2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045388 بازدید | 684464 پست
آره بهاره جون گرونن به خاطرهمون دارم می پرسم ازبقیه
اعتقادداشتن به خدا کافی نیست ....به خدا باید اعتمادداشته باشی....اعتمادیعنی باوراینکه خدا کاری رو می کنه که درسته💖💖💖💖 این بهارفقط یک اتفاق خوب کم دارد اتفاق خوب زندگی من رخ بده 😍😍😍😍
سلام دوستان.... نگین جان الان برات ترجمه میکنم ,,, آنا جون الان راحت میتونی نظر بدی😊 اولین برگه که بهت دادن که توضیح داده چه شرایطی داری http://s9.picofile.com/file/8291842542/20170412_101447.jpg تعداد تخمک بدست آمده (پانکچر ) ۵ تعداد تخمک بالغ ۵ تعداد تخمک قابل لقاح ۵ پارامترهای ا س پ ر م حجم....۲.۸ تعداد اسپرم بر ml ۲۵ درصد حرکت مستقیم ا س پ ر م ۴۴ درصد فرم نرمال ۴ تعداد ا س پ ر م ها بعد از شستشو (البته معنی اصلژ کلمه درمان هست ولی در اینجا منظورش بعد از کارایی که تو آزمایشگاه روش انجام دادن ) ۱۱ تکنیک استفتده شده برای لقاح ICSI همون میکرو انجکشن تعداد تخمک های لقاح داده شده ۵ تعداد تخمک های فریز شده ۰ (صفر) تعداد جنینهای بدست آمده ۴ بیمار موافق انتقال ۲ جنین میباشد ترانسفر در تاریخ ۸ آپریل ۲۰۱۷ انجام شد تعداد جنین های فریز ۰ (صفر) تعداد جنین های غیر زنده ۲ این برگه ااول مهر امضاشم ترجمه نکردم دیگه😀

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ترجمه چارت .... سیکل بلند Cetrotide سمت چپ کاغذ از بالا به پایین روزهای سیکل (دوره) درمان با داروی Gonal f Cetrotide روز ۶ سیکل تاریخ 28/03در تخمدان راست ۳ تا فولی با اندازه بین ۱۳_۱۴ mm تخمدان چپ روز ۶ سیکل دو تا فولی با اندازه کمتر از ۷ mm ۱ فولی با اندازه بین ۸_۱۰ mm ۲ فولی با اندازه بین ۱۳_۱۴. mm ضخامت اندومتر ۵.۵ استرادیول ۴۶۲ روز ۸ سیکل تخمدان راست ۳ تا فولی اندازه ۱۷_۱۸. mm تخمدان چپ ۳ تا فولی اندازه ۱۳_۱۴ ۱ فولی اندازه ۱۷_۱۸ ضخامت اندومتر ۷.۴ استرادیول ۶۵۸ روز ۱۰ سیکل تخمدان راست ۳ تا فولی اندازه ۱۹_۲۰ تخمدان چپ ۳ فولی ۱۵_۱۶ ۳ تا فولی اندازه ۱۷_۱۸ ضخامت اندومتر ۷.۴ اسنرادیول ۱۲۱۷ پروژسترون ۰.۶
ممنون آنای عزیزم همون پست اول جوابم و دیدم گویا
بهار جان از شما خواسته بود که سوالش و جواب بدید.ممنون از این همه محبتت
خسته نباشی
من شکوفایی گلهای امیدم را در رویاها میبینم و ندایی که به من میگوید"گرچه شب تاریک است، دل قوی دار سحر نزدیک است"
باران همسر من عاشق بچه هست من هر کاری ازش بخوام طفلک برای نتیجه گرفتن انجام میده هر چی براش اماده کنم در زمینه بهبود اسپرم با جان دل میخوره خداروشکر همراه خیلی خوبیه میگه من هر چقدر هم بخوای هزینه میکنم هر کاری هم بگی میکنم بچه دار بشیم البته ما دو سال ازدواج کردیم و یک سال و سه ماهه اقدام کردیم که یک میکرو منفی هم داشتیم
نازی جون با من هستی😍😍 باران جان ,,,همسر من سر یه دونه قرص روانیم میکرد ,,,آخرشم ویتامینارو نخورد منم ولش کردم ,,,بعد یه روز بهش گفتم اگه پس فردا سنم رفت بالا تخمک نداشتم بچه دار نشدیم به خاطر کوتاهی تو نه به خاطر مشکل ناباروری اونوقت من تلافی میکنم ,,,,خود دانی ,,,,بعد دیگه رفتم تو کار سیاستای زنونه و ادا اصول و خلاصه تا اینکه هی گفتم ببین سنت داره میره بالا ,,, خلاصه تا رفتیم دکتر بعد دیگه کم کم راضی شد این مردا کلا موجودات جالبی هستن 😂😂😂😂
سلام به همه دوستای گلم. دوست جونایی که مثبت شدید خونه هاتون یا مهمانسرا یا هتلی که رفتید پله و اسانسور داره؟ جایی رو سراغ دارید که پله نخوره یا همکف باشه؟
 لطفا برای بچه دارشدنم یه صلوات بفرستید. ممنونم🙏🏻💐