2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046090 بازدید | 684498 پست
واسه شما هم مبارکه، نه بابا مشکل کجا بود، واسه پسرم هم دو هفته طول کشید دیگه برای یه کار دیگه بردیم ...

مرسی گلم.دکتر هم گفت طبیعیه.اخه انقدر این ور اون ور گفتن چه دیر ! واسه بچه های ما سه روزه افتاد! که ترسیدم!

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
سارا جون شما کجا بردین برای ختنه؟ کدوم دکتر؟

عزیزم من نیکان نبردمش دیگه واسه ختنه.بردمش مطب  دکتر سلیمیان متخصص اورولوژی تو خیابون پیروزی.چندتا از نی نی های فامیل رو هم ایشون ختنه کردن و راضی بودن.

زودتر گل پسری رو ختنه کن.هرچقدر بزرگتر میشه سختتر میشه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این دیکه فک نکنم.اصلا پستونک بخوره چون از اولم.نخورده دیگه بیشتر ازاین هزینه نکن😅 بسلامتی ختنش کرد ...

هنوز دارم تلاش میکنم بااین که میدونم بی فایدس 😐😁متوسل شدم به پستونک اغشته به آب قند.فعلا جواب داده.ولی میدونم موقتیه!

مرسی گلم.گفتم الان که بیشتر روز رو  خابه ختنه کنم که اذیت نشه زیاد.

وای آره همین الانشم یه لحظه ازش غافل میشی حسابی آبیاری میکنه.دو  روز اول ختنه مثل آب نماهای پارک بود😂 اب پاشی میکرد بعد خودش میترسید😂 

دینا خیلی دوسش داره.منتها دوست داشتن زیادیش هم رو اعصابه.همین طور مراقبشم که بد بغلش نکنه.ادای مادرای پنجاه ساله رو درمیاره واسه داداشش.تا چشممو دور میبینه بغلش میکنه.بلدم نیس .چند روز پیش اومد بندازه رو پاش،زیادی پرتش کرد 😐 از دستش افتاد زمین! مادرشوهرمم پیشمون بود.یه کولی بازی دراورد.میزد تو صورتش که بچه مرد.خلاصه یه وضعی بودا!یه دور سکته ناقص زدیم همه مون نصفه شبی! ولی تو گوشش نموند که! فرداش باز ادای مادرشوهرمو درمیاورد رو طفلک مهراد!😁

خدا به همه از این دو تا فرشته قسمت کنه ...الهی آمین 

ممنونم عزیزم ، شما امسال خریدید یا پارسال ؟؟ سیسمونی آقا بزرگ نظرات مثبت و منفی درموردش زیاده ولی من ...

من از ماه رمضون شروع کردم به خریدن لباس واسه مهراد.ماه هشت بارداری...از لحاظ قیمت خیالت راحت باشه که اونجا مناسبترینه

سلام مهربونترینای من.قدیمیا،جدیدا،امیدوارم همتون حالتون خوب باشه.اونایی که نی نی دارن ایشالا حال خود ...

سلام عزیزم.خوبی؟؟دختر گلت  خوبه؟خیلی خوش اومدی.ان شاء الله اومدی واسه تیکر جدید دیگه؟؟😁😍

سلام خانوما خوبین شرمنده بی ادبیه من امروز بعد از شش سال که از حاملگی اولم میگذره سینمو یذره فشار دا ...

علتش پرولاکتین بالاس احتمالا عزیزم.برو دکتر حتما.نانع بارداریه پرولاکتین بالا

ببخشید متوجه منظورتون نشدم  مارکش رو میگین؟

البرز دارو منم میزنم بد نیست اسوه سوزشش بیشتر هست ولی البرز چون مایع داخل سرنگ زیاده بیشتر رقیق شده سوزش کمتری داره من وقتی سمت چپ میزنم سوزش خیلی زیاده چه البرز چه اسوه

خدایا شکرت
منم یکم دردم اومد یه خانومی بود خیلی میترسید اصلا نمیخواست بره داخل 😕😕

منم گفتم این دیگه بار اخرم بود 😖

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
خداروشکر ان شاءالله که صحیح و سالم هم بغل می گیری نی نی گلتو. من چون با لک بینی علائمم تقریبا رفت ی ...

ممنونم انشالله .ب امیدخداتوهم نی نی خوشکلتوسالم بغل میگیری.

خداجونم بگومشکلت بامن چیه؟کم توکوچیکی زجرکشیدم کم بدبختی کشیدم بعدازدواج کم بقیه ناراحتم کردن چراتوپناهم نیستی چرابعد5سال بهم بچه نمیدی چرامیذاری همه بهم طعنه بزنن ک مشکل داری وآدم خوبی نیستی ک بچه دارنمیشی.خدایاواقعاعدالتت اینه.اگ اینه ک من عدالتتونمیخام فقط بیشترازاین درحقم جفانکن😢
فك كنم تا هفته ١٢ اگر اشتباه نكنم.  شما سونو نرفتي ؟ نگفت كي بياي واسه سونو ؟

گفت 22بیابراسونو

خداجونم بگومشکلت بامن چیه؟کم توکوچیکی زجرکشیدم کم بدبختی کشیدم بعدازدواج کم بقیه ناراحتم کردن چراتوپناهم نیستی چرابعد5سال بهم بچه نمیدی چرامیذاری همه بهم طعنه بزنن ک مشکل داری وآدم خوبی نیستی ک بچه دارنمیشی.خدایاواقعاعدالتت اینه.اگ اینه ک من عدالتتونمیخام فقط بیشترازاین درحقم جفانکن😢
آمپول رو هفته ١٢ قطع ميكنه ولي شياف رو تا آخر بايد بزاري .  الان مگه لكه بيني داري هنوز؟

آره بخاطرخونریزی شدیدی ک اون 3روزداشتم هنوزم لک قهوه ای میبینم