2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684482 پست
عزیزم سه شنبه با طرازی وقت گرفتم. ببینم کلا چی میگه.  پریودم طولانی شد. من قبلا روز ۵ دیگه الک ...

دارچین جونم گلاب به روت لخته هم داشتی؟من این دفعه 3روزم خیلی وحشتناک بود

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم یعنی ابن سینا هرسری که میرید یک دکتر نشسته؟یعنی وقتی دکتر انتخاب میکنید تاآخرش با همون دکتر نی ...

نه منتها من پریودم روزی افتاد که دکتر عارفی نبودن. با مختار انجام دادن. بعدشم هرچی گفتم سه شنبه وقت بدین با عارفی چون مختار نوشته بود پنجشنبه ندادن و کلا اینطورس دیگه . خب اگر مطب راحت تری برو مطبشون

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و من رستگار
عزیزم فعلا که امروز سونو شدم فکر کنم ضرر داره ابشالا دو هفته دیگه

استرس به خودت ندیاااا تو خیلی قوی هستی مطمعنم میتونی نی نی تو دلت نگه داری با این حرف دکتر ته دلت خالی نشه هااا با دکترت مشورت کن شاید دارو بخاد زیاد کنه.. از امام زمان بخواه که مواظب نی نی باشه

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
دارچین جونم گلاب به روت لخته هم داشتی؟من این دفعه 3روزم خیلی وحشتناک بود

آره راستش یه بار دیدم. من درد زیادی نداشتماا. کلا هم پریودهام چند ساعت اولش خیلی اذیت میشم. بقیه اش اوکی ام. اما این بار یه درد متوسط برای  چند روز داشتم. 

نه منتها من پریودم روزی افتاد که دکتر عارفی نبودن. با مختار انجام دادن. بعدشم هرچی گفتم سه شنبه وقت ...

وااای ببین دکتر من کی بود که عارفی گفت برو با خودش 😒 منو بگو میخواستم حواسمو جمع کنم، نگو دکتر خودم بود 😂

همینه تا گفتم میخوام عوض کنم گفتن باشه. 

برو یه جای دیگه سونو بده.داروهاتو قطع نکنی ها

فعلا که تازه سونو شدم الان دیگه ضرر داره دوباره برم

خیره ایشالا اینا همه وسیله هستن همون خدایی که داده خودش نگهدارشه. محاله این فرشته رو ازم بگیره

آره راستش یه بار دیدم. من درد زیادی نداشتماا. کلا هم پریودهام چند ساعت اولش خیلی اذیت میشم. بقیه اش ...

خوبه1بار دیدی من خیلی دیدم.درد نداشتم راستش.اما اون3روز رسمو کشید 5شنبه جمعه کلا همش دراز کش بودم.ایشالله با طرازی برات خوب پیش بره عزیزدلم

فعلا که تازه سونو شدم الان دیگه ضرر داره دوباره برم خیره ایشالا اینا همه وسیله هستن همون خدایی که د ...

حتما همینطوره عزیزم.ایشالله این سری قلبشونونم میبینی عزیزم

یعنی هردوتاش خوبه اگر باهم بخوری؟ هورمونی نیستن؟ منکه فیبروم دارم بخورم ضرر نداره؟ فکرکنم بهتر با ...

بهتره با پزشکت مشورت کنی . من سیکل انتقالم دوماه بعد از پانکچر بوده . برای پانکچر اووبوست و اینوفولیک و کیوتن و ویتامی ای خوردم و برای انتقال فرتیل سی ام و مابقی. برای همین بهتره پزشکت بهت بگه چیکار کنی

سلام بچه ها من بر اساس پریود ۵ هفته و سه روزم.  رفتم سونو گفت یک ساک حاملگی کوچیک معادل ۴ هفته ...

اصلا توجه نکن بزار دو هفته دیگه برو سونو 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود