2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046088 بازدید | 684498 پست
مرسی عزیزم     شما بازم جنین داری؟

خواهش میکنم عزیزم ایشالله که این بار حتما مامان میشی.نه دیگه ندارم متاسفانه برای همین خیلی بهم ریختم

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
خواهش میکنم عزیزم ایشالله که این بار حتما مامان میشی.نه دیگه ندارم متاسفانه برای همین خیلی بهم ریختم

عزیز دلم.. امیدوارم هر چه زودتر جواب اینهمه سختی رو بگیری....

منم فقط برای یه انتقال جنین دارم. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیز دلم.. امیدوارم هر چه زودتر جواب اینهمه سختی رو بگیری.... منم فقط برای یه انتقال جنین دارم.&nbs ...

خدا بزرگه.ایشالله تو هم اینبار حتما نتیجه میگیری

سلام عزیزم..امروز غربالگری میری ان شاء الله ؟ به سلامتی و خوشی گلی جان تا چند ماهگی میشه استفاده کر ...

سلام خوبی عزیزم بچه های گلت خوبن؟ اره نشستم منتظرم صدام کنن دعا کن همه چی خوب باشه 

ببین تاپی که من دیدم تا ۴ سالگی بود هم تاپ بود هم صندلی غذا خیلی خوشم اومد یه مدل دیگم هست تا ۱ سالگی ولی این چون دو کاره هست گفتم تینو بگیرم 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
من تازه اول مهر پانکچر میشم عزیزم  شما راضی بودید از دکترتون؟؟؟؟ ذخیرتون چند بود؟؟

اره عزیزم من کاملا راضیم ازدکترم.من ذخیره ام ۷_۸بود.مشکل تحرک و  dfi داشتیم و مورفوهم۴بود.انشاله به سلامتی.فقط خودتونو ازالان تقویت کنین و پیاده روی کنین

اره عزیزم من کاملا راضیم ازدکترم.من ذخیره ام ۷_۸بود.مشکل تحرک و  dfi داشتیم و مورفوهم۴بود.انشال ...

عزیزم کلینیک مام میرید؟دکتر همسرتون کی هستش؟دیدم مشکلمون مشابه هست و منم بعد 1انتقال منفی میخوام برم مام.گفتم ازتون یکم اطلاعات بگیرم

ممنونم.نگران نباش توروخدا. من که گفتم نمیخوام انرژی منفی باشم. دکترم میگفتاحتمالا عفونت ادراری بوده ...

ممنونم عزیزم ، بلاخره خوبه از تجربیات همدیگه استفاده کنیم و حواسمونو بیشتر جمع کنیم وگرنه به اکثریت دکترا اطمینانی نیست