2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045076 بازدید | 684424 پست
عزیزم مطمئن باش مصلحتی بوده ...من دقیقا یه سال پیش انتقال داشتم موقع انتقال دکتر هی میگفت خودتو شل ب ...

پناه برخدا ان شاا... ک مامان بشیم عزیزم منم شیش ماه پیش ی سقط داشتم

شما امتحان کردی جواب داد؟

آره عزیزم، عااالیه، منم یه بار سیکلم به خاطر آندومتر کنسل که با رعایت پیاده روی و خوردن مایعات و تا حدودی هم لوبیا سبز برا بار دوم دکتر راضی بود و همون انتقال هم خدارو شکر باردار شدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مبارک باشه عزیزم . شما چه علائمی داری؟ چندبار سونو شدی؟ بازم قبل nt میری سونو؟

اکرم خانم گل کجایی چه خبر مامان شدی 🤗🤗😁😁😁💖😁💖

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

آره عزیزم، عااالیه، منم یه بار سیکلم به خاطر آندومتر کنسل که با رعایت پیاده روی و خوردن مایعات و تا ...

ازچه روزی شروع کردید پیاده روی.لوبیا خوردن و بقیه موارد

فمن ذا الذی ادعوه فیستجیب لی...پس کیست که او را بخوانم تا مرا اجابت کند؟ یا الله یا الله یا الله
آره عزیزم، عااالیه، منم یه بار سیکلم به خاطر آندومتر کنسل که با رعایت پیاده روی و خوردن مایعات و تا ...

ببخشید اینقدر سوال میپرسم ،میشه بگین دقیقا چه کارایی میکردید؟شماهم نشاسته گندم خوردید بعدازانتقال؟

فمن ذا الذی ادعوه فیستجیب لی...پس کیست که او را بخوانم تا مرا اجابت کند؟ یا الله یا الله یا الله
ازچه روزی شروع کردید پیاده روی.لوبیا خوردن و بقیه موارد

من کلا از یکسال قبل از پانکچر پیاده روی را داشتم، اما از دوماه قبل از انتقال باشگاه هم میرفتم و مایعات فراوان مصرف میکردم، لوبیا سبز هم از شروع سیکل به طور مرتب نه اما مصرف کردم

ببخشید اینقدر سوال میپرسم ،میشه بگین دقیقا چه کارایی میکردید؟شماهم نشاسته گندم خوردید بعدازانتقال؟

نه عزیزم خود نشاسته مصرف نکردم، اما بعد از انتقال ماکارونی، فالوده، فرنی و چیزای نشاسته دار استفاده کردم، خود نشاسته به خاطر طعمش به تنهایی استفاده نکردم، عزیزم راحت باش، هر سوالی داشتی بپرس

من کلا از یکسال قبل از پانکچر پیاده روی را داشتم، اما از دوماه قبل از انتقال باشگاه هم میرفتم و مایع ...

اندومترتون چندبود که انتقال دادید؟واسه مایعات بیشتر چی میخوردید؟چه قرصی واسه ضخامت اندومتر استفاده کردید؟

نه عزیزم خود نشاسته مصرف نکردم، اما بعد از انتقال ماکارونی، فالوده، فرنی و چیزای نشاسته دار استفاده ...

عزیزم مرسی از اینکه حوصله بخرج میدی،جنینت چندروز بوده که انتقال دادی؟

اندومترتون چندبود که انتقال دادید؟واسه مایعات بیشتر چی میخوردید؟چه قرصی واسه ضخامت اندومتر استفاده ک ...

دقیق یادم نیست چند بود ولی فک کنم روز یازده یا دوازده انتقال گفتنی سه خطی و هشت و خورده ای هست، واسه مایعات هم فقط آب میخوردم، به خاطر لب مرز بودن قند آبمیوه استفاده نکردم، من چون سیکلم طبیعی بود استرادیول که برای ضخامت هست نداشتم

چون تعیین جنسیت بود 5 روزه و بلاست

منم تعیین جنسیت هستم ...بلاست یعنی چی؟ خوبه یا بده؟

دقیق یادم نیست چند بود ولی فک کنم روز یازده یا دوازده انتقال گفتنی سه خطی و هشت و خورده ای هست، واسه ...

منم سیکلم  طبیعیه ولی هم استرادیول و هم دوفاستون بهم دادن