2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046063 بازدید | 684498 پست
قربونت شما خوبی راستش فعلا ۲۰ مرداد ولی تست کرونام مثبت شده نمیدونم جی بشه فعلا قرنطینه هستم گلم ...

مرسی خداروشکر خوبیم 

چرا گلم ای بابا مگه جایی رفتی ؟ انشاالله تا موقع زایمان رفع میشه نگران نباش 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
نه یه شیاف و یه ژل کرینون داده بود که وقتی لک دیدم آسپرین رو گفتن قطع کن یه شیاف دیگه اضافه ‌کن

آمپول خيلي بهتر بود بهت ميداد كاشكي حواست بود بهشون ميگفتي ببيني چي ميگفتن. 

حالا بازم اشكال نداره نگران نباش باز هم اميدوار باش و هرچي خيره همون ميشه ان شالل. 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آمپول خيلي بهتر بود بهت ميداد كاشكي حواست بود بهشون ميگفتي ببيني چي ميگفتن.  حالا بازم اشكال ن ...

قبل انتقال ۱۲ تا پروژسترون داده بودن که روزی دوتا میزدم بعد انتقال این ژل رو دادن که ۱۵ تاشو سیصد و خورده ای خریدم که تا امشب هست حالا گفتن آزمایش رو تکرار کن باید ببینم تو کرج کجا داره چون سخت پیدا میشه نبود باید از تهران تهیه کنم.

خودم فکر میکنم آمپول میزدم خوب بود یکی هم شاید حمام رفتنم باعث شد چون هشت روز نرفتم روزی که رفتم شبش لک شروع شد.

البته بالاتر همه اینا خواست خدا بود که فعلا مصلحت ندونست

خدایا شکرت
مرسی خداروشکر خوبیم  چرا گلم ای بابا مگه جایی رفتی ؟ انشاالله تا موقع زایمان رفع میشه نگران نب ...

نه عزیزم فقط دکتر و سونو

اما اگه هزاری من ماسک و شیلد بزنم

ی نفر ناقل ماسک خوب نزنه یا ماسک نزنه همزمان ۱۲۰۰ نفر رو مبتلا میکنه😢

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
خواهش میکنم میگفت بهش میکن باد لاپراسکوپی نیگفت بهم گفتن راه برم تا تمکم بشه.شماهم ازدکترت بپرس

دکترم که خیلی بهم گفت که راه برو ، گفت تا حد توانت تو خونه راه برو ! از دیشب تا الانم خیلی بهتر شده خداروشکر هی کم میشه 

شما چند وقت بعد عمل لاپراسکوپی گفت اقدام کن ؟

چون من در ظاهر فقط مشکل هیدوسالپکس داشتم ولی وقتی لاپارا شدم جفت تخمدان ها کیست داشتم ، چسبندگی سمت چپ داشتم که لوله سمت چپ برداشتن برام و چسبندگی شدید بود به روده هامم زده بوده که دکتر گفت تاجایی که میشده برطرف کرده، بعد فهمیده بوده اندیمترویزم داشتم که گفت تا جایی که تونسته برداشته ، کلا خیلی قاطی شده همه جیزم ، جوری که دکترم برای یه عمل نیم ساعته اومده بوده ولی دوساعت بالاسر من عمل کرده بوده 😔😔😔

ولی خداروشکر گفت رحم و تخمدان و لوله سمت راستت خوبه و مشکلی نداری 

به نظرت با این شرایط باردار میشم ؟

خیلی برام جالبه که دکترای دیگه که میرفتم اصلا تشخیص نمیدان که حتی من هیدروسالپکس دارم و برام جنین انتقال دادن که دکترم گفت اصلا با این مشکل هیچ کسی باردار نمیشه چون سم تولید میکنه 

کسی بوده شرایطش مثل من بوده باشه ؟

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
قربونت شما خوبی راستش فعلا ۲۰ مرداد ولی تست کرونام مثبت شده نمیدونم جی بشه فعلا قرنطینه هستم گلم ...

سلام عزیزم خوبی وای خیلی نتراحت شدم دکتر چی گفت وقتی تستت مثبت شد؟ ایشالا این چند وقت حسابی استراحت می کنی خوب خوب میشی و هردو سالم میرین خونه 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
یه دختر دارم  انشالله جنس مخالفش هم داشته باشم جنسم جور شه 😍 دکتر شما کیه؟  دکتر نصر گ ...

من اصفهان میرم عزیزم 

تهران نیستم ولی اگه بودم قطعا میرفتم دکتر نصر

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام عزیزم خوبی وای خیلی نتراحت شدم دکتر چی گفت وقتی تستت مثبت شد؟ ایشالا این چند وقت حسابی استراحت ...

ممنون عزیزم هیچی راستش

بیمارستان نیکان وذیرشم نمیکنه که اگر مثبت بمونم میریم نیکان فرب

دکتر خودم که ماه خیلی عادی برخورد کرد گفت میریم نیکان غرب اتفاقی نیوفتاده

واقعا دمش گرم ۹۰٪ پزشکا قبول نمیکنن

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
ممنون عزیزم هیچی راستش بیمارستان نیکان وذیرشم نمیکنه که اگر مثبت بمونم میریم نیکان فرب دکتر خودم ک ...

ااا نیکان ارتش کرونایی قبول نمی کنه؟ 

دمش گرم آفرین توم الکی هی فکر بد نکن استرس نگیر مراقب خودت باش انرژی مثبت بفرست برای خودت و کوچلوت

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
بتام ۹/6 بود سه تا جنین دارم. من ذخیرم خیلی پایین هست همین چندتا جنین هم واقعا معجزه بود که تشکیل ...

ندا بلافاصله انتقال داد و مثبت شد به نظرم بهتره اینجوری بازم نظر دکترت مهمه 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود