2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046066 بازدید | 684498 پست
من روز ۱۱ پریود ۱۸ تا فولیکول  نمیدونم به دارو چه جوری جواب میدم  ذخیره شما چند بود؟&nbs ...

18 تا فولیکول بدون داروووو ؟!!!!!!اصلا امکان نداره 

شاید منظورت فولیکول سایز 18 هست 

ذخیرم حدودا 6

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

[QUOTE=148221258]اگه خدای نکرده نشد خودتو با غصه پیر نکن مگه ما چند سال میخوایم زندگی کنیم که بهترین روزهای جوونیمون ...[/QUOTمتاسفانه شوهرم هیچ وقت راضی به اینکار نمیشع.

همین الان هم غصه پیرم کرده والا.پناه برخدا،بازم راضی ام به رضای خودش🌷🌷

می زند برهم جهان را         هر که یه دل بشکند🍃

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=148221258]اگه خدای نکرده نشد خودتو با غصه پیر نکن مگه ما چند سال میخوایم زندگی کنیم که بهترین ...

ببرش تا خود دکتر باهاش صحبت کنه 

مهم اینه که جنین تو رحم شما بزرگ میشه از خون شما تغذیه میکنه از همه مهم تر تربیتشه وگرنه همه بچه ها پاک و معصوم مثل یه لوح سفید به دنیا میان مهم تربیته

اگه بخوای مطمئن باش میتونی راضیش کنی

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
دقیقا مام مشکل شما رو داریم ولی من پیش دکتر موسی پور میرم میشناسین؟ شما تو مرکز میلاد میکرو کردین؟& ...

نه نمی شناسم

دکتر حمدی هم تو کلینیک خصوصی میلاد میکرو می کنن هم بیمارستان دولتی الزهرا . بله من میلاد میرم

الان دیدم ندا جان که تو مرکز میلاد میکرو کردین من قراره تو جهاد دانشگاهی میکرو کنم نمیدونم وضعیت او ...

از الزهرا خبر ندارم چطوریاس

من 30 تا تخمک داشتم که 30 تا جنین شد . بار اول دو تا انتقال دادم منفی شد و بار دوم 4 تا باز کرده بودن که یکیش خراب شد و دوتا انتقال دادن و یکی دیگه رو دوباره فریز کردن.

از الزهرا خبر ندارم چطوریاس من 30 تا تخمک داشتم که 30 تا جنین شد . بار اول دو تا انتقال دادم منفی ش ...

ماشاالله همه ی تخمکات گرفتنا 

مکمل چیا میخوردین؟

ببخش گلم سوال زیاد میپرسم مام شرایطمون مثل شماس میخوام از تجربه ات استفاده کنم

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
لیلاجون یه سوال دارم ازت ...ببین شما چون جنینات رو پی جی دی کردی فهمیدن مشکل دارن درسته؟پس جدای از ب ...

درست میگی تو پی جی دی فهمیدم من تا دو روز پیش فکر میکردم چون ایمنی بدنمو دکتر آورده پایین دخترمو باردار شدم اما الان دیگه مطمئن هستم منفی شدنهای دخترم بخاطر مشکل کروموزومی و یا ژنتیکه

من روز ۱۱ پریود ۱۸ تا فولیکول  نمیدونم به دارو چه جوری جواب میدم  ذخیره شما چند بود؟&nbs ...

ذخیره ت بالاست که روز ۱۱ این تعداد داشتی ،من همیشه روزهای اول سیکل ۸_9 تا داشتم ،ذخیره م کمه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
الهی  من بدترم  میگن مواد ارایشی خوب نیست یه مدته استفاده نمیکنم دلم ارایش میخواد😂😂😂

😂😂😂آره خوب نيست كاش فقط آرايش باشه😂😂

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
کیوتن دو تا 400؟ من یه دونه میخورم پس کمه. Dhea و dha هم نخوردم تا حالا. اینوفولیکم تازه خریدم اضافه ...

ببین کامل حساب کن تو داروهات چقدر از هر ویتامین هست

ببین توی اینوفولیک چقدر inositol داره، اصلا داره؟

من حساب کردم اگر ۴ تا اوابوست بخورم میشه ۲۰۰۰ واحد اینوزیتول که دکتر گفته روزانه استفاده کنم

همه رو محاسبه کن، مثلا قرص ویتامین دی که من خونه دارم ۵۰۰۰ هست برای همین یکروز درمیون میخورم

آره متاسفانه خیلی گرونن 😔

به امید خدا نتیجه عالی میگیری

حواست باشه dhea رو نباید برای مدت طولانی بخوری بعد از پانکچرت قطعش کن حتما

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
عزیزم ناراحت نباش انشالله همین ماه طبیعی حامله میشی.چون اثرداروهاتوبدنت هست این ماه اقدام انشالله ما ...

راستي عزيزم جنين هاي شما چند روزه بودن؟ 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
شادن جان جنینت بلاست شد ؟؟مرحله دوم هم انتقال دادی؟؟

بله عزیزم خداروشکر از 5تاش دوتاش بلاست شد انتقال دادم دیگه پناه بر خدا

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام عزیزم خوبی؟والا اصلا حال وحوصله ندارم زیاد نمیام نی نی سایت دوروز پیش رفتم جواب دی اف ای شوهرم ...

خوبم عزیزم، مگه شما جنین فریز نداری؟ اونارو انتقال بده در کنارش شوهرتم درمان کنه، باب الحوائجی دکتر خوبیه انشاالله وضعیتش بهتر میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو چخبرا،،چکار کردی؟؟دنبال دکتر میری؟

من انتقال دادم عزیزم، دو مرحله ای

یه دونه سه روزه، دو روز بعدش دوتا بلاست یعنی دیروز

دکتر پیله وری گفت تا حالا همدان اینجوری انجام ندادن ولی برای تو امتحان میکنیم شاید به این روش جواب بدی

6تا جنین داشتم گفتم همه رو ذوب کنن دیگه چون خدایی نکرده اینبارم نشه دیگه فاطمیه نمیام، یکیشو سه روزه گذاشتن 5تاشم رشد دادن دوتاش بلاست شد خداروشکر

ولی دکتر پیله وری خیلی حرفه ای شده ها اسفندماه از 19تا انتقالش 18تا مثبت شدن

1
5
10
15
20
25
30
35
40