عزیزم در مورد اینکه چه قدر طول میکشه و اینکه هاله در گیر هست و اینا حتما تماس بگیر انجمن چون خودم مبتلا نشدم اطلاعاتی ندارم، ولی میدونم باید زود خوب بشه و اگر مکرر اتفاق بیفته ممکنه فلور میکروبی دهان نوزاد هم باعث این اتفاق بشه، البته اگر نوک سینه ترک داشته باشه و اگر به خاطر فلور میکروبی باشه اغلب دو طرفه هست
من تا 4 ماهگی تلاش کردم از خودم شیر بدم ولی چون زودتر انجمن نرفته بودم همه تلاش هام بیهوده بود، بعد از رفتن به اونجا تازه تلاش هام نتیجه داد و از حدود 4 ماه پیش شیر دوش برقی گرفتم و هر روز 7_8 بار میدوشم تا شیرم زیاد بشه چون خیلی کم شده بود و داشت قطع میشد
برای شما هم واقعا نمیدونم آخرش دخترتون اون سینه مبتلا رو میگیره یا نه ولی هر چی زودتر بری انجمن بهتره اونجا تخصصی همین شیردهی هست
ببین من پسرم ریفلاکسی و کولیکی بود و عاشق طعم شیرم هست جوری که شیرخشک رو به سختی بهش میدم اولش خیلی در مورد فواید شیر مادر اطلاعاتی نداشتم و فقط حس علاقه به شیر دهی بود ولی بعدش دیدم اگر شیر خودم رو ندم دق میکنم و اینکه پسرم هم خیلی دوست داره، هر چه قدر هم حجم شیری که از من میخوره بیشتر میشد علائمش بهتر میشد
الانم اگر وعده قبل از خواب شیر خشک بخوره و شیر خودم نباشه تا صبح بی قراره و داستان داریم
خلاصه اینکه خیلی چون مادرها تو ایران اطلاعاتمون کم هست و حمایت درست نمیشیم و آموزش درست نمیگیریم اغلب سمت شیرخشک میریم در حالی که خیلی هامون حسرت شیر دادن داریم و علاقه زیاد
عزیزم تحصیلات دکتری یکی از رشته های علوم پزشکی هست ولی به خاطر علاقه ام مطالعات متفرقه زیاد دارم، برای شیر هم 7 ماهه دارم از هر جا که معتبر هست اطلاعات جمع میکنم و دوست دارم در اختیار هر کس مشتاقه بذارم تا هیچ مادر و بچه ایی در حسرت شیردهی نباشن و این قدر هم اذیت نشن