2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست
عزیزم ببخشید من نظر میدم،  والا من که میکرو انجام دادم از تمام افراد دور اطرافم که طبیعی باردار ...

خداروشکر ان شاءالله که صحیح و سالم دختر نازتون رو بغل بگیرید .

منم دقیقا همینم برا همون یکم نگران بودم دلمو آروم کردید ان شاءالله که خدا دلتون رو آروم کنه 

خدایا شکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان مال شما مشکل از تخمکه یااسپرم؟ دوست من مشکل ازتحرک اسپرم بود یکم باردار نمیشد خودشم سالم بود&n ...

همسرم آزمایش داده چند وقت پیش ، حدود ۲۷۰تومن گفت آزمایش شکست اسپرم ، حالا نمیدونم اینیکه میگی توش بود یا نه ! من همسرمم مشکل داره ولی جنین شناس گفت مشکل از خود تخمک . حالا دوشنبههفتهبعد میرم برای لاپارسکوپی ببسنم چی میشه 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
[QUOTE=146776858]اره کمر درد پری داشتم ایشالا خیره😍[/QUOT ممنون عزیزم نگران بودم چون من زیاد استرا ...

مرسی عزیزممم ایشالا زودی شمام بری قلبشونو ببینین😍

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام عزیزم خوبی ببخشید منم میخوام برم برا تعیین جنسیت میشه منم راهنمایی کنید پروسه سختی داره ؟مرکز ا ...

سلام عزیزم من راصی بودم از ابن سینا خودتون باید برین ببینین از نزدیک پروسش سخت نیست برای من زمان بر بود 

مبارکت باشه...دامادش کنی ایشالله😍😍مراقب خودت باش.. من هم هنوز نیومدم برا انتقال خوردم به کرونا..ب ...

مرسی عزیزمممم کرونا هست حالا حالاهاااا بیا ایشالا زودی دامنت سبز میشه