصد فرم نرمال ۴ تعداد ا س پ ر م ها بعد از شستشو (البته معنی اصلژ کلمه درمان هست ولی در اینجا منظورش بعد از کارایی که تو آزمایشگاه روش انجام دادن ) ۱۱ تکنیک استفتده شده برای لقاح ICSI همون میکرو انجکشن تعداد تخمک های لقاح داده شده ۵ تعداد تخمک های فریز شده ۰ (صفر) تعداد جنینهای بدست آمده ۴ بیمار موافق انتقال ۲ جنین میباشد ترانسفر در تاریخ ۸ آپریل ۲۰۱۷ انجام شد تعداد جنین های فریز ۰ (صفر) تعداد جنین های غیر زنده ۲ این برگه ااول مهر امضاشم ترجمه نکردم دیگه😀 لیلا 282 ترجمه چارت .... سیکل بلند Cetrotide سمت چپ کاغذ از بالا به پایین روزهای سیکل (دوره) درمان با داروی Gonal f Cetrotide روز ۶ سیکل تاریخ 28/03در تخمدان راست ۳ تا فولی با اندازه بین ۱۳_۱۴ mm تخمدان چپ روز ۶ سیکل دو تا فولی با اندازه کمتر از ۷ mm ۱ فولی با اندازه بین ۸_۱۰ mm ۲ فولی با اندازه بین ۱۳_۱۴. mm ضخامت اندومتر ۵.۵ استرادیول ۴۶۲ روز ۸ سیکل تخمدان راست ۳ تا فولی اندازه ۱۷_۱۸. mm تخمدان چپ ۳ تا فولی اندازه ۱۳_۱۴ ۱ فولی اندازه ۱۷_۱۸ ضخامت اندومتر ۷.۴ استرادیول ۶۵۸ روز ۱۰ سیکل تخمدان راست ۳ تا فولی اندازه ۱۹_۲۰ تخمدان چپ ۳ فولی ۱۵_۱۶ ۳ تا فولی اندازه ۱۷_۱۸ ضخامت اندومتر ۷.۴ اسنرادیول ۱۲۱۷ پروژسترون ۰.۶
آنا جان همه رو جواب دادی اینا مونده من چک کردم ایشالله از قلم ننداخته باشم 💛💛بهار انا جون من و با اوا جون اشتباه گرفتی.... گفتم دکتر بهم شیاف سیکلوژیست داده شبا استفاده کنم پماد کلوتریمازولم داده گفتم یه کوچلو زوش و خارش دارم...حالا به نظرت شبا شیاف رو بزنم و روزا پماد رو استفاده کنم؟ راستی یه چیز دیگه از دیروز که دکخر دارو داد دیگه تهوع و سر درد ندارم یعنی به خاطر داروهاست یکم نگران شدم نکنه خدایی نکرده رشدش دوباره متوقف بشه لیلا 282آنلاین پست ها : 3694 عضویت:1392/4/5 1396/1/23 - 3:43 عصرگزارش پست نامناسب حذف پستویرایش پستلینک مستقیم سلام دوستان.... نگین جان الان برات ترجمه میکنم ,,, آنا جون الان راحت میتونی نظر بدی😊 اولین برگه که بهت دادن که توضیح داده چه شرایطی داری http://s9.picofile.com/file/8291842542/20170412_101447.jpg تعداد تخمک بدست آمده (پانکچر ) ۵ تعداد تخمک بالغ ۵ تعداد تخمک قابل لقاح ۵ پارامترهای ا س پ ر م حجم....۲.۸ تعداد اسپرم بر ml ۲۵ درصد حرکت مستقیم ا س پ ر م ۴۴ درصد فرم نرمال ۴ تعداد ا س پ ر م ها بعد از شستشو (البته معنی اصلژ کلمه درمان هست ولی در اینجا منظورش بعد از کارایی که تو آزمایشگاه روش انجام دادن ) ۱۱ تکنیک استفتده شده برای لقاح ICSI همون میکرو انجکشن تعداد تخمک های لقاح داده شده ۵ تعداد تخمک های فریز شده ۰ (صفر) تعداد جنینهای بدست آمده ۴ بیمار موافق انتقال ۲ جنین میباشد ترانسفر در تاریخ ۸ آپریل ۲۰۱۷ انجام شد تعداد جنین های فریز ۰ (صفر) تعداد جنین های غیر زنده ۲ این برگه ااول مهر امضاشم ترجمه نکردم دیگه😀 لیلا 282 ترجمه چارت .... سیکل بلند Cetrotide سمت چپ کاغذ از بالا به پایین روزهای سیکل (دوره) درمان با داروی Gonal f Cetrotide روز ۶ سیکل تاریخ 28/03در تخمدان راست ۳ تا فولی با اندازه بین ۱۳_۱۴ mm تخمدان چپ روز ۶ سیکل دو تا فولی با اندازه کمتر از ۷ mm ۱ فولی با اندازه بین ۸_۱۰ mm ۲ فولی با اندازه بین ۱۳_۱۴. mm ضخامت اندومتر ۵.۵ استرادیول ۴۶۲ روز ۸ سیکل تخمدان راست ۳ تا فولی اندازه ۱۷_۱۸. mm تخمدان چپ ۳ تا فولی اندازه ۱۳_۱۴ ۱ فولی اندازه ۱۷_۱۸ ضخامت اندومتر ۷.۴ استرادیول ۶۵۸ روز ۱۰ سیکل تخمدان راست ۳ تا فولی اندازه ۱۹_۲۰ تخمدان چپ ۳ فولی ۱۵_۱۶ ۳ تا فولی اندازه ۱۷_۱۸ ضخامت اندومتر ۷.۴ اسنرادیول ۱۲۱۷ پروژسترون ۰.۶ 💛مامان لیلا 1396/1/23 - 7:32 عصرگزارش پست نامناسب لینک مستقیمارسال پیغام خصوصیارسال ایمیل آناجون شما تجربه ندارید از داروی فرتیل اید ؟