2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045282 بازدید | 684447 پست
باز هم برا شما بیشتر بوده ....حالا به من گفته بزن چهارشنبه بعد بیا ....اگه ببینه تاثیر نداشته همین س ...

ببین اگه خوب بدنت جواب داده باشه همون دوزو برات ادامه میده تا فولی هات به اندازه ی خوب برسن اگه ببینه کم جواب داده دوزو بیشتر میکنه اگرم ببینه داری های پر میشی کمی دوزو میاره پایین وگر نه نمیوفته ماه بعدی ولی چون زخیرت خوبه انشاالله خوب جواب میدی من ۶.۹بود ۱۵فولی داشتم حالا زخیره شما‌ ۸

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با مورفو صفر طبیعی باردار شدید؟بعداز چند بار میکرو

من میکرو نکردم تا ازمایشهای اولیه پیش رفتم  میخواستم دارو مصرف کنم  برای پانکچر دکتر گفت ۱۰ درصد شانس برای pgd  موفق دارید همسرم مخالف بود وهمراهی نکرد منم منصرف شدم چون هر دو مشکل داشتیم من اندومتریوز وموفرو صفرو.....خلاصه بیخیال شدم  وبعد پنج سال طبیعی باردار شدم میخوام بگم نگران نباشید دکترها وسیلند توکل به خداکنید  اول از اون بخوایید 

دوستایی که سینال استقاده میکنن. من اولش ۱۵۰ میردم و دکتر سینال ۳۰۰ لهم داده بود و یکیشو باید دوبار استفاده میکردم و داروخانه بهم گفته بود که ۲۴ واحد معادل ۱۵۰ هستش . گفتن رو ۲۴  واحد بزار و تزریق کن. ولی وقتی رو۲۴ میزاشتم به جای دوبار به سه بار تزریق میرسید.  نمیدونم شاید من اشتباه میکردم. گفتم تجربمو بگم دوستایی که استفاده میکنن یه وقت خدایی نکرده کم تزریق نکنن.

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و من رستگار
خدانکنه😘😘😘😘😘

ببخشی پناه جون خیلی سوال میپرسن البته میکنم میشه بگی برایه شما تقویتی نوشتن گفتم اوابوست میخوام گفت نخور فعلا تا جواب آزمایش میاد

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
مرسی ممنونم عزیزم که وقت میزاری، کیفیت جنینهام رو همون موقع پرسیدم اما الان نمیدونم تو این بسته چط ...

به خاطر مشکل تحرک و مورفولوژی میگم گلی

نه آلرژی و کبودی ربطی نداره عزیزم، ایمنی باروری مارکر های جداگانه داره و مشترک با آلرژی نیست 

باز هم برا شما بیشتر بوده ....حالا به من گفته بزن چهارشنبه بعد بیا ....اگه ببینه تاثیر نداشته همین س ...

اصلا استرس نداشته باش، بسپار بخدا، من اصلا استرس ندارم،ميگم شد که شد، نشد که نشد، دارم زندگي ميکنم.انشالله همه به آرزوهاشون برسن،

به خاطر مشکل تحرک و مورفولوژی میگم گلی نه آلرژی و کبودی ربطی نداره عزیزم، ایمنی باروری مارکر های جد ...

سلام زینب جان سیکل انتقال من لانگه...ماه پیش ال دی و سینافک،، این ماه که رفتم رویان هفتم سیکلم بود دز سینافکت و کم کردن و برام استرادیول نوشتن ۴ روز یکی،۴ روز بعد دوتا و ۳ روز سه تا باید بخورم

شنبه روز ۱۸ سیکلم باید برم سونو ببینن اندومترم درچه حاله...اگه همه شرایط خوب باشه مسلما انتقالم میفته بعد از ۲۲ سیکلم،،،بنظرتون اون موقع خیلی دیر نیست برای انتقال؟؟؟آخه معمولا میبینم اکثر افراد چه تو سیکل کوتاه چه بلند انتقالشون قبل از ۲۰ سیکل؟؟؟