2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045428 بازدید | 684466 پست
زهرا واقعا میگی😭😭 اشکام بند نمیاد زیارت عاشورا گذاشتم با صدای بلند تو خونه واست از امام حسین می ...

اره بخدا خیلی امید داشته باش.اگه روز ۱۸ انتقال میرفتی که خیلی عددت بالاتر بود.بازم شکر.مرسی عزیزم قربون لطفت برم توکل بخدا😔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم مبارکه ایشالا صحیح و سالم بغلشون بگیری 😍

ممنونم عزیزم انشالله شما هم خبر خوش بدی

برام دعا کنین بالا بره

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

من امروز رفتم دوباره ویزیت شدم. و کلی دارو گرفتم. گفت یه مقدار باید فاکتورهای ایمنیت بیاد پایین. یه مقدار غلظت هم داری. با اینکه نتایجم تو رنج بود.

برام آسپرین، هیدروکسی نمیدونم چی، ویتامین E، یه مولتی ویتامین از گروه B، قرص LD، یه اسید فولیک نمیدونم چی (یه مدل خاصیه، گفت اون معمولی ها رو استفاده نکن) و یک آمپول نوشت که حدود 20 روز دیگه باید بزنم. و دوباره پریود بعدی برم.

دیگه توکل به خدا ببینم چی میشه.

آره تصمیمم قطعیه . اولش میخاستم شهرستان انجام بدم ولی حرفای بچه ها رو که خوندم دیدم خیلی مهمه کجا بر ...

من دوبار شهرستان انتقال دادم ومنفی شد بعدش رفتم مام.و واقعا راضیم.به نظرم اگه ازنطر مالی هم نمیرسونین تخمک کشی کنین.جنین هارو فریز کنین بعدش انتقال میدین

خداراشکرعزیزم انشاالله دوروز دیگه بایه بتای تپل بیای

الهی آمین

عزیزم برام دعا کنین

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
بچه ها من دوباره مث چند روز پیش شدم اینبار دیگه واقعا پریودیه مطمئنم...تا حالاشم بخاطر آمپول و شیاف ...

عزیز دلم. خدا انشالله سلامت همسرت رو برگردونه..

نمیدونم چی بگم. خیلی هامون حال هم رو میفهمیم و این واقعا ناراحت کننده است   

سلام بچه ها از پنج تخمک من یدونش جنین شده اونم سه روزه ایا اینو چون کمه برام انتقال میدن یا نمیدن می ...

سلام عزیزم نه انتقال نمیدن برات باید دوباره بری تو سیکل پانکچر😔😔چون یکی از مریضای عارفی یه دونه جنین ۵ روزه داشت بهش گفته بودن باید دوباره پانکچر شی تا ازت تخمک بگیریم

بچه ها من دوباره مث چند روز پیش شدم اینبار دیگه واقعا پریودیه مطمئنم...تا حالاشم بخاطر آمپول و شیاف ...

انشاله شوهرتونم خوب میشه و شماهم باردار میشین.از خانم زینب فقط صبر بخاه.خیلی موثره