2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

خانم‌ها یه سوال متفرقه

من میخوام حالا که میام ایران یه خورده به صورتم صفا بدم😁داره ۴۰ سالم میشه دریغ از یه ذره رسیدگی تا حالا کرده باشم

به نظرتون بعد از پانکچر برم تزریق بوتاکس و فیلر روی ترنسفر تاثیر منفی میذاره😃😃😃

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانم‌ها یه سوال متفرقه من میخوام حالا که میام ایران یه خورده به صورتم صفا بدم😁داره ۴۰ سالم میشه در ...

عزیزم نمیدونم ربطی به انتقال داشته باشه یا نه. اما من خودم کلا با بوتاکس اینا مخالفم. آخه من یه عالمه آدم دیدم که بهترین مواد رو بوتاکس یا فیلر استفاده کردن پیش بهترین متخصص ها اما بعد چند سال صورتشون آویزون شده و از حالت عادی خارج شده. به نظرم ماساژ و ورزش و اینا سالم ترن و تاثیر بهتری میذارن. البته این فقط نظر منه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
تهوع سرگیجه نفخ  درد شدید ک نفست بند میاد  حجم ادرارم باید کم نباشه ب من اینارو گفتن&nbs ...

وای طفلکی... امیدوارم زود جواب این سختیها رو بگیری

چند روز بهد از پانکچر اینطوری شدی؟

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
عزیزم تا وقتی آبسه نشده و از همه مهمتر تب نکردن جای نگرانی نیست، فقط زودتر برید دندونپزشکی جای مطمئن ...

زینب جان رفتیم چندتا دندونپزشکی.برا یه هفته و دو هفته وقت دادن.از یکی از پزشکای ناباروری هم پرسیدم.گفت آموکسی سیلین مشکلی ایجاد نمیکنه.همونطور که قبلا گفتم همسر من برونشکتازی مادرزادی داره.و ریه ش همیشه ترشحات داره و سرفه داره معمولا.

مرکز ناباروری که میریم برا من و همسرم دیروز آزمایش سی آر پی نوشت.برا من منفی اومده.ولی برا همسرم ۹ اومده که باید زیر ۷ باشه.حالا این یعنی چی؟مثبته؟ممکنه به خاطر عفونت دندونش یا مشکل ریه ش باشه.الان یکشنبه ما روز عملمونه.به نظرت کنسل نکنن؟

خدایا شکرت  
۹ بود عزیزم الان شده ۸ 😬 مشکل مورفولوژی داشت همسرم ک با دارو درمان شد اصرار خودمونه ک میخوایم میکر ...

یعنی بایه بار پانچکر انقدر زخیرتون کم شده؟

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
وای طفلکی... امیدوارم زود جواب این سختیها رو بگیری چند روز بهد از پانکچر اینطوری شدی؟

ممنون عزیزم .بعد اینک بهوش اومدم کاملا خوب بودم اومدم خونه خیلی گشنم بود باید با سوپ شروع میکردم متاسفانه غذای سنگین خوردم و قاشق سوم دردم شروع شد مثل فیلم ترسناکا شکمم بزرگ میشد لحظه ای و کبود شدم بقیه اش فقط جیغ و داد بود تا از حال رفتم .دوتا از نزدیکترین بیمارستانای خونه رفتم قسمت اورژانس ک چون میگفتم مربوط ب ای وی اف و ایناس حتی جرات نمیکردن مسکن بزنن بهم همش میگفتن باید برگردی بیمارستانی ک پانکچر شدی خلاصه ک ب بدبختی راضیشون کردیم ی مسکن بزنن واسم تا برگشتم بیمارستان اینجا و گفتن شکمم اب اورده (حالا جالبه ۵ تا دونه تخمک بودا)😁😁

خیلی تجربه بدی بود بخاطر همین الان ب همه پیشنهاد میکنم تا یکی دو ساعت نزدیک بیمارستان بمونن

عزیزم بذار این جوری بگم تا خاطرت جمع جمع بشه آیا حموم رفتن جزو زندگی نرمال نیست؟؟؟ پس با خیال راحت ...

من یه همکاری دارم.سااها قبل آی وی اف کرده.پزشکش کلا براش استعلاجی نوشته بود که سر کار نره.تا روز آزمایشم حموم نرفته بود و مثبت شده بود.کلی منو سرزنش کرد که اولا چرا دوش گرفتم.ثانیا چرا بعد انتقال رفتم سرکار و ابنارو عامل منفی شدنم میدونست.

خدایا شکرت  
بله عزیزم بار اول بود 

ببخشید میپرسم اگه دوست داشتی جواب بده. چندتا تخمک داشتی؟چون فقط اسیدفولیک میخورم نگران شدم بهتره برم آووابوست بخرم. 

شاید علتش کیفیت تخمک نبوده، فقط اسپرم بوده. 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻