2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
قوربونت اره رفتم پسری و دیدم خداروشکر خوب بود فردام آزمایشو بگیرم انشالله خوب باشه  اره خوب می ...

خداروشکر 💙💙💙👶🏻به سلامتی 

ای جان ...مبارکش باشه عزیزم ...من چیکو گرفتم کالسکه و تخت پارک و کریرشو .تاب برقی رو شاید ماستلا گرفتم.البته جیکل هم عالیه.چند تیکه لباس و پتو دورپیچشو جیکل گرفتم.کیفیتشون عالیه.

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خداروشکر 💙💙💙👶🏻به سلامتی  ای جان ...مبارکش باشه عزیزم ...من چیکو گرفتم کالسکه و تخت پارک و ...

ای جون منم از بس دخترم‌گفت خریدیم وگرنه زود بود خختخ ایشالا تو ابان میریم خرید اگه ماهک بزاره 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
واااااای خدای من، دقیقاً تو کارشون میمونم  الهی بمیرم کاملاً درکت میکنم چون من ساعت 12 ظهر به ...

خدانکنه گلم.خابش خیلی بدموقعست.از ساعت ۲ ظهر میخابه تا ۱۱ شب.دقیقا برعکس همه !

قربونت بشم عزیزم  بله انجام دادم‌ خیلی ترسیده بودم جراحی دندان عقل بود دکتر گفت نمیتونی با این ...

خداروشکر که بخیر گذشت، منکه کلا فوبیای دندونپزشکی دارم وحشتناک 

باشه خواهر عزیزم سعی می کنم حرفهاتون رو تو ذهنم بسپارم تا بتونم تحملم رو ببرم بالا، فدااااات 

راستی چند هفته‌ای گلم؟ ان شاء الله زایمانت میفته برا کی؟ 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
ای جون منم از بس دخترم‌گفت خریدیم وگرنه زود بود خختخ ایشالا تو ابان میریم خرید اگه ماهک بزاره 

عزیزم😁😍 میفهمم چی میگی... دخترت خیلی ذوق داره واسه داداشش دیگه... خدا حفظشون کنه واسه ت ...

دخترمنم انقدر ذوق داشت که هرروز میگفت بریم خرید واسه بچه .تو بارداریم که هرروز چند ساعت با بچه حرف میزد. پسرم عاشقشه.هروقت ببیندش میخنده و صدا درمیاره واسش...

ان شاء الله قسمت همه بچه های تاپیک و منتظرها دیدن هم چین روزهای شیرینی 💙💖

خدانکنه گلم.خابش خیلی بدموقعست.از ساعت ۲ ظهر میخابه تا ۱۱ شب.دقیقا برعکس همه !

سارا جان، تو اینستا زیاد مطالب هست برا تنظیم خواب نوزاد، ببین نمیتونی ازش استفاده کنی 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
عزیزم😁😍 میفهمم چی میگی... دخترت خیلی ذوق داره واسه داداشش دیگه... خدا حفظشون کنه واسه ت ... دخترم ...

سارا خداوکیلی شماها که تجربه یه بچه رو داشتید چطوری دوباره بچه خواستید؟؟؟ بخدا قسم من دیگه وحشت دارم از بارداری و زایمان و نوزاد، یعنی بقول معروف پشت دستمو داغ کردم 😁😁😁

سارا جان، تو اینستا زیاد مطالب هست برا تنظیم خواب نوزاد، ببین نمیتونی ازش استفاده کنی 

مرضی جان خوندم همه رو.اصلا اثر نداره واسش.بدتر انگار لج میکنه.یکی دو روز هفته پیش خابش درست شدا.ولی دوباره بهم خورد خودبه خود!

ممنون عزیزم😍، ولی فکر نمیکنم باردار باشم، یه بیبی چک گرفتم که انگار خراب بود چون یه خطش هم نیومد ن ...

والا اگر من جای شما بودم حتما یا یه دونه بیبی چک دیگه میزدم یا یه آزمایش میدادم. ضرری که نداره. به دلم افتاده بارداری انشالله 😍

اون بیبی چک هم حتما خراب بوده وگرنه یه خط رو حتما باید بندازه 

سارا خداوکیلی شماها که تجربه یه بچه رو داشتید چطوری دوباره بچه خواستید؟؟؟ بخدا قسم من دیگه وحشت دارم ...

😂😂 مرضی جون اتفاقا داشتم فکر میکردم الان بهت که دخترمنم مثل دختر تو علاوه بر بیخابی گریه شدید هم میکرد! تا چند سال اصلا یکی میگفت یک بچه دیگه هم بیار دعواش میکردم و ناراحت میشدم.ولی خوب ادم یادش میره انگار😁 خداروشکر این یکی زیاد گریه نمیکنه..بیشتر زل میزنه بهم تا صبح شب زنده داری میکنه.

ان شاء الله که بچه های بعدیت اروم تر از سفیدبرفی میشن 😘😘😍 ولی واقعا بچه هایی که زیاد گریه میکنن باهوشن.دخترمن ۵ سالگی میخوند و مینوشت ..الان هم خیلی خیلی اروم و باهوش و مهربونه...از آینده پسرم میترسم😂 از نگاهش شیطنت و بازیگوشی میباره !

سلام خانوما 

انشاالله همگی خوب باشید وزندگی بر وفق مراد 

من بعد از ۵سال تلاش امروز دکترم گفت که دارو فایده نداره و طبیعی هرگز باردار نمیشم 😢 و باید حتما ای وی اف کنم 

من صفحات قبل تاپیک رو که واسه قبل بود نخوندم 

میخام کسایی که جدیدا ای وی اف کردن بهم بگن مشکلشون چی بوده و کجا انجام دادن و هزینه چقد بوده 

من شوهرم کم تحرکی و کمی اسپرم داره .... دکتر گف طبیعی امکانش نیست حتا ای یو ای هم بی فایدس 

سلام زینبی جان به ن ی برگه دادن برا طرز مصرف داروهام بعد انتقال .قرص استرادیول ۴هفته بعد ازمایش باید ...

ببخشید عزیزم من جواب میدم 

برای من دکتر از اواسط هفته نه استرادیول رو کم کرد. هر هفته يه دونه از قرص ها رو کم کردم. یعنی هفته اول روزی سه تا. هفته دوم روزی دو تا و بعد از یه هفته روزی یکی و بعدش قطع کردم.

عزیزم اصلا نباید یهو قطع کنی. تازه من هر بار که تعدادش رو کم میکردم لکه بینی هم پیدا میکردم