2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045769 بازدید | 684483 پست
مورفو و موبیلیتی همسرت خوبه؟ پزشکشون امیرجنتی هست؟

نه عزیزم صفره.جنتی بود.الان از اورولوژ کیلینیک مام وقت گرفتم.بنده خدا تسه  شد.با۱ماه دارو .جنتی لااقل نگفت۲ماه بخور بعد اگر نتیجه نگرفتی تسه کن.

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
برام دعا کن دوستم. خیلی نگران و‌ناامیدم. برا نوشین هم همه با هم دعا کنم. دلم میخواد دو هفته دیگه که ...

الناجان تبریک میگم عزیزم

دیگه دوران انتظار سر اومد خوش باش خانوم

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیز دلم من کرجم خونه مادرهمسرم 

نوشین جان اصلا امیدت رو از دست نده من رو یه بار با سونوی اشتباه داشتن میبردن زیر تیغ جراحی اما خدا نذاشت....هرکاری که برای ما معجزه س برای خدا فقط یه جمله"کن فیکون" هست

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان
بله عزيزم دوباره بگذار داخل يخچال ، من سوالت رو ديدم جواب دادم چون شايد زينب جون ديرتر ببينه .

ممنونم عزیزم خیلییی لطف کردی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
من هر قوطی ۹۰ تاییشو ۳۸۰ گرفتم،دوتا قوطی گرفتم من ولی به نظرم دوتا زیاد بود...اگه میخوای بخوری یک م ...

ممنونم گلم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیز دلم لطف داری ممنون از محبتت...چشم اگه کاری داشتم مزاحمت میشم حتما شمام اگه کاری چیزی داشتی بگو ...

فدات شم عزیزم قربونت😘😘

سلام بچه ها من بر اساس پریود ۵ هفته و سه روزم.  رفتم سونو گفت یک ساک حاملگی کوچیک معادل ۴ هفته ...

سلام نوشین جون من الان پیامت رو دیدم یعنی چی عزیزم جای خوب رفتی ؟ چرا آخه انقدر زود رفتی دختر 

۱۰ روز دیگه برو سونو ایشالا که اشتباه کرده 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام گلم ...برای کیفیت تخمک فرتیل سی ام بهتره یا اووبست؟اینا هورمونی که نیستن درسته؟

فکر کنم اووبست واسه کیفیت تخمک باشه عزیزم.دقیق نمی دونم من چیز خاصی نخوردم

سلام گلم ...برای کیفیت تخمک فرتیل سی ام بهتره یا اووبست؟اینا هورمونی که نیستن درسته؟

فرتیل سی ام برا سیکل انتقال...برا پانکچر فرتیل اید خیلی خوبه البته اوابوست عالیه من چون اوابوست پیدا نکردم فرتیل اید خوردم شمام حتما سعی کن اوابوست پیدا کنی

درکت میکنم عزیزم خودمم دوبار طعمشو چشیدم میدونم چقدررر سخته...انشاالله خدا وقنی که اصلا فکرشو نمیکنی ...

مرسی عزیزم  قربون مهربونیت برم ایشالا که شما نتیجه بگیری مامان بشی برای من‌هم راضیم به رضای خدا 

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
نه عزیزم صفره.جنتی بود.الان از اورولوژ کیلینیک مام وقت گرفتم.بنده خدا تسه  شد.با۱ماه دارو .جنتی ...

وا چقد عجیب. به همسر من کلی دارو داده بود.

حالا ایشالله با اورولوژ مام نتیجه مطلوب میگیری عزیزم. هنوز کلی راه نرفته هست