2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046217 بازدید | 684504 پست
گفتن مثبته ولی بتاش پایینه ی باردیگ آزمایش میکنیم خونشو😕

آرزوجون‌مبارک‌عزیزم

انشالله‌بتات‌بالا‌میره

نه‌ماه‌بعدنی‌نی‌توبغل‌میگیری

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
سلام عزیزم مبارکه انشالله نه ماه بارداری خوبی داشته باشی  به دکترت لک بینی داری؟؟ شیاف یا پرژس ...

سلام گلم ممنونم .آره روزی 3تاش کردم چندروزه لکه بینی دارم

خداجونم بگومشکلت بامن چیه؟کم توکوچیکی زجرکشیدم کم بدبختی کشیدم بعدازدواج کم بقیه ناراحتم کردن چراتوپناهم نیستی چرابعد5سال بهم بچه نمیدی چرامیذاری همه بهم طعنه بزنن ک مشکل داری وآدم خوبی نیستی ک بچه دارنمیشی.خدایاواقعاعدالتت اینه.اگ اینه ک من عدالتتونمیخام فقط بیشترازاین درحقم جفانکن😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آرزوجون‌مبارک‌عزیزم انشالله‌بتات‌بالا‌میره نه‌ماه‌بعدنی‌نی‌توبغل‌میگیری

فدای توانشالله😊.انشالله دامن همه منتظراسبزشه.دعام کنید

خداجونم بگومشکلت بامن چیه؟کم توکوچیکی زجرکشیدم کم بدبختی کشیدم بعدازدواج کم بقیه ناراحتم کردن چراتوپناهم نیستی چرابعد5سال بهم بچه نمیدی چرامیذاری همه بهم طعنه بزنن ک مشکل داری وآدم خوبی نیستی ک بچه دارنمیشی.خدایاواقعاعدالتت اینه.اگ اینه ک من عدالتتونمیخام فقط بیشترازاین درحقم جفانکن😢
ارزو جون میشه بگی بار اول آز دادی بتات چند بود؟ حتی ی ذره هم بالا نبود که بار دوم مثبت شد؟

عزیزم امروزروزاول آزمایشم بودهنوزبراباردوم آزمایش ندادم

آرزو جان تبریک میگم حالا که مامان شدی برای منم خیلی دعا کن . خیلی دلم گرفته

عزیزمی هنوزقطعی نیست دعام کن.چشم اگ لایق باشم دعات میکنم

عزیزمی هنوزقطعی نیست دعام کن.چشم اگ لایق باشم دعات میکنم

نگران نباش لانه گزینیت دیر بوده که بتات پایینه میره بالا. فقط چون لکه بینی داری سعی کن استراحت کامل داشته باشی تا ان شاءالله به سلامتی بتات بره بالا و خیالت راحت شه .راستی بی بی هم گذاشته بودی قبلش؟

نگران نباش لانه گزینیت دیر بوده که بتات پایینه میره بالا. فقط چون لکه بینی داری سعی کن استراحت کامل ...

عزیزمی چشم.ن نذاشتم چون میگفتم منفیه ناراحت میشم