2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046093 بازدید | 684498 پست
من فکر می کردم تخمک کشی وحشتناکه نگو انتقال بدتره تو تخمک کشی لااقل ادم بیهوشه خخخ

عزیزم اگه میترسی با بیهوشی انجام بده انتقال من با بیهوشی بود راحت راحت 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
خانما جواب آزمایش من منفی شد

ای بابا 😔 اومده بودم خبر خوش بشنوم ازت.

ان شاء الله طبیعی باردار میشی لیلا جان..خیلی ناراحت شدم 

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای تاریخ ۵/۹۸ یکیشم ۱۰/۹۸ به نظرت دکتر نصر میگه تخمک اهدایی؟ الان عدد fsh من ۱۶ بوده عدد Amh & ...

ذخیر تخمدانت خوبه اهدایی واسه چی عزیزم پایین تر از این ذخیره با تخمک خودشون مامان شدن 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عمرا طبیعی باردار بشم الان ده ساله همسرم مشکل مورفولوژی داره و دکتر گفت عمرا طبیعی بتونین، منم که ک ...

مگه خدا هستن عزیزم این چیزارو نگو خدا خیلی مهربونه 

من با مورفولوژی بین یک و دو طبیعی باردار شدم دکتر عابدی میگفت iuiاصلا فقط ivf ولی دیدم خدا بخواد طبیعی میشه یا مرضی جون که گفته بودن تخمک اهدایی ولی. خدا سوپرایزش کرد و طبیعی مامان شد خداروشکر

این چهارشنبه که بیاد نه چهارشنبه دیگه وقت سونو دارم روزا نمیگذره 😥😥

عزیزم بیبی چک شما روز نهم هاله کمرنگ داشت یاخیلی پررنگ بود ؟ به نظرت اگه مدیکور هم میزدی هاله مینداخت ؟ 

عزیزم بیبی چک شما روز نهم هاله کمرنگ داشت یاخیلی پررنگ بود ؟ به نظرت اگه مدیکور هم میزدی هاله مینداخ ...

سمت چپی ماله ۹انتقاله سمت راستی ۱۰ انتقال زدم 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
عزیزم بیبی چک شما روز نهم هاله کمرنگ داشت یاخیلی پررنگ بود ؟ به نظرت اگه مدیکور هم میزدی هاله مینداخ ...

اینطور که من تو بچه هاا دیدم مدیکور خیلی دیر رنگ میندازه بی بی چکم و نمی دونم اسمش چی بود ولی ۳۰ تومن خریدم یلی دقتش بالا بود 

بیبی چکت از مال بانو جون بود که حساسیتش بالائه ...به نظرت مدیکور هم روز نهم هاله مینداخت ؟ 

چه دلی داری بی بی نزدی البته دیگه فردا میری از میدی و میای خوشحالمون می کنی