2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046216 بازدید | 684504 پست

خانوما توروخدا قبل انتقال چیکار کنم رحم رو تقویت کنم جنین فریز دارم ولی ضعیفه امید ندارم اصلا .بازم منفی شه من نابود میشم😢 چیکار میکنین مثبت شه .اصلا چرا نباید مثبت شه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۳۴۵ بود عزیزم ولی بی بی چکام منفی میشدن

تبريك ميگم بابت فرشته خدايي كه بهتون هديه داده. ميخاستم ببينم بعد انتقال شما لكه بيني و علائمي هم داشتيد يا خير؟ 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
تشخیص خودش بود البته موقع انتقال دو دل بود نصفش کنه یا نه.شکر خدا دو تاش گرفت برا همتون دعا کردم

تبريك ميگم عزيزم. علائم هم داشتي؟ لكه بيني چطور؟ 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦

دوستان من دخیره تخمدانم ۲.۸ هست طبیعی هم هرماه دویا سه تا فولیکول خوب دارم به نظرتون چیکارابکنم که کیفیت تخمکام بالابره ...لتروزول ودوفاستون برای چیه ؟ فلوکونازول شنیدم باعث میشه بچه پسر بشه درسته ؟ به نظرتون اوابوست ورویال ژلی بگیرم بازم بخورم ؟ 

عزیزم یعنی میشه وقت مشاوره با جنین شناس گرفت وویزیت شد و درمورد مشکلت حرف بزنی؟ باهمه جنین شناسها م ...

من که مرکز اصفهانم، بله. دکتر حدود ساعت هشت صبح قبل از اینکه اتاق عمل یا زمایشگاه بره چندتازوج رو که از قبل وقت دارن ویزیت میکنه.

بخاطر اینکه معمولا جنین شناسا خیلی درگیرن و بیشتر آزمایشگاه و اتاق عمل هستن، معمولا خیلی راحت وقت نمیدن غیراز اینکه واقعا مشکلت کوچیک نباشه. و اگه از ارولوژ یا دکتر زنان نامه داشته باشی سریعتر برات هماهنگ میکنن.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
به نطرت منم پیش جنین شناس برم؟ همسرم خداروشکرمشکلی نداره براتعیین جنسیت میرم اما دوست دارم باراول ...

والا نمیدونم وقتی رفتی پیش دکتر خودت ازش بخواه شاید بهت نامه داد. یا تماس بگیر مرکزی که هستی بگو وقت میخام ببین چی میگن راضی میشن؟ من اصفهان دیدم برای تعیین جنسیت هم پیش جنین شناس اومدن. اما وقتی خداروشکر مشکل خاصی ندارید موقع میکرو طبق روال همیشه کارتون رو انجام میدن و نیاز به دستور جنین شناس روی پرونده نیست

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
خب اخه دو‌در صد اینایی که میگیرن میمیرن😥😥

مشکل زمینه ای نداشته باشی بدنت قوی باشه مشکلی پیش نمیاد من خیلی از اشناهامون گرفتن ولی خوب شدن ولی خب بوده هم که بدحال شدن اما مشکل زمینه ای داشتن

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
انشالله به سلامتی مامان بشی.دکتر به شوهرتون تقویتی چیزی داد؟ایپرم را با جراحی گرفتن یا خودش نمونه دا ...

ممنون عزیزم ایشالا 😍😍

اره اول مورفو ۱ بود تحرک ۰ 

۱ ماه قرص پنتوکسی فیلین خورد و ویتامین ای و یه کپسولایی هست به اسم اسپیرژن همه نوع ویتامین و مواد معدنی بدن برا ساخت اسپرم رو دارن 

دیگه ۱۵ تا آمپول سینال اف زد بعد دوماه از داد مورفو ۲ درصد شد و تحرک ۱۰ دیگه با همین رفتیم سیکلو شروع کردیم 

بهمون گفتن ممکنه نمونه خوب نباشه نیاز باشه ازش بگیرن با سوزن 

ولی بعد ک نمونه داد چیزی نگفتن با همون جنینا رو تشکیل دادن و گفتن چهار روزه فریز کردیم 

من هایپر شدم ۲۰ تا تخمک داشتم ولی فک کنم بخاطر همین کیفیت اسپرم ۱۰ تاش جنین شد 

انتقال که میده ولی بهم گفت زیاد امید نداشته باش بگیره ! ولی دکترم گفت توکلت به خدا باشه ، گفت معجزه ...

خیلی ناامیدت کرده 😕 ایشالا که میگیره توکل کن به خدا 

ممنون عزیزم ایشالا 😍😍 اره اول مورفو ۱ بود تحرک ۰  ۱ ماه قرص پنتوکسی فیلین خورد و ویتامین ای ...

من دکتر هیچی تقویتی به هیچکدوممون نداد ویتامین دی هردومون کم هسا قبلا ازمایش دادیم بقیه چیزا خوبه

یا رب العالمین
من دکتر هیچی تقویتی به هیچکدوممون نداد ویتامین دی هردومون کم هسا قبلا ازمایش دادیم بقیه چیزا خوبه

الان تو سیکل هستی ؟ 

ایشالا که جنینای خوبی برات تشکیل بشه 

بله عزیز دلم سه بار افت بتا داشتیم رفتیم ابن سینا  دی اف ای همسرم بالا بود شش ماه دارو استفا ...

سلام افسون جون

مبارک باشه خداروشکر💕🎉  انشالله خدا مراقب خودت و نی نی هات باشه.

عزیزم دی اف ای چقدر تغییر کرد؟ ب جز این فاکتورای اسپرموگرام همسرت مشکل داشت؟