2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045777 بازدید | 684484 پست
من دقیقا صبح جمعه روز هشتم بی بی زدم زیر دو دقیقه هاله انداخت که شبش لک شروع شد شنبه تقریبا قطع شد ی ...

عزیزم بی بی چک الکی مثبت نمیشه شاید جنینت اولش گرفته بعد نتونسته خوب لانه گزینی کنه

شما یه دونه بچه داری، درسته؟ انشاالله که طبیعی مامان بشی

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام عروس کوچولو خوبی ؟ تاریخ زایمانت کی شد به سلامتی ؟ وزن پسرمون خوب شد؟ 

قربونت شما خوبی

راستش فعلا ۲۰ مرداد

ولی تست کرونام مثبت شده نمیدونم جی بشه

فعلا قرنطینه هستم گلم سونو اینا نرفتم

برامون دعا کنید

تیکر تولد چهار سالگی پسرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم اما فکر کنم شما مثبتی. حتما آزمایشت رو تکرار کن و داروهات رو قطع نکن

دکتر که گفت این عدد ۹/۶  یعنی منفی ولی ریسک نکن ادامه بده داروهاتو از آزمایشگاه هم که اومدم دوباره بعد دو سه روز ترشح خونی داشتم ولی بعدش قطع شد میگم یه آزمایشگاه دیگه تکرار کنم.

خدایا شکرت
عزیزم بی بی چک الکی مثبت نمیشه شاید جنینت اولش گرفته بعد نتونسته خوب لانه گزینی کنه شما یه دونه بچه ...

همون خودم هم میگم عمرا تا حالا تو این یک سال که اقدام داشتم بی بی چکم هاله داشت همیشه سفید سفید بود اونم زیر دو دقیقه چطور شد یهو لک بینی شد نمیدونم دقیقا هم روزی که وقت پریودم بود.

نه بچه که ندارم بعد هشت سال همسرم راضی شد که بچه دار شیم اونم فهمیدم ذخیرم ۰/۶ هست و دکتر نصر اهدایی پیشنهاد داد که نخواستم شانس خودمو از دست بدم رفتم پیش دکتر عابدی که از نه تا تخمک هفت تا جنین گرید بالا شد ولی انگار خواست خدا فعلا اینکه باید صبر کنم

خدایا شکرت
خواهر من چرا مراقب نبودی😓 انشاالله قبل زایمان خوب شی

عزیزم چرا اینجوری میگی

از کحا میدونی من مراقب نبودم

دقیقا از این میوزم که من ازثز اذر که استراحت مطلق بودم

از بهمن ماه هم تو خونه با سه تا ماسک و دستکش و شیلد و کل الکل جز سونو دکتر جایی نرفتم

حتی همسرمم سرکار نرفته از اسفند

بعد شما میگی مراقب نبودی

عزیزم همه در خطرن پس اینجوری نکو

یک نفر ناقل بدون ماسک یا با ماسکی که دو ساعت بیشتر استفاده کرده و بی ارزشه همزمان در بحظه میتونه ۱۲۰۰ نفر رو مبتلا کنه

اونوقت سما میگی مراقب نبودی

این مساله تک نفره نیست من فقط مراقب باشم

اون بیشعوری که ماسک نمیزنه منو مبتلا کرده

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
من همسرم خیلی درون گرا هست کلا ظهر اومد ناهار حرف نزد و رفت دوباره سرکار

من خودم درون گرا هستم شدید ولی همسرم برعکس منه . 

خودتون باهاش صحبت کنین بگین این روزا هم می گذره و ایشالا به زودی ما هم مامان بابا میشیم.

همون خودم هم میگم عمرا تا حالا تو این یک سال که اقدام داشتم بی بی چکم هاله داشت همیشه سفید سفید بود ...

چی بگم ما که سر از کار خدا درنمیاریم ... خداروشکر بازم جنین داری من که جنینام تموم شد دیگه این سری آخریاش بود

بازم پناه بر خدا خودش کمکمون کنه ...

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
من ۵ عزیزم  شما با نصر تعیین جنسیت داشتید؟ چندتا جنین شد و تخمک؟؟

تعیین جنسیت ندارم. اما هنوز پانکچر هم نکردم عزیزم. خدا بخواد شهریور

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
مشکلی نداره بخور عزیزم ...ژلوفن یا مفنامیک اسید خوبه

خداخیرت بده کاش اول میخوردم مردم وزنده شدم فکرمیکردم ضررداره نمیخوردم شماگفتی خوردم

توزایمانم انقدردردنکشیده بودم امروزکشیدم

به نطرت ازداروهاست که میخورم؟

خدایابه امیدخودت🌺
دکتر که گفت این عدد ۹/۶  یعنی منفی ولی ریسک نکن ادامه بده داروهاتو از آزمایشگاه هم که اومدم دوب ...

راستش رو بخوای منم بودم حتما میرفتم یه آزمایشگاه دیگه تست میدام. اما نمیدونم چرا همش فکر میکنم مثبتی و مامان شدی. انشالله که حسم درسته عزیزم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
این خانوم هایی که تخمک اهدا میکنن بهشون میگن دونر

اهان یعنی به کسایی که تخمک زیاد دارن میگه اهدا کن اگه میخوای؟ داروی hmg رو طریقه میکسش چه جوریه؟ 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺