2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045428 بازدید | 684467 پست
عزیزم خیلی زود دادی منم مثل تو زود دادم شد ۴۰خیلی خودمو اذیت کردم ولی به هفته بعد رفت بالای ۱۰۰۰ ای ...

خداکنه همین طور باشه😭😭😭

🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشاالله قسمت شما عزیزم دعا میکنم به آرزوت برسی🙏🙏ممنون لطف میکنی😊

عزیزم رو برگی که بعدانتقال به مادادن نوشته بادیدن لک یاخونریزی داروی خود راقطع نکنین تو هم اول ازمرکزت حتما بپرس عزیزم 

عزیزم خداصبرحضرت زینب روبهت بده..انشاالله خدا هم خودت وهم شوهرت روسالم نگه داره وحاجت روابشین انشاال ...

ممنون از دلداریت عزیزم

توروخدا فقط برا شوهرم دعا کن هیچی نمیخوام دیگه...

الان کنارم نشسته داره گریه میکنه...نمیدونه بخاطر کدوم دردش ناراحت باشه دلم براش میسوزه

انشاالله خدا به خودت و خانوادت سلامتی بده

مورفولوژی چند بوده؟حتما پیگیر بشو علت رو 

مورفولوژی یک میگم که علت همین کم دارو امپول دادن بوده دیگه من کلا 9تا آمپول داشتم که دوتاش آزادسازی بود تازه

در اندک من تویی فراوان یارب..
ممنون از دلداریت عزیزم توروخدا فقط برا شوهرم دعا کن هیچی نمیخوام دیگه... الان کنارم نشسته داره گری ...

آخی بمیرم ..انشاالله خدا دعای من گناهکار روقبول کنه ..انشاالله خدا هم دل خودت هم شوهرت رو آروم کنه سعی کن دلداریش بدی گلم میدونم خودتم خیلی ناراحتی ولی شوهرت داره دردمیکشه ...ممنون عزیزم بابت دعات ...انشاالله بحق امام حسین (ع)خدا دلتون روآروم کنه و تنتون همیشه سالم باشه

سلام دوستای خوبم

نی نی من قلب قشنگش وایستاد و دیگه نزد...دکتر بدون هیچ قبول مسئولیتی ختم بارداری دادو گفت داروهاتو قطع کن و برو نزدیکترین بیمارستان خونتون برای سقط.

حالا سوالم اینه که من باید چیکار کنم؟ الان برم بیمارستان چی بگم؟ میشه اگر تجربه سقط دارین کمکم کنین؟ لازمه برم بیمارستان یا داروهامو قطع کنم و منتظر شم پریود بشم...اگر اطلاعاتی دارین کمکم کنین...دکتر کجا باید برم؟ مرکز میگه ما دیگه مسئولیتی نداریم...باید بری بیمارستان یا جای دیگه...ولی میترسم...غم از دست دادن نی نی یه طرف غم این که برم دنبال سقط یه طرف دیگه...