2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045333 بازدید | 684459 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید شما خراش رحم رو بدون بیهوشی انجام دادی؟ توی مطب؟؟

سلام عزیزم توی بیمارستان بدون بیهوشی

اصلاااا نیازی به بیهوشی نداره عزیزم 

اصلا سخت نیست تاپیک آخرمو در موردش ندشتم بخونش

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
عزیزم مورفو ۲ که خوبه ...مشکل دیگه ای نداشتید که از ۱۳تا فقط یک جنین شد؟

تحرکش هم مشکل داشت خود دکتر هم تعجب کرد 

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان
من انجام دادم.وارد چهارمین روز انتقال شدم.هر وقت آزمایشم‌مثبت شد میگم که موثر بوده    

سلام عزیزم خوبی؟ آزمایش دادی؟نی نی دار شدی؟

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
ممنون عزیزم بابت دعای خیرت، انشاءالله خدا حاجت دلتو بهت بده و دلت شاد شه گلم، بعد از اینکه جنین تشکی ...

پی جی دی روی جنین پنج روزه انجام نمیشه باید سن جنین کمتر باشه

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
الان من 28 تا تخمک داشتم که نه اندازه هاشون رو ميدونم و نه کيفيت اونارو،سپردم بخدا، اصلا هم استرس ند ...

ستاره جان شما چندسالتونه؟باکدوم دکتر هستید؟بارچندم میکرو هستید؟مشکلتون چی بود؟

بچه ها دستم به دامنتون 

من برا شیاف زدن خیلی درد دارم نمیتونم اصلا برا چیه ؟ 

چون اسپکلوم گذاشته زخم شده ؟

تو کدوم پوزیشن بذارم راحت تره ؟

الان گذاشتم به سختی اومدم دراز بکشم یهو به شدت حس ادرار داشتم رفتم دسشویی افتاد خیلییییی هم سوزش داشتم یه کوچولو بیشتر ادرار نداشتم کلا حس میکنم تکرر گرفتم 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
ستاره جان شما چندسالتونه؟باکدوم دکتر هستید؟بارچندم میکرو هستید؟مشکلتون چی بود؟

30 سالمه

دکتر شه بخش

اولين بار

سقط مکرر بودم گفتن شايد نطفه ضعيفه، ivf کني بهتره

شما هم ابن سينا ميري؟

ممنونم عزیزم از پاسختون و همدردیتون🙏🙏 اینکه آیا به دلیل اینکه بچه در رحم من رشد میکنه روی روحیاتش ...

ببین گلم چرا ساختار علمی نداره!!! اون آزمایش آرایش مولکول های آب رو ندیدی؟؟ چه قدر محیط روی آرایش مولکول های آب اثر داشت، حالا تصور کن 80 درصد بدن نوزاد از آب هست معلومه اثر داری عزیزم فقط از لحاظ روحی باید قبول کنی و قطعا هم راحت نیست پذیرشش، حتما اگر نیاز داشتی از مشاوره کمک بگیر

پس اگر آزمایش ها رو دادی اقدام کن عزیزم، ببین گلم خیلیا، خیلی بیشتر از اونچه فکر میکنی اهدایی میگیرن، پس قطعا تنها نیستی وقتی اینو بدونی خیلی بهت کمک میکنه، اگر دوست داشتی و کسی رو با شرایط مشابه دیدی حتما باهاش صحبت کن، اینجا هم هستن بعضی از دوستان و حتما میان کمکت

عزیزم بارداری با تمام سختی هاش اون قدر شیرینه که حتی نخوای هم با اون بچه و با تکون خوردن هاش ارتباط برقرار میکنی، فقط باید اونو بخوای، ببین حتی کسایی که ناخواسته باردار میشن هم اغلب بچه رو دوست دارن در نهایت ولی یه عده هم هستن که نه هیچ وقت به بچه ژنتیکی خودشون علاقه مند نمیشن

پس نگرش خیلی مهمه خیلی 

بازم میگم یه مشاور خیلی به شما میتونه کمک کنه