2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045071 بازدید | 684424 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم ایشالا کنجدات میچسبن به دلت ومیای خبر مثبتیتو میدی من دلم خیلی روشنه برات 😍😍😍

وای ممنون نازنین جون از انرژی که برام فرستادی 

ایشالا خدا از دهنت بشنوه 😍❤️

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
کمپوت به خیلی خوبه هر روز بخور، مامانم از نادری واسم گرفته کمپوت درست کرده، هر روز یک قاشق مرباخوری ...

یادم میره همه اینارو بخورم😅 تا جاییکه که بشه میخورم عزیزم چشم دیگه بقیش دست خداست 🙏

عزیزم یک سوال شما داروهاتو از روز اول سیکل شروع کردی یاسه؟ دوزش یادته؟ 

سیکل انتقال منظورته ؟ من از روز سه شروع کردم روزی سه تا استرادیول یه اسپرین ی فولیک اسید دو تا فرتیل و ی ویتامین دی که هنوزم دارم میخورم روز ۸ رفتم سونو ضخامت اندو ۸ بود ‌وسه خطی روزی دوتا پروژسترون اضافه کرد تا امروز که انتقال دادم از فردا دیگه شیافه

من از دكتر سوال كردم بهم گفت از وقتي شروع كنيم تا روز پانكچر ٤٥ روز طول مي كشه 

من بار اوله مي خوام آي وي اف بشم 

براي شما هم اين قدر طولانيه 

يعني اين آمپول ها و داروهايي كه مي گين رو ٤٥ روز مصرف مي كنيد قبل عمل ؟؟

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….

سیکل انتقال منظورته ؟ من از روز سه شروع کردم روزی سه تا استرادیول یه اسپرین ی فولیک اسید دو تا فرتیل ...

ببخش عزیزم روز ۱۰ ضخامت ۸ بود دیگه نمیدونم با ضخامت چند انتقال داد اصلا مهمه هست یا نه 

نه بابا دیگه شهر هرت که نیست من ازداروخونه معتبرگرفتم توروخدا تودل ادموخالی نکنید... من بدنم هیچی به ...

نه نترس عزیز دلم ، داروخانه ها نمیتونن دارو رو از جای خلاف تهیه کنن ، دوست شوهر منم حالا یه چیزی گفته ، من میخواستم نظر بقیه رو بدونم وگرنه که با دو تا داروخانه دیگه خودم مشورت کردم گفتن اینجوری نیست

سیکل انتقال منظورته ؟ من از روز سه شروع کردم روزی سه تا استرادیول یه اسپرین ی فولیک اسید دو تا فرتیل ...

اره عزیزم سیکل قبل پانکچرته, همون سینال اف وهاس ام جی و.... 

ممنون عزیزم لطف کردی گفتی انشالله نتیجه بگیری فقط یادت نره هروز یک قاشق نشاسته قاطی یک لیوان شیر کن بخوربرای لانه گزینی خوبه

من از دكتر سوال كردم بهم گفت از وقتي شروع كنيم تا روز پانكچر ٤٥ روز طول مي كشه  من بار اوله مي ...

عزیزم سیکلتون لانگه یه دوره ال دی میخورین پریود که شدین میرین دکتر داروهای اصلی رو میدن که تقریبا 2 هفته زمان میبره. 

عزیزم سیکلتون لانگه یه دوره ال دی میخورین پریود که شدین میرین دکتر داروهای اصلی رو میدن که تقریبا 2 ...

خيلي ممنون از جوابتون 

يه سوال ديگه دارم 

جواب يكي از آزمايشهايي كه ازم خواستن دوشنبه آماده ميشه 

و دكتر سه شنبه هستن 

گفته روز سوم سيكلت بيا 

ولي سه شنبه روز چهارمم ميشه احتمالا 

چي كار كنم ؟

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….