2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
سلام خانما
منم دیروز رفتم سونو. روز دهم سیکلم بود. 10 تا فولیکول داشتم با ابعاد 12-14 . دکترم که خیلی راضی بود. گفت شرایط رحمت خیلی خوبه سه خطی هست و ضخامت آندومتر هم 9 بود. دوباره داروهام رو تمدید کرد تا روز یکشنبه یعنی روز چهارده سیکل.
داروهام هم روزی دو تا منوگون. سه تا گونال اف. و سینافکت بود.
یا سریع الرضا...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با اجازه آنا جون ... دوستان عزیز لطفا نگران تعداد تخمک نباشین ,,, خانومی با من بود که فقط فقط یک تخمک داشت با همون یک دونه هم باردار شد ,,, تو بارداریه طبیعی هم یک تخمک لازمه دیگه ولی ماها حساسیم هی میگیم تخمک بیشتر جنین بیشتر,,,اصلا دنبال این چیزا نباشین ,,,امیدتون به خدا باشه ,,,,
سلام نازی جون بهم دو تا decapeptyl داد گفت جواب ازمایشت بیاد بهت زنگ میزنم امشب چه ساعتی این دو تا رو تزریق کنی بعد گفت فردا جمعه دیگه هیچ دارویی نزن شنبه صبح ساعت٨:٣٠ اونجا باشم ، فکر کنم از شنبه شب باید provera بخورم تا ده شب بعد هم estrace منتظرم جواب سونو و ازمایش بیاد ولی دکتری که سونو می کرد گفت همه چی خوبه 🙏🏻
لیزا جون من نشنیدم واسه ازادسازی تخمک دکاپپتیل بدن!؟ مگه اچ سی جی نباید باشه!؟ دکاپپتیل همون دیفرلین هست که فعالیت تخمدان رو متوقف میکنه!؟ شایدم پروتوکل تو یک جور دیگه است. سطح پروژسترون و استروژنت امروز چقدر بود. به نرس زنگ بزن ازش بپرس که خیالمون راحت بشه. شایدم من نشنیدم و این یک چیز روتین باشه. دوباره بپرسی بد نیست. سطح پروژسترون و ال اچت هم بپرس فکر کنم اندازه میگیرن هر بار.
نازی نرسه قراره زنگ بزنه ازش حتما میپرسم میگم ببینیم چیه خودمم سرچ کردم تعحب کردم اصلا به عنوان trigger چیزی پیدا نکردم ، زنگ بزنه جواب ازمایش خون رو هم میگه