2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045239 بازدید | 684440 پست
پس چرا خیلیا میگن دوره سختیه و آدم دور نافش کبود می‌شه از بس آمپول داره

ببین برایه من امپول فکر کنم هپارین بود بعد تزریق کمی کبود میشد ولی درد نداشت حتی یه بار شوهرم گفت این کبودی برایه چیه تازه فهمیدم کبود میکنه

سختیش فقط برایه انتظارشه به نظر من حالا هر کی به دید خودش نگاه میکنه

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه یادمه من سه بار انتقالم کنسل شد شما کلی امید میدادی بهم ...همش ته دلم فکر میکردم مثبتی ...عزیزم ...

عزیزم خداروشکر طبیعی باردار شدی ایشالا گل دخترتو صحیح و‌سالم بغل بگیری 

دعا کن برام دفه بعد مثبت بشم خیلی سخته ...

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
من فردا پانکچر دارم خیلی استرس دارم🤦‍♀️

استرس نداشته باش عزیزم اگه هایپر نشی باور کن اصلا سخت نیست چند تا فولی داری کجا میری 

برو خدا پشت وپناهت با کلی تخمک وجنین تپلی

اگه پانکچرم خوب باشه انتقال جنینم کی میشه؟میشه جواب بدین ممنون

اگه هایپر نشی وجنینت سه روزه باشه سه روز بعد اگه ۵ روزه باشه ۵ روز بعدش انتقال میدن برات اونم سه روزه یا ۵ روزه بستگی به نظر دکترت داره

اگه هایپر نشی وجنینت سه روزه باشه سه روز بعد اگه ۵ روزه باشه ۵ روز بعدش انتقال میدن برات اونم سه روز ...

من مرکز باروری امید همدان میرم فولیکولام ۱۹و۱۶و۱۷بود به نظرتون هایپربشم

دوستم دخترش یه سالشه از وقتی بارداربود همش میگفت لوبیا خانومه 😁الانم اسمش پناهه ولی من لوبیا خانوم ...

ایشالا ایشالا🐣👩‍❤️‍💋‍👩

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
به من دیشب گفت ساعت ۱وربع ۲تا امپول بزن با یه شیاف استفاده کن صبح که پاشدم ازم خیلی اب اومد همش استر ...

والله منم بعد ار امپولا ترشحم زیاد بود ولی اب نداشتم اونو دوستانی که اطلاع دارن بیان جواب بدن