2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
تهران نیستم .قزوینم زنگ زدم برا ای وی اف گفتن باید بری تهران برای انتقال هزینه اشم ۱۵ میلیون میشه .. ...

البته برای اینکه معطلی بیمارستان دولتیو نداشته باشم مطب میرم و دکترم خودش پیشنهاد بیمارستان دولتیو داد چون که پاتکچر و انتقال و اونجا انجام میده. 

البته برای اینکه معطلی بیمارستان دولتیو نداشته باشم مطب میرم و دکترم خودش پیشنهاد بیمارستان دولتیو د ...

شما مشکلتون چی بود

😭یاقمربنی هاشم نذر کردم اگه نی نی دار بشم پسر باشه اسمشو میزارم ابوالفضل اگه یه دختر شیرین دوست داشتنی هم باشه نازنین زینب .سقای بی دست دستم را بگیر.😔😔😔خدا جونم نذار حسرت نی نی تو دلم بمونه .خودمم ۱۳۶۷سابقم .تعلیق شدم.الان شدم توت سفید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام...میگم مامشکل داریم بچه دارنمیشیم بعدش دکتر گفته ای وی اف اینا.....ولی نمیتونم برم هم هزینشو ند ...

قزوین هیچ مرکزی نیست؟ 

هزینه اش رو باید خورد خورد جمع کنید یا اگر وسیله ای طلایی داری بفروشید متاسفانه

منم دفعه قبل عجله داشتم سکه ها و گردنبند هدیه عروسیم رو فروختم و نتیجه نگرفتم. ولی خوشالم ک انجام دادم.

اینبار هزینه رو ب عهده همسرم گذاشتم. 

وضعیت ما هم مثل شماست. اسپرم ضعیفه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
قزوین هیچ مرکزی نیست؟  هزینه اش رو باید خورد خورد جمع کنید یا اگر وسیله ای طلایی داری بفروشید ...

شما تهرانی...قزوین جهاد دانشگاهی هست ولی بهم گفت انتقال رو باید بری تهران

😭یاقمربنی هاشم نذر کردم اگه نی نی دار بشم پسر باشه اسمشو میزارم ابوالفضل اگه یه دختر شیرین دوست داشتنی هم باشه نازنین زینب .سقای بی دست دستم را بگیر.😔😔😔خدا جونم نذار حسرت نی نی تو دلم بمونه .خودمم ۱۳۶۷سابقم .تعلیق شدم.الان شدم توت سفید
ذخیره تخمدان خیلی کم.

از کجا فهمیدین ..چندسالتونه ...

خانما سلام، دکتر نصر مطبش خیلی شلوغه؟و اینکه چه مدت طول میکشه بهم وقت بده؟مطبش برم بهتره یا مرکز مام؟بخاطر کرونا میترسم توروخدا راهنماییم کنید

من #تاپیک_نمیزنم تا #قانون مسخره حذف #بشه
سلام عزیزم. پیاماتونو خوندم دیدم راجع به هزینه ها گفتین. اگه صلاح بدونین شهر همدان هم پزشکای خیلی خو ...

سلام، خوبی؟ شما هم پیش دکتر پیله وری میرفتی؟ چه مرحله ای هستی الان؟

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام...میگم مامشکل داریم بچه دارنمیشیم بعدش دکتر گفته ای وی اف اینا.....ولی نمیتونم برم هم هزینشو ند ...

چرا آخه؟

چند سالته؟

تهرانی؟

برو مراکز دولتی.هم خوبن هم ۸۵ درصد تخفیف داره.

اگر تهرانی برو بیمارستان اکبرآبادی.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
چرا آخه؟ چند سالته؟ تهرانی؟ برو مراکز دولتی.هم خوبن هم ۸۵ درصد تخفیف داره. اگر تهرانی برو بیمارس ...

۳۲رسالمه ...تهران نیستم شوهرم مشکل داره خودمم تنبلی دارم

شما تهرانی...قزوین جهاد دانشگاهی هست ولی بهم گفت انتقال رو باید بری تهران

نه عزیزم اصفهانم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

سلام به همه عزیزان، کسی اینجا با دکتر برجیس بیمارستان لاله یا عرفان نیایش آی وی اف داشته؟؟

اونموقع که دکتر برجیس کلینیک سارا بود، جنین شناس سارا را میشناختم که خیلی کارش خوب بود، میخام ببینم کسی میدونه جنین شناسای لاله و عرفان چطورن؟

من تا ماه آینده باید سیکل آی وی اف را شروع کنم

سلام عزیزم

خوبی؟

یه سوال درمورد قرصم دارم

@زینبی_بابا    

ماه پیش کیست داشتم دکترم دو بسته سیپروترون کامپاند (سیبل) تجویزکرد.

داخل هر بسته 28 عدد قرص هست. دکتر گفت اول ۲۱ عددی ک تیره تر هست رو بخور بعد 7تای سفید. وقتی دو بسته رو خوردی بیا سونو

تاجایی ک یادمه بسته 28تا اولی رو ک خوردم باید پریود بشم و بسته بعدی رو شروع کنم. یعنی اون تایمی ک پریودم نباید بسته دوم رو شروع کنم؟ باید بزارم پریودی تموم بشه بسته دوم رو شروع کنم؟

ممنون میشم راهنمایی کنی

سلام‌شبتون بخیر خانما گلاب بده من یکم تو اب میریزم می خورم چون با قرصم باید اب زیاد بخورم الم بد میش ...

سلام عزیزم، تا جاییکه من میدونم اگر تازه آی یو ای کردید یا اوایل بارداریتون هست گلاب نخورید،