2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045271 بازدید | 684444 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسپرم همسرت تا چه حد بود؟تعداد و تحرک؟ 

اصلا اطلاعات ندارم چون یبار کلا رفتم دکتر گفت واریکوسل داره باید عمل شه ۳ ماه بعد عمل گفت شرایطش خوبه طبیعی میتونه باردار شه بعد که مشکل منو دید اجازه ای وی اف رو دادچون تو ابن سینا تا دکتر مردان و دکتر داخلی اجازه نده  نمیری تو سیکل ای وی اف من یه سال درگیر  دکتر داخل بودم‌چربی و تیروید داشتم دارو مصرف‌میکردم

روز ۱۳ فردا روز آزمایشم بود که امروز رفتم  ایشالا قسمت تو‌و‌بقیه بچه ها زودتر مامان شین 🙏🙏

به نظرم تکرار کن ازمایشتو بعد داروهاتو قطع کن 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
عزیزم من نیمه دوم خرداد ماه با دکتر آصف جاه جراحی باز فیبروم داشتم و تا شش ماه نباید باردار بشم یا ا ...

عزیزم فیبروم شما از چه نوعی بود ؟چند سانت؟چند تا بود؟جاش بدبود؟چرا عمل باز؟

بنکینگ یعنی چی

@زینبی_بابا     زینب چون چسب جنین و هچینگ چی هست میشه توضیح بدی؟دیروز دکتر گفت ب جنین شن ...

چسب جنین آمپول gcsf هست که یا به بازو تزریق میشه یا داخل رحم مثل iui,یا شبیه prp و شانس لانه گزینی رو بالا میبره البته برای انتقال اول نه ها، 

هچینگ هم یعنی روی پوسته جنین با لیزر خراش ایجاد کنن تا جنین بهتر بتونه از پوسته خودش بیرون بیاد و لانه گزینی کنه

جنین های شما اگر سه روزه بودن میذارن بلاست بشن بعد فریز (البته احتمالا) شاید مجدد همون سه روزه فریز کنن

خدا خیرش بده 😆😆 بله خیلی گرون شده اخه لباسشوییم هم یه دکمه داره واسه بی بی حالا نمیدونم بگیرم یا ...

آره لباسشویی منم داره ولی دیدم 95 درجه هست و داغون میکنه، دیگه نهایت با آب 30 یا 40 درجه، حتی آب سرد میشورم 

من تعداد لباس زیاد گرفتم برای از 3 ماهگی به بعد و مجبور نیستم هر روز روشن کنم، تقریبا هفته ایی دو بار

اهان پس همون ۳ آبان میرم ...فردا زنگ میزنم وقت بگیرم پرنشه یه وقت ...ایندفعه هم برای قلب رفتم ولی بع ...

قربونت بشم انشالله نی نی رو به موقع و سالم بغل کنی 

اره حتما از الان زنگ بزن وقت بگیر بگو نفر اول ۷:۳۰ صبح میخوام باشم بعد خودت ۷:۱۵ اونجا باش 

انشاالله هر چی خیره همون بشه 💓💓

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
چسب جنین آمپول gcsf هست که یا به بازو تزریق میشه یا داخل رحم مثل iui,یا شبیه prp و شانس لانه گزینی ر ...

آخه همون موقع ک میخواست انتقال بده گفت گفتم واست چسب جنین و هچینگ بزنن و بعد جنینارو بیارن توی شناسنامه جنین نوشته جنین چهار روزه فریز شد

آره لباسشویی منم داره ولی دیدم 95 درجه هست و داغون میکنه، دیگه نهایت با آب 30 یا 40 درجه، حتی آب سرد ...

خوب شد گفتی نمیدونستم ۹۵ درجه به لباس آسیب میزنه ممنوووون 😘😘

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
قربونت بشم انشالله نی نی رو به موقع و سالم بغل کنی  اره حتما از الان زنگ بزن وقت بگیر بگو نفر ...

مرسی عزیزدلم همچنین ...چشم حتما میرم ومیام میگم که لوبیا خانوم اونجا تشریف داره یانه  😉