2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
حتما خوبن چون خیلی زن باردار اونجاست باز بزار بچه ها بیان شاید کسی خبر داشته باشه  چرا مطب خود ...

مسيرش برام دوره و اينكه دكتر طرازي گفتن پرونده ات  ابن سيناست همون جا ادامه بده.

حالا اگر كسي ميتونه بهم راهنمايي بده ممنون ميشم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی طاقت داری سونو نرفتی😂😂😂 من بودم طاقت نمیوردم به نطرم شماهم انشاله دوقلویی

خوبی عزیزم نه رفتم یقلو بود 😁😁قلبشم دیدم ایشالا قسمت خودت دوقلوو

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
اتفاقا من تا امروز  اصلا ب کرونا فکرنمیکردم چون خیلی رعایت میکنم اما اخبار امروز نگرانم کرد.. آ ...

به نطرت منم پیش جنین شناس برم؟

همسرم خداروشکرمشکلی نداره براتعیین جنسیت میرم

اما دوست دارم باراول بگیره چون هزینش بالاست ودیگه ندارم😥

خدایابه امیدخودت🌺
خوبی عزیزم نه رفتم یقلو بود 😁😁قلبشم دیدم ایشالا قسمت خودت دوقلوو

الهییییییییی

کی رفتی بلاچه؟

به سلامتی ودل خوش😍😍😍😍😍

خداروشکر قلبشم دیدی😘😘😘😘

نامردبه من نگفتی چرا منتظرخبرت بودم چون منم مثل شماتعیین جنسیتم 

دوتاانتقال داده بودی یاسه تا؟

خدایابه امیدخودت🌺
ممنون از جوابت ، من که بار دومم انتقال دادم و منتظرم  من خواستم برم دانایی ، زن عموم ماما هستن ...

انشاءالله به حق فاطمه زهرا دامن همه منتظر ها سبز بشه مخصوصا شما که انتقال دادی به امید خدا چند روز دیگه خبر بارداری تو بدی اتفاقا دکتر دانایی هم بی نهایت خوش اخلاق هستن و با حوصله البته خیلی هم با وجدان فقط چون بیمارستان بین الملل هس هزینه هاش یکم سنگین هس

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
الهییییییییی کی رفتی بلاچه؟ به سلامتی ودل خوش😍😍😍😍😍 خداروشکر قلبشم دیدی😘😘😘😘 نامردبه من ن ...

اخه ۱۱ مردادم باز سونو دارم گفتم اونم برم خخخخخ

دوتا اخه من از دوقلویی میترسیدم دفعه اول یکی انتقال دادم نشد اندفعه با ترس ۲تا 

اره خداروشکر قلبشم دیدم 

تو کی انتقال داری؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
چون دارووکم مونده بود رفتیم سونو شد دو قل بود هفته چهار تمومه الان پنجیم منتهی برا قلب نمیدونم کی ب ...

وای خدایا کلی ذوق کردم برات 😍😍 الهی به خوشی و 

سلامتی بگذره 

مگه بهت نگفتن کی بیای؟ والا من هفته شش رفتم هنوز ضربان قلب مشخص نبود بهم گفتن هفته هشت بیا. برای بعضیا زودتر هم مشخص میشه اما دیگه برای همه هفته هشت معلومه. زنگ بزن مطب دکترت ازشون بپرس