2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046037 بازدید | 684498 پست
عزیزم اصلا به این چیزا نیست.من انتقال اولم لکه بینی داشتم منفی شد و دوتا انتقال بعدی هم لکه بینی ندا ...

درسته عزیزم، توکل به خدا😙😙😙

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امروز ۱۰ 

خوبی عزیزم؟ جوجه هات خوبن؟😍

بی بی چک نزدی؟ من ندارم فکر نکنمم شوهرم برام بگیره میگه روحیت خراب میشه😕😕😕

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حتما اندفعه نتیجه میگیری عزیزممم❤❤

ممنون مامان ماهک جون، انشاالله💕💕💕

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیز دلم خوبیم خداروشکر  شما چکارا میکنی دختر نازت و پسر گلت خوبن ؟ دیگه بهتر شدی جای بخی ...

سلام لیانا جون خوبی؟ گل دخترت خوبه؟ چه خبرا؟ 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

خانوما میشه راهنماییم کنین امروز میرم پیش دکترم برا سونو روز ۱۱ پریمه داروهای تحریک تخمک گذاری استفاده کردم دکترم نظرش این بود که این ماهو طبیعی اقدام کنیم ولی من میخوام برام آی یو آی کنه اخه حیفه اون داروهاییه که استفاده کردم بیام طبیعی اقدام کنم اگه طبیعی می گرفت که تو این یه سال و نیم میگرفت بعدشم که تحرک و مورفوی همسرم خیلی داغونه میگم شاید با آی یو آی که شستشو میدن وضعشون یه کوچولو بهتر شه. اینم بگم که قرار بود میکرو کنیم دکتر گفت این ماهو شانستونو امتحان میکنیم نشد ماه بعد میکرو میکنیم.

حالا اگه من بخوام آی یو آی کنم نهایتا پس فردا انجام میدم و یکی دو روز بعدش جاریم اینا از جای دور میان مهمونی البته خونه مادر شوهرم که طبقه پایین ما هستن جاریمم نمیدونه ما مشکل بچه دار نشدن داریم مادرشوهرم اینا میدونن ها ولی نگفتن به جاریم حالا من بعد آی یو آی بخوام استراحت کنم میفهمه چیکار کنم به نظرتون؟ 

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
خانوما میشه راهنماییم کنین امروز میرم پیش دکترم برا سونو روز ۱۱ پریمه داروهای تحریک تخمک گذاری استفا ...

زینبی جون میگن استراحت لازم نیس خودشون هم استراحت نکردن اصلا شاغل هم بودن

یا رب العالمین
خانوما میشه راهنماییم کنین امروز میرم پیش دکترم برا سونو روز ۱۱ پریمه داروهای تحریک تخمک گذاری استفا ...

خیلی فکرم درگیره قربون خدا برم اصلا دلم نمی خواست جاریم بفهمه 

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
خوبی عزیزم؟ جوجه هات خوبن؟😍 بی بی چک نزدی؟ من ندارم فکر نکنمم شوهرم برام بگیره میگه روحیت خراب میش ...

ممنون خوبم تو خوبی؟نه جرات نمیکنم بزارم میخوام ی دفعگی ازمایش بدم از بی بی چک میترسم تو هم تحمل کن نزار یهو سوپرایز بشی 😍

میام ایشالا  دیگه همسرم میگه حتما باید بریم معلوم نیست سال دیگه چه اتفاقی میفته

انشالله که خیره و و موقع برگشت یکی دو تا نی نی با خودت میبری عزیزم. دو نفره میاین و سه چهار نفره برمیگردین

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
زینبی جان همسرم انتظار داشت که بعد کلی دارو درمان ایندفعه اسپرما یه حرکتی داشته باشن که نداشتن.الانم ...

میفهمم گلی، ولی معیار سنجش اینکه میوه و سبزی رو ادامه بده آزمایش نذارید چون برای میکرو چند تا دونه اسپرم هم کافیه، ما میخواییم همون چندتا عالی باشن، تمام

اما عفونت دندون رو باید حتما حتما حتما حتما برن دندانپزشکی یا عصب کشی بشه یا کشیدن و خوردن آموکسی به صورت سر خود خیلی خطر داره

گلم از روی دل خوش نمیکنم خود درمانی نکنن ایشون، دوستان پزشکم مورد های وحشتناک مقاومت آنتی بیوتیک رو گزارش دادن، خودم هم وقتی کار می‌کردم خیلی به چشمم دیدم مقاومت آنتی بیوتیکی چه بلایی سر آدم میاره(گلم قضیه خیلی جدیه امیدوارم بتونم از ورای این کلمات اهمیت قضیه رو رسونده باشم)، وجود التهاب مزمن در بدن اصلا خوب نیست، حالا اینکه روی اسپرم اثر داره یا نه نمیدونم ولی اون عفونت ممکنه باعث تب بشه و تب هم که فاتحه اسپرم رو میخونه

انشالله که خیره و و موقع برگشت یکی دو تا نی نی با خودت میبری عزیزم. دو نفره میاین و سه چهار نفره برم ...

خدا از دهنت بشنوه عزیزم

واسم خیلی رویایی و غیر قابل تصوره

اگه اینطور بشه دیگه چی از خدا میخوام

ایشالا قسمت خودت هم همین باشه