2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046197 بازدید | 684503 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه ده کیلو باید کم کنی 

ووووی 

من مرض چیزای شیرین دارم 

الان رفتم میوه فروشی والاهیچ میوه ای پیدانکردم شیرین نباشه

فقط خیارکه اونم سردیه 

پس چی بخورم

هرجام رفتم برا اواکادو نداشتن چندتاشونم بروبرمنو نگاه کردن که اواکادوچیه 

گفتم یه چیز بین گلابی وخیار😖😖😂😂😂😂

خدایابه امیدخودت🌺
ووووی  من مرض چیزای شیرین دارم  الان رفتم میوه فروشی والاهیچ میوه ای پیدانکردم شیرین نبا ...

هر وقت اومدی  این سمتا بخر هرجایی اواکادو نداره ...منم خییییلی تپلی شدم 😉😉😉البته مامیگیم توپر تا روحیمون حفظ بشه 😂😂😂

خیلی داغونم امروز زنگ زدم میگه دو تا جنین داری حالا این دو تا که از پی جی دی هم در بیان یا نه این هم ...

اصلن اشتباه بخدا من‌که خیلی پشیمونم.  چند تا تخمک داشتی ؟ شما و همسرت مشکلی هم داشتین؟ من همش میخوام برام از بیمارستان شکایت کنم 

سلام خانومای گل دخترا من هفته ی دیگه انتقال دارم دکتر واسم فقط ازمایش دیابت نوشته همون خوردن گلوکز ...

سلام عزیزم...ماها این آزمایش و کلی آزمایش دیگه هم برای قبل انتقال دادیم

رویان تمام آزمایشات عفونی و که شامل ایدز و هپاتیت و سیفلیس و...هست و هرشش ماه میگیره

من همه چیم خوب بود ولی فهمیدم هپاتیت دارم باید اونو درمان کنم قبل انتقال احتمالا همش با خودم میگم خوب شد آزمایش گرفتن ازم وگرنه به جنین هم منتقل میشد

شمام بگو برات آزمایش کلی مخصوصا قند و تیروئید و ویتامین دی رو بنویسه دکتر چون خیلی مهمن برا انتقال،،موفق باشی✌

اصلن اشتباه بخدا من‌که خیلی پشیمونم.  چند تا تخمک داشتی ؟ شما و همسرت مشکلی هم داشتین؟ من همش م ...

لیلا جون برای شما با اونهمه تخمک جنیناتونو حیف کردن ازبین بردن مگه میشه کلا دوتا جنین بمونه براتون ...ولی امیدوارم مثبت بشی وازاین فکرانکنی